Mit használtál ma? II

Ez nagyon kedves Tőled, köszönöm :kissing_heart:

Szerintem is jól áll a világos rúzs, nagyon szép vagy ezzel a szofisztikált sminkkel (is) :heart_eyes:

1 Likes

De csodás, tavaszi sminket készítettél, nagyon jól áll! :heart_eyes: Azért átjönnek a csillámok a fotón is :star_struck:

1 Likes

Oh wow, nagyon merész smink imádom :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :smiley: Valamiért ez most nekem is nagyon bejött. Régen nem húztam ilyen merész tusvonalakat (sőt, semmilyen tusvonalat), de most valamiért ilyen a hangulatom. :smiley:

1 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! :heart: Jó végre itt látni téged, hiányoltalak. :slight_smile:

1 Likes

Jó, hogy volt ilyen hangulatod, nagyon tuti sminket hoztál össze, baromi jól áll a tusvonal :heart_eyes:

1 Likes

De aranyos vagy :kissing_heart:
Fel szoktam időnként nézni a fórumra, ha nem tenném totál megzakkannék úgy érzem, csak nem tudok úgy részt venni a dolgokban, mint ahogyan szeretnék, nagy a hajtás a suliban :grimacing:

2 Likes

Egy álom ez a BH Cosmetics paletta! :orange_heart::blue_heart::brown_heart:

Kép

Kép

17 Likes

Én isnagyon szeretem ezt a palettát :heart_eyes:

1 Likes

Most nálunk is egyre durvább lesz :roll_eyes::pleading_face::grimacing:. Én is hiányoltalak Alsace, sok sikert kívánok! :slight_smile:

1 Likes

Gyönyörűséges és nagyon jól áll :heart_eyes::heart_eyes:, tényleg nagyon jól néz ki ez a paletta! :slight_smile: Hogy tetszik neked ez a zöld essence spirál? Vízálló? Én most a pirosat használom belőle, nagyon tetszik.

1 Likes

Én múltkor a Juvia Magic mini liláját és a rózsaszín kis 6-os Juvia palettának egy pinkesebb rózsaszínjét használtam. Talán az utolsón jobban látszik hogy próbáltam mattot is használni :smiley: Nagyon gáz a szemöldököm :crazy_face:.

Screenshot_20210418-113429~2

Screenshot_20210418-113534~2

Screenshot_20210418-113618~2

9 Likes

Barátnős, kávézós csevejhez. Amiből végül nem lett semmi, de a szemem attól még klassz lett. :slightly_smiling_face:
A Harry Potter palettával készült.

deathlyhallows_palette5_grande

IMG_20210418_170133

20 Likes

De aranyos vagy :kissing_heart:
Nagyon cuki tavaszias lett a sminked is, a JP magic miniről mindig te jutsz eszembe :blush:
Én is sok sikert és kitartást kívánok a sulihoz! :crossed_fingers: :four_leaf_clover:
Tanév végén meg fellélegezhetünk egy kicsikét :smiley:

3 Likes

A reggeli csodás fényben sajnos a fele sem látszik a sminkemnek, főleg a csodásan csillogó részek. Az eső ellenére valami tavaszit szerettem volna, így elővettem a Huda Mercury Retrograde palettát. Még mindig egy álom, telis tele lehetőségekkel :slight_smile:
20210419_074858

13 Likes

A Chanel alapozón már majdnem túladtam, de próbálkozom primerekkel, primer nélkül, hátha úgy jobb.
A Bobbi termékek örök kedvenceim, mindkét Nars, a spirál és a szemöldökceruza is újdonság

20210419_092200

11 Likes

Ma a MAC palettát használtam, nagyon tetszik még mindig :slight_smile:
IMG_20210403_121110_20210421082707067
IMG_20210421_080103 IMG_20210421_080052

16 Likes

@Blanky Azta :O. Nagyon-nagyon szép ez a smink :).

1 Likes

Aranyos vagy, köszönöm szépen! :blush:

1 Likes

Ma reggel velük sminkeltem:
Kép

Kép

9 Likes