Ez nagyon kedves Tőled, köszönöm
Szerintem is jól áll a világos rúzs, nagyon szép vagy ezzel a szofisztikált sminkkel (is)
Ez nagyon kedves Tőled, köszönöm
Szerintem is jól áll a világos rúzs, nagyon szép vagy ezzel a szofisztikált sminkkel (is)
De csodás, tavaszi sminket készítettél, nagyon jól áll! Azért átjönnek a csillámok a fotón is
Oh wow, nagyon merész smink imádom
Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik Valamiért ez most nekem is nagyon bejött. Régen nem húztam ilyen merész tusvonalakat (sőt, semmilyen tusvonalat), de most valamiért ilyen a hangulatom.
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! Jó végre itt látni téged, hiányoltalak.
Jó, hogy volt ilyen hangulatod, nagyon tuti sminket hoztál össze, baromi jól áll a tusvonal
De aranyos vagy
Fel szoktam időnként nézni a fórumra, ha nem tenném totál megzakkannék úgy érzem, csak nem tudok úgy részt venni a dolgokban, mint ahogyan szeretnék, nagy a hajtás a suliban
Egy álom ez a BH Cosmetics paletta!
Én isnagyon szeretem ezt a palettát
Most nálunk is egyre durvább lesz . Én is hiányoltalak Alsace, sok sikert kívánok!
Gyönyörűséges és nagyon jól áll , tényleg nagyon jól néz ki ez a paletta!
Hogy tetszik neked ez a zöld essence spirál? Vízálló? Én most a pirosat használom belőle, nagyon tetszik.
Én múltkor a Juvia Magic mini liláját és a rózsaszín kis 6-os Juvia palettának egy pinkesebb rózsaszínjét használtam. Talán az utolsón jobban látszik hogy próbáltam mattot is használni Nagyon gáz a szemöldököm
.
Barátnős, kávézós csevejhez. Amiből végül nem lett semmi, de a szemem attól még klassz lett.
A Harry Potter palettával készült.
De aranyos vagy
Nagyon cuki tavaszias lett a sminked is, a JP magic miniről mindig te jutsz eszembe
Én is sok sikert és kitartást kívánok a sulihoz!
Tanév végén meg fellélegezhetünk egy kicsikét
A reggeli csodás fényben sajnos a fele sem látszik a sminkemnek, főleg a csodásan csillogó részek. Az eső ellenére valami tavaszit szerettem volna, így elővettem a Huda Mercury Retrograde palettát. Még mindig egy álom, telis tele lehetőségekkel
A Chanel alapozón már majdnem túladtam, de próbálkozom primerekkel, primer nélkül, hátha úgy jobb.
A Bobbi termékek örök kedvenceim, mindkét Nars, a spirál és a szemöldökceruza is újdonság
Ma a MAC palettát használtam, nagyon tetszik még mindig
Aranyos vagy, köszönöm szépen!
Ma reggel velük sminkeltem: