Köszi! Ma alapozót használtam, nem BB-t, emiatt lehet.
Én még nem tudom, mihez kezdek vele. Igazából ahhoz régi és a minősége is gyatra, hogy pénzt kérnék érte. Lehet majd barátnőmhöz vándorol…
Köszi! Ma alapozót használtam, nem BB-t, emiatt lehet.
Én még nem tudom, mihez kezdek vele. Igazából ahhoz régi és a minősége is gyatra, hogy pénzt kérnék érte. Lehet majd barátnőmhöz vándorol…
Szupeeeer,
melyik alapozót használtad?
Baromi jó lett a smink, mindent kihoztál a palettából, amit lehetett. A bőrödet továbbra is csodálom.
Igen fiatalodsz, ès merèszebb a hajszìned is ès nagyon jòl àllnak neked a nem hètköznapi szìnek.! Csak ìgy tovàbb!
Igazából egy BB-t és egy alapozót kevertem össze, mert a BB túl sötét, az alapozó pedig túl világos. Már ki akarom dobni őket, mert szégyenteljes módon másfél éve ki vannak bontva, csak gondoltam, előbb még utoljára kipróbálom őket.
Annyira, de annyira örülök, hogy szereted a NARS triót.
Nekem túl sötét lett volna, így szerintem te jobb célközönség vagy. Ugye milyen jó minőség? Engem is meglep. Maszkhordás ellenére is egyszerűen TAPADNAK a bőrömre a termékeik, minden, amit használtam. A mono szemhéjpúdereiről nem gondoltam, hogy ilyen beton módon tartanak, kis sem nézném belőlük, főleg MAC alappal robbanthatatlan. Az arctermékeik is pazarok.
Most az alapozóikat szeretném kipróbálni, a Sheer Glow-ról is csak jókat hallottam, a NAtural Radiant-ről is, de legfőképp a Soft Matte birizgálja a fantáziámat.
Ja, és az ecsetek
Imádom! Leesett az állam, hogy a maszk ellenére is ott fénylett a highlighter az arcomon és a pirosító is látszott a munkanapom végére. A monóból a világos lilás színt próbáltam, az is szuper tartós volt rajtam. Miattad kezdtem érdeklődni a Nars iránt, ezúton is köszönöm!
Ma a Juvia’s place The Douce palettával készült a sminkem. Nagyon szeretem ezt a palettát, különleges színek vannak benne és sokkal viselhetőbb, mint amilyennek ránézésre tűnik.
Tegnapi kellékek
Rita , kèrlek ìrj valamit a chanel bronzosìtòròl. Nagyon krèmes vagy hybrid? (Pùderes- krèmes) Szemezek vele règòta. Kèzzel vagy ecsettel viszed fel? Milyen a szìne? Narancsos vagy hideg barnàs? Köszönöm
Lefotoztad a sminket?
Ma elővettem a JP The zulu palettát. Eddig nem volt valahogy érkezésem a színekre, de gondoltam ma reggel változtatok ezen. Tusvonal lett belőle, nem komplett smink. Számitottam rá, hogy jó a paletta, de nagyon brutális, hogy tusvonalat simán lehet vele húzni, annyira pigmentált. Leesett az állam. A narancs és citromsárga színeket használtam, a reggeli kapkodásban.
Igen
Én egy Zoeva duofiber alapozóecsettel viszem fel. Inkább krémesnek mondanám de hamar megszárad és tartós is. Szerintem narancsos, pedig Holényi Zita a videóiban váltig állítja, hogy nem az. Egyszer swatcholtam a Milk bronzer mellé, szerintem totál meleg tónus:
Sztem is narancsos. Néztem Müllerben.
De Holényi Zitának kb minden tökéletes ami Chanel. Én nem bánom, hogy sárgás mert inkább sárgás a bőröm mint rózsás de nem mindenki szereti ezt.
Akkor ilyen bronzosítom biztos nem lesz.
Ezeket használtam ma:
Nagyon köszönöm a swatchokat is! Tènyleg narancsos , abbòl az àrnyalatbòl màr van pàr
viszont neked nagyon jòl àll. A milk pedig nagyon szèp.
Nálam ma a W7 Socialite paletta volt használatban és a MAC Giddy rúzs.