Mit használtál ma? II

Velük sminkeltem tegnap. Az Elf Bite Size paletta a Cream&Sugar verzió, a CP Lippie Stix a Brink árnyalat, a C. Tilbury pirosító pedig a Pillow Talk:
Kép

Kép

10 Likes

20210408_084415 20210408_080547 20210408_084504

Ma használtam először ezt a gyönyörű arcpalettát. Olyan visszafogottnak tűnt, de naggyon pigmentalt, vissza is kellett szednem a pirosítóból. :grin:

13 Likes

Heti sminkek a kihívásos termékekkel.

Itt a szememen a Charlotte Tilbury palettát használtam, a számon a Lisa Eldridge Velvet Beauty rúzs van.

IMG_20210410_085635

Szintén a CT paletta, de egy Revolution rúzzsal.

IMG_20210408_093326

IMG_20210410_085720

Itt viszont az UD Naked Cherry volt a szememen és a L’Oreal Infallible 24h két végű rúzs a számon.

IMG_20210405_155748

IMG_20210410_085842

21 Likes

Azta, megadod a módját mindig! Nagyon szépek és te is az vagy! :heart:

1 Likes

Én a hajadat is irigylem egy kicsit, na meg a szád, nagyszerűen áll rajta minden rúzs :). A szemsminkek meg szokás szerint csodaszépek és varázslatosak :)).

1 Likes

Köszi!

Hát, a hajam én is nagyon szeretem. :blush: Az az egy, amire mindig is büszke voltam, még úgy is, hogy már nagyon ősz (egy perc hála a hajfesték feltalálójának :smile:).

A szám az nehezebb téma, az egyik oldalon van egy pigmentfolt, ami miatt legtöbbször messziről úgy néz ki, mintha mellé ment volna a rúzs, és ott hámlasztani sem merem. De azt szeretem benne, hogy tényleg mutatnak rajta a rúzsok.

4 Likes

Nem győzöm hangsúlyozni és csak ismételni magam: Nagyon szép vagy! :hugs:

2 Likes

Tegnap:
Kép

23 Likes

De szépek azok a mini paletták, a bronzer és a pirosító.
Jouer-t felismertem, a másik Cover Fx?

Igen Mojave Mauve árnyalat. Nagyon szép :slight_smile:

1 Likes

Tegnap kék alsó pillatövet készítettem a barackos szemsminkhez:

Kép

Kép

16 Likes

Minimális termékfelhasználásom volt ma reggel.

Az Hourglass pirosítója gyönyörű szemhéjon is, arcon is, imádat. Highlightert nem használtam, mert diszkréten csillog.
A NARS Climax Extreme spiráljáról ódákat tudnék zengeni, egyelőre 100 csillag, pedig a Sky High-ról váltottam rá.
A MAC Blot púderem végét járja, valami mást veszek, még nem tudom, mi legyen az.
A Catrice szemöldökceruza új cucc, nem is rossz, nem is rossz…

20210413_110735

12 Likes

Úgy látszik ez a tavasz hatása. 2 napja én is kék-barack kombót használok a szemeimen, pedig nagyon nem a sílusom. :smiley:

2 Likes

Mse, és az a rúzs mit tud? :ok_hand:

1 Likes

Igazából ez egy lipbaaaalm.
Csak egy szürkésen csillogó réteget ad.

letöltés

2 Likes

A kozmetikai vegyeszet csodai :star_struck:

Gyönyörű! :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szeretem ezt a Catrice szemöldökceruzát, nem is tudom hányszor vettem már újra.

Nagyon köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Igen ha tavasz akkor barack :peach:

1 Likes