Mit használtál ma? II

Nem is hagyom majd, hogy a kisfiam ellógja a kémia órákat a suliban. :wink:

1 Likes

Ezt a lila sminket vasárnap készítettem a Jaclyn Hill Bling Boss palettával

17 Likes

Ez szépséges lett, nagyon jól áll. :blush:

1 Likes

Jaj, ezt már instán is megcsodáltam, hogy milyen gyönyörű!

1 Likes

Nagyon köszönöm! :purple_heart:

1 Likes

Köszönöm szépen! Élőben kicsit erős volt de úgysem mentem sehova.

1 Likes

Az első sminkem az aktuális sorsoltakkal főként az Estée Lauder Glam palettával készült, a natúr színek a Loracból vannak, bár a képen azok nem is látszanak.

IMG_20210414_152924

Általában nem szeretem az ennyire világos rúzsokat, de ez a Revolution kivételt képez, ezt valamiért kedvelem. Hogy mennyire áll jól/rosszul, az más kérdés, de most a maszk alatt szinte mindegy is. :slightly_smiling_face:

IMG_20210414_131122

23 Likes

Szerintem nagyon jól áll neked a világos rúzs is!

1 Likes

Milyen szép vagy :star_struck:

Szerintem nagyon jól áll, a szemeidet hozza extrán fókuszba!

Ez a kedvenc sminkem tőled, csodásan áll és nagyon profi munka :).

1 Likes

Köszönöm szépen! Nagyon kedves vagy!

1 Likes

Mai kellékek :slightly_smiling_face: A tegnapi nagy CP izgalmak után muszáj volt használnom a jelenlegi 1 db SS szemhéjpúderemet. Nagyon kár, hogy fotón nem jön át mennyire csodásan csillog.
IMG_20210416_075435 IMG_20210416_075116
IMG_20210416_075125

17 Likes

Világéletemben imádtam a hófehér bőr - sötét haj arisztokratikus kontrasztját, játékát. Vágytam is mindig rá, próbálkoztam is, olyankor világít a szem, a bőr. Ellenpélda Rubint Réka.

Sajnos nekem nem volt megoldható, mintha kopasz lettem volna, olyan volt a lenövés messziről, ahol világított a szőke.
Na jó, udvaroltam is, de inkább az irigység beszél - jó értelemben - belőlem. :crazy_face:

1 Likes

Rég jártam már erre, mert mindig csak instára teszem fel, de gondoltam a mait megosztom itt is:
20210416_111927
CP Lilac you a lot, hátha valaki a free shipping alatt még kedvet kap hozzá :stuck_out_tongue:

23 Likes

Ó, köszönöm, bár itt jegyezném meg, hogy sajnos semmilyen arisztokratikus nincs bennem. Ahhoz túlságosan kerek az arcom és a vonásaim sem elég finomak. Legalábbis számomra ez inkább fejforma, arccsont, arcél, magas homlok kérdése. Pl. ilyen számomra Ráckevei Anna, akinek a megjelenésében most is és már fiatalon is volt valami tekintélyt parancsoló.
Vagy itt a fórumon pl. @Alsace ilyen számomra. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Akartam kérdezni, az állásinterjún elkápráztattad valamivel a hr-t? :blush:

Ahh, nem mertem nagyon, oda a CP Going Coconuts-szal sminkeltem :grin: Gyanítom el kell telnie majd egy kis időnek, hogy színeket merjek használni :smiley:

4 Likes

Nagyon vagány ez a smink, imádom! :blush:

1 Likes

Köszönöm szépen :blush:

1 Likes