Nem is hagyom majd, hogy a kisfiam ellógja a kémia órákat a suliban.
Ezt a lila sminket vasárnap készítettem a Jaclyn Hill Bling Boss palettával
Ez szépséges lett, nagyon jól áll.
Jaj, ezt már instán is megcsodáltam, hogy milyen gyönyörű!
Nagyon köszönöm!
Köszönöm szépen! Élőben kicsit erős volt de úgysem mentem sehova.
Az első sminkem az aktuális sorsoltakkal főként az Estée Lauder Glam palettával készült, a natúr színek a Loracból vannak, bár a képen azok nem is látszanak.
Általában nem szeretem az ennyire világos rúzsokat, de ez a Revolution kivételt képez, ezt valamiért kedvelem. Hogy mennyire áll jól/rosszul, az más kérdés, de most a maszk alatt szinte mindegy is.
Szerintem nagyon jól áll neked a világos rúzs is!
Milyen szép vagy
Szerintem nagyon jól áll, a szemeidet hozza extrán fókuszba!
Ez a kedvenc sminkem tőled, csodásan áll és nagyon profi munka :).
Köszönöm szépen! Nagyon kedves vagy!
Mai kellékek A tegnapi nagy CP izgalmak után muszáj volt használnom a jelenlegi 1 db SS szemhéjpúderemet. Nagyon kár, hogy fotón nem jön át mennyire csodásan csillog.
Világéletemben imádtam a hófehér bőr - sötét haj arisztokratikus kontrasztját, játékát. Vágytam is mindig rá, próbálkoztam is, olyankor világít a szem, a bőr. Ellenpélda Rubint Réka.
Sajnos nekem nem volt megoldható, mintha kopasz lettem volna, olyan volt a lenövés messziről, ahol világított a szőke.
Na jó, udvaroltam is, de inkább az irigység beszél - jó értelemben - belőlem.
Rég jártam már erre, mert mindig csak instára teszem fel, de gondoltam a mait megosztom itt is:
CP Lilac you a lot, hátha valaki a free shipping alatt még kedvet kap hozzá
Ó, köszönöm, bár itt jegyezném meg, hogy sajnos semmilyen arisztokratikus nincs bennem. Ahhoz túlságosan kerek az arcom és a vonásaim sem elég finomak. Legalábbis számomra ez inkább fejforma, arccsont, arcél, magas homlok kérdése. Pl. ilyen számomra Ráckevei Anna, akinek a megjelenésében most is és már fiatalon is volt valami tekintélyt parancsoló.
Vagy itt a fórumon pl. @Alsace ilyen számomra.
Akartam kérdezni, az állásinterjún elkápráztattad valamivel a hr-t?
Ahh, nem mertem nagyon, oda a CP Going Coconuts-szal sminkeltem Gyanítom el kell telnie majd egy kis időnek, hogy színeket merjek használni
Nagyon vagány ez a smink, imádom!
Köszönöm szépen