Ma egy kis kékségre vágytam
Ha kék ha zöld ha bármilyen szín minden nagyon jól áll. Szép vagy.
Nagyon köszönöm!
Nekem nagyon tetszik első használat után a Lime Crime paletta
Mindig ámulok, milyen szép vagy!
Ó de kedves vagy, nagyon köszönöm!
Ez melyik lime crime?
Ja látom az unboxingban
Ma a Sleek All night long palettát használtam, ami az eheti kihívás része volt. Vannak benne szép színek, de kicsit több matt árnyalatot el tudnék viselni. Viszont egy jó kis hétköznapi paletta.
Elájultam ettől a Pat palettától
Nagyon jól áll a mosolygás.
Ne tedd ezt velem, Lady Pat nagyon drága nő…
Ma a W7 Romanced palettát használtam (nem saját kép).
Most kivételesen szemüveges fotót is készítettem, anélkül mindig erősnek tűnik a szemöldököm, de szemüveggel meg így az igazi nekem. A férjem ma reggel kijelentette, hogy ez igazán tavaszi smink és csinálhatnék minden reggel ugyanilyet. Elég hamar megunnám akkor a sminkelést.
Szép vagy.
Kedves vagy, köszönöm szépen!
Ezeket használtam az elmúlt napokban:
Ma a JS Conspiracy paletta volt soron. Ő teljes szerelem nekem, egyszerűen imádom a színeket és a minőségét is. Azt hittem, hogy az élénk színeket nem fogom használni, de azokkal is szívesen játszom. Nagyobb szerelem lett, mint a Cremated, az biztos, de csakis a színválaszték miatt.
Ma elmentem a Lidlbe. Ebből az alkalomból elérkezettnek láttam, hogy kipróbáljam a Cult Beauty dobozból a Charlotte Tilbury palettát.
Az első 3 színt használtam. A tartósságára kíváncsi leszek, de egyelőre nagyon tetszik.
Mellé az Essence Good vibes pirosító a heti sorsolásból, és a Revolution rúzs.
Beleszerettem ebbe a JP palettába
Ma a barátnőmet várom egy csajos, szülinapozós ittalvós pizsipartira. Biztos azzal fog kezdődni az este, hogy őt is ki kell sminkelnem, de legalább a sajátommal már készen vagyok.
Ma az eheti projektben lévő Nabla Secret palettával sminkeltem, továbbra is szeretem, elég változatos sminkeket lehet vele készíteni. Ritkán használok feketét, de ma kicsit mélyítettem, füstösítettem vele.