Mit használtál ma? II

Köszi! Ma alapozót használtam, nem BB-t, emiatt lehet.

Én még nem tudom, mihez kezdek vele. Igazából ahhoz régi és a minősége is gyatra, hogy pénzt kérnék érte. Lehet majd barátnőmhöz vándorol…

Szupeeeer,
melyik alapozót használtad?

1 Likes

Baromi jó lett a smink, mindent kihoztál a palettából, amit lehetett. A bőrödet továbbra is csodálom.:slight_smile:

1 Likes

Igen fiatalodsz, ès merèszebb a hajszìned is ès nagyon jòl àllnak neked a nem hètköznapi szìnek.! Csak ìgy tovàbb!:sparkling_heart:

1 Likes

Igazából egy BB-t és egy alapozót kevertem össze, mert a BB túl sötét, az alapozó pedig túl világos. Már ki akarom dobni őket, mert szégyenteljes módon másfél éve ki vannak bontva, csak gondoltam, előbb még utoljára kipróbálom őket.

IMG_20210318_152504

5 Likes

Annyira, de annyira örülök, hogy szereted a NARS triót.
Nekem túl sötét lett volna, így szerintem te jobb célközönség vagy. Ugye milyen jó minőség? Engem is meglep. Maszkhordás ellenére is egyszerűen TAPADNAK a bőrömre a termékeik, minden, amit használtam. A mono szemhéjpúdereiről nem gondoltam, hogy ilyen beton módon tartanak, kis sem nézném belőlük, főleg MAC alappal robbanthatatlan. Az arctermékeik is pazarok.
Most az alapozóikat szeretném kipróbálni, a Sheer Glow-ról is csak jókat hallottam, a NAtural Radiant-ről is, de legfőképp a Soft Matte birizgálja a fantáziámat.
Ja, és az ecsetek :two_hearts:

1 Likes

Imádom! Leesett az állam, hogy a maszk ellenére is ott fénylett a highlighter az arcomon és a pirosító is látszott a munkanapom végére. A monóból a világos lilás színt próbáltam, az is szuper tartós volt rajtam. Miattad kezdtem érdeklődni a Nars iránt, ezúton is köszönöm!

1 Likes

Ma a Juvia’s place The Douce palettával készült a sminkem. Nagyon szeretem ezt a palettát, különleges színek vannak benne és sokkal viselhetőbb, mint amilyennek ránézésre tűnik. :slight_smile:
IMG_20210321_134247 IMG_20210322_074604 IMG_20210322_074601

13 Likes

Tegnapi kellékek

Kép

10 Likes

Rita , kèrlek ìrj valamit a chanel bronzosìtòròl. Nagyon krèmes vagy hybrid? (Pùderes- krèmes) Szemezek vele règòta. Kèzzel vagy ecsettel viszed fel? Milyen a szìne? Narancsos vagy hideg barnàs? Köszönöm

1 Likes

Lefotoztad a sminket?

Ma elővettem a JP The zulu palettát. Eddig nem volt valahogy érkezésem a színekre, de gondoltam ma reggel változtatok ezen. Tusvonal lett belőle, nem komplett smink. Számitottam rá, hogy jó a paletta, de nagyon brutális, hogy tusvonalat simán lehet vele húzni, annyira pigmentált. Leesett az állam. A narancs és citromsárga színeket használtam, a reggeli kapkodásban. :slight_smile:
20210323_073156

23 Likes

Igen :blush:

17 Likes

Én egy Zoeva duofiber alapozóecsettel viszem fel. Inkább krémesnek mondanám de hamar megszárad és tartós is. Szerintem narancsos, pedig Holényi Zita a videóiban váltig állítja, hogy nem az. Egyszer swatcholtam a Milk bronzer mellé, szerintem totál meleg tónus:
Kép

Kép

7 Likes

Sztem is narancsos. Néztem Müllerben.

De Holényi Zitának kb minden tökéletes ami Chanel. Én nem bánom, hogy sárgás mert inkább sárgás a bőröm mint rózsás de nem mindenki szereti ezt.

3 Likes

Akkor ilyen bronzosítom biztos nem lesz.

1 Likes

Ezeket használtam ma:
Kép

Kép

Kép

17 Likes

Nagyon köszönöm a swatchokat is! :sparkling_heart: Tènyleg narancsos , abbòl az àrnyalatbòl màr van pàr :blush: viszont neked nagyon jòl àll. A milk pedig nagyon szèp.

1 Likes

Nálam ma a W7 Socialite paletta volt használatban és a MAC Giddy rúzs. :slightly_smiling_face:
w7-cosmetics-socialite-18-colour-eyeshadow-palette-p14353-25074_image IMG_20210324_114219

15 Likes