Ez a kedvenc Juvia’s palettám, fantasztikusak a színei.
A te véleményed is sokat lökött rajtam, hogy megvegyem
Kölcsönkenyér visszajár, ugye? Megvettem a Nabla Soft Revenge bronzert (is).
Juj mesélj! Tetszik? Én imádom!
Még egyszer használtam, az átvételét követő reggelen. Ujjal ijesztően alulpigmentáltnak tűnt, de ecsettel szépen terült. Nagyon tetszik a színe, mert nem melegbarna.
Ma először megszegtem az utóbbi hónapok során folyamatosan tartott smink kihívást, de kénytelen voltam felavatni a szülinapi ajándékomat.
Ma Juvia’s-ban fürödtem
Hú de szép, tőled kicsit merészebb smink, de nagyon jól áll!
Nagyon szép lett, vagány színek!
Ecsetek
Vannak kérdéseim.
Az az Antigua árnyalatú pirosító/bronzosító?
Érdekel a márkája még a szempillagöndörítődnek.
Azt az Hourglasst mindenképp kipróbálom nyáron, @Kokapu ajánlotta nekem, kívánságlistás.
Húha, nehéz leírni a Bobbi bronzer színét. Nem kimondottan bronzer, de sokkal inkább mint a Maui árnyalat, az kimondottan mélyebb sötét rózsa, addig az Antigua piszkos világos rózsaszín. Kerestem róla képet, ami segíthet, mert a dobozban rózsaszínnek hat, de feltéve meg felvesz egy lemenő nap tökröződik a vízen árnyalatot, mint a Balatonnál, amikor lilás az ég és a víz együtt. A képen a színe kb. egyezik azzal, amit arcon mutat. Nagyon szép árnyalat, világos arcszínhez.
Még valami, most találkoztam valamelyik sminkesnél azzal, hogy hűvös bőrtónussal inkább pírt érdemes használni, mint bronzert. Lehet, hogy ezért van a hagyományosabb árnyalatok mellett olyan, ami inkább pírnak felel meg.
A szempilla görndörítő egy sima Essence, azért vettem, hogy kipróbáljam, egyáltalán működik-e rajtam, de igen, úgyhogy rendeltem egy minőségibb darabot. Kíváncsi vagyok többet tud-e.
A Hourglass, igen, tök jó hogy keresem a nekem való színezett hidratálót, aztán itthon van a fiókban. Félretettem tavaly, hogy sötét, Nude árnyalat, ja, télen igen, de most jó, picit sötétebb és sárgásabb mint kellene, de ecsettel vittem fel, picit idomult és álom. Az Ivory árnyalat jöhet télre. A Clinique alapozóval nem lehet egy lapon említeni. Vannak további kiszemeltjeim, de ha nem válik be, maradok ennél. Az alapozó nem nekem való, elengedem, alsó-közepes fedésű színezett krémet keresek, aminek azért van fedése, de nem annyira mint egy koreai BB-nek, ami szinte alapozó már (nekem). A PC színezett fényvédőjére keresek alternatívát, nincs vele bajom, de minimális a fedése.
Szerintem Kokapunak nem ez a Hourglass van, az övé ezüst tubus, úgy emlékszem.
Igazad van. Neki a szürke Hourglass van.
Én is most rendeltem minőségi göndörítőt, nagyon kíváncsi vagyok, tud-e többet.
Én a Nars színezett krémjét akarom kipróbálni.
Most hoztak ki belőle új színeket.
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODg4Nzg0MjkyOTczMDc3?igshid=1h9tcrx33tq2y&story_media_id=2529354715964533719_539825839
Azon is nagyon gondolkodtam, de végül lemondtam róla, csak fizikai fényvédős vagy fényvédő nélküli jöhet számításba. A szemem annyira érzékeny, ez a keresztem. De legalább a látásommal nincs baj.
Még az Urban Decaynek néztem az új színezett krémét, már van a Douglasban, az még számításba jöhet. Most a Baremineralstól rendeltem, kíváncsian várom.
Én még alapozok.
Nyáron könnyebre váltok, most amit használok:
-Double Wear-túl maszkos, esküszöm, öregíti a bőrt sokszor, máskor meg tömör gyönyör. Herkoznapi alapozónak nem jó.
-BObbi hosszantartó alapozója, meglepően szépnek látom, de mindig kijön egy-ket ragya utána
Bobbi cream to powder, utálom
Tilbury felejtős, nagyon mű
Rendeltem én is pár alternatívát a DWre, amit elteszek alkalmi alapozónak.
Nekem sincs még meg a tökéletes színezett krém, esetleg alapozó nyárra…Még mindig úgy vagyok vele, hogy a DW-nél nem találtam jobbat, bár tegyük hozzá, nem úgy használom, mint egy alapozót, főleg amikor videókon látom, hogy a beauty bloggerek mekkora mennyiségeket kennek fel…
Esetleg próbáljátok ki a TIU alapozóját amíg még kapható.
Nekem nagyon bejött hétköznapi alapozó- ként.
Na szuper, köszi.
Igazából nem is matt alapozót/fedést keresek, hanem olyat, ami fed. Vagy nem is tudnám meghatározni mit szeretnék, mert változó, hogy milyen a bőröm.
Van egy kis pirosságom, szóval fedés ezért kell (még nem rosacea, de némi pirosság), amit a DW vékonyan fedve elfed, néha meg tök öregíti a bőrömet. Szóval nehéz. Tavaly nyáron KAP ásványi alapozót, és Face and Body-t használtam.
A Catrice HD Liquid például sok, szinte fulladozom alatta.
AZ IT CC krémje is pokoli erősen fed.
Szóval tökre változóak az igényeim, szerintem kellene legalább 4 alapozó a bőröm állapotának megfelelően.
Most kettőt tartottam meg, a BB hosszantartóját (a Porcelán sötét, az Alabástrom az én színem, csak nem volt miniben), és a Double Weart.
Nyáron sokszor zsírosodik, szóval lehet, hogy maradok a vékony DW-.nél (ahogy @dyna is említi), a bőrápolási rutinnal kezelem a bőrömet, és keresem a jól fedő, ám nem mattító alapozót/színezőt.
Most rendeltem két alapozót, az egyik a NARS Soft Matte alapozója, a másik a Chanel Ultra Le Teint alapozója. De csak a kíváncsiság hajt.
Kívánságlistás a Fenty még.
Ja, és őt imádtam, csak nem kapható itthon az én színemben: