Ma tavaszias sminket készítettem, a kihívás Revolution palettájával, illetve a KIKO water eyeshadow 219 Flamingo pink színével.
Lányok, távol álljon tőlem, hogy bárkit vásárlásra buzdítsak, de 5 ezer Ft-ért nagyon megéri ez a Lorac paletta.
https://kremmania.hu/elado/alexandra326-5000-ft-lorac-pro-2-eyeshadow-palette
Mai fegyvertáram:
(Most csak pirosítókihívást csinálok és olyan felszabadító érzés, hogy bármelyik szemfesték palettámhoz nyúlhatok. Minden nap másban tobzódom )
Mai tavaszi smink
Ez mesés lett. Gyönyörű vagy, valamiért összhatásban eddig ez az egyik kedvencem!
Nagyon köszönöm!
Nagy szép, üde smink lett és a hajad is szuper!
Mint egy üde barackvirág. Nagyon szép.
Eheti két további smink ami a BH Cosmetics Zodiac palettával készült. Meg kell mondanom, hogy zseniális a minősége, engem teljesen meglepett, hogy ebben az árkategóriában lehet ennyire jó valami.
Szerintem is gyönyörű, igazán tavaszias :). Gyönyörű ez a Huda paletta is :).
Köszönöm Lányok!
Mai smink kellékeim (az eredményről nem készült fotó)
Ma felavattam a BH Cosmetics Avocado toast palettát és a szerelmem töretlen a márka iránt. Ennek is szuper a minősége, élmény vele sminkelni.
Nagyon szép lett! Annyira tetszik ez a paletta!
Köszönöm szépen! Engem a BH Cosmetics megvett kilóra, szerintem high end minőségű márkákkal vetekszik a palettáik minősége.
Én egy palettàt rendeltem tőlük, a Love in London-t. Egyetértek veled, nagyon jó, simán van olyan jó mint a high-end márkák, de még le is körözi egy-két felkapott márka palettáit. Én arra számítottam, hogy majd a jó-jó, nem rossz kategória lesz, de abszolút meglepett pozitív irányban.
Igen, ezzel én is ugyanígy voltam, óriási kellemes csalódás volt eddig mind a 2 paletta amit próbáltam (és még 4 vár rám ) Majd írok a többiekről is, de a Zodiac és az Avocado toast kedvencek lettek, az biztos.
Mostanság ilyen kis natúr sminkekkel nyomulok
Mai kellékek