Szerintem én sem. Bár van itthon még 1-2 bontatlan termékem, azokat el fogom használni olyan napokon, amikor nem kell egész nap bírnia a strapát a sminkemnek
Mai smink
Nagyon szép lett a sminked. Imádom ezt a palettát
Kicsit rendhagyó smink arcfestékkel és essence matt folyékony rúzzsal készült Black Swan.
Én is.
Az viszont lemaradt, hogy a smink egy barátnőm érdeme.
Ma ismét a CP The Child palettát használtam, nagy a szerelem.
Az már más kérdés, hogy a sminkemből nyitott szemmel konkrétan annyi látszik, amennyi az alsó képen látható (vagyis kb semmi).
Neked nagyon jól állnak ezek a színek
Köszönöm szépen! Ha egy típusú színt választhatnék a nude-ok mellé, akkor ezek a zöldek lennének azok.
Tegnap Mac pigmentekkel sminkeltem: English Gilt és Vanilla nevű árnyalatokkal:
Ma pedig egy végtelenül egyszerű:
Olyan szép idő van ma is, így egy kicsit tavaszi sminket készítettem. A Huda Mercury paletta még mindig teli van meglepetésekkel.
Ma leteszteltem a BH Cosmetics Zodiac palettát. Első paletta amit próbálok a márkától, és meglep, hogy mennyire jó minőségű.
A fényes színek csodálatosak, szuperül működnek ujjal és ecsettel is, alig várom, hogy mindegyik színnel készítsek sminket.
Gyönyörű lett!
Hű de jól áll . Gyönyörű színek. Annak idején nézegettem @Anheszenamon palettáját mikor feltette megvételre. Aztán végül is jól döntött mert megtartotta. Én meg rosszul, hogy nem döntöttem el hogy kell :D. Alig várom a sminkjeidet :)).
Nekem a Zodiac Love signs volt meg
@Anheszenamon, @Szandika124 Köszönöm szépen!
Szerintem nagyon jó a minősége, sokkal jobb mint amire számítottam. És kb 10 dollárra volt leakciózva, nem hagyhattam ott.
Ma én is lilában pompáztam
Szépséges