Ma a Nabla Poison Garden paletta volt soron, nagyon szeretem ezeket a színeket.
Az első kihívásos sminkem.
Sajnos nincs matt bőrszín egyikben sem, és mélyítő fölé is csak szaténos került.
Örvendetes ez a büszke mosoly.
Egy hét után megint teljes sminket csináltam. A The Child paletta volt a tettestársam, és egy szín miatt a Going Coconuts. A színezett Nyx hidratálóba kevertem a folyékony highlighterből, és imádtam a végeredményt
Mai kellékek:
Ma be kellett illesztenem a sorsolt piros rúzst, így egy visszafogott szemsmink készült.
Huuuuuh, dögös
Nekem is az jutott eszembe, hogy nagyon dögös ez a szín és csodásan passzol hozzá a szemsminked
@macooka, @Brunettee Köszönöm szépen, kedvesek vagytok! Ritkán használok piros rúzst, ez a sorsolás legalább erre is rávesz.
Tényleg a dögös a legjobb szó rá! Én nagyon piros rúzsos vagyok, uh. ez most különösen tetszik!
Gyönyörű a rúzs színe, és nekem a szemfestésed is nagyon passzol hozzá, tökéletes!
@blessed, @Nita Köszönöm szépen nektek is! Meghoztátok a kedvemet, hogy sűrűbben használjak ilyen rúzsokat.
Nagyon jó áll az élénk rúzs, és bennem olyan összképet kelt, hogy a szemed is jobban kiemeli, annak ellenére, hogy ott visszafogottabb a smink.
Köszönöm szépen!
Eszembe jutott, hogy nekem is megvan ez a paletta.
Az a bajom, hogy reggel felteszem és délre eltűnik szinte, pedig olyan szép színek vannak benne!
Tényleg? Én szerencsére nem tapasztaltam ilyet, kb reggel 7-től este 19-20 óráig szokott rajtam lenni a smink és ugyanolyan állapotban volt estére is, mint mikor feltettem.
Sokan ajánlották itt a MAC szemhéjbázisát, amit pár hete szereztem be, és imádom, még az olcsó palettáimmal is ugyanolyan jól bírja estig a sminkem. Lehet érdemes egy próbát tenni vele.
Első 1-2 alkalommal nem működött jól, aztán rájöttem, hogy csak nagyon nagyon kevés kell belőle a szemhéjra.
https://kremmania.hu/kremek/mac-prep-prime-24-hour-extend-eye-base
Ma próbáltam először a The Child palettát. Mac szemhéjalappal reggel 6-tól tart. Pedig lassan 19:30 lesz.
@Anheszenamon Nálam is ugyanez a helyzet, napi 13 óra meg sem kottyan neki az általatok ajánlott MAC szemhéjalappal.
Nálam is bírja a napot, reggel 6-tól este fél 10-ig. Néha, mikor nincs kedvem lemosni, akkor az itthoni edzést is bírja. En az Nyx HD szemhéjalappal használom.
Örülök, hogy neked is bevált. Most már nem fogok mással kísérletezni.