Mit használtál ma? II

Egyáltalán nem néz ki hülyén semmid, bár ilyen szemöldököm/arcbőröm lenne, nagyon szép vagy.:slight_smile:

Velük fogok sminkelni a héten:

Kép

Kép

10 Likes

Mai smink:
Kép

Kép

Kép

Kép

20 Likes

Nagyon vagesz ez a zöld, ügyi vagy! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Van mas is rajtam kivul aki ezt a ket alapozot keveri?!:blush:

1 Likes

Basszus, összesen van 3 palettám, pedig imádom őket :smiley:

1 Likes

Ma végre a csodás CP The Child palettát használhattam. :heart_eyes: Itt is még egyszer köszönöm a lehetőséget @dunaimano. :slight_smile:
Ezek a tökéletes zöldek számomra, minden szín ki lesz használva az biztos. :heart:
IMG_20210217_123526_20210222121407182 IMG_20210222_115959 IMG_20210222_115952

18 Likes

Ez a paletta egyre jobban kapaszkodik a gondolataimba…
Gyönyörű lett a smink! :smiley:

1 Likes

Gyönyörű lett :slight_smile:

1 Likes

Bárcsak tudnék tusvonalat húzni! Gyönyörű a sminked!

1 Likes

Jól látom, csajok, hogy idén a zöld lesz az uralkodó szín? :laughing:

1 Likes

Húúúú, várom.

Nyáron minden festék tart a szemhéjadon?
Vagy akkor a krémeseket szoktad inkább használni?

1 Likes

@random, @dunaimano, @Bianka Köszönöm szépen! :slight_smile: Ez a paletta valóban csodás, aki szereti a zöldeket az imádni fogja.

Mostanában mindent IS mixelek :sweat_smile:

Nyáron is palettákat használtam meg Colourpop Super Shock Shadow-kat.

1 Likes

Mindent is? Próbáltad a tonikokat vagy a szérumokat mixelni?
(Komolyan kérdezem. Páran a neten ezt csinálják. Habár ki szokták emelni, hogy a fényvédőt NEM kutyuljuk bele.)

1 Likes

Szerintem ennek nem sok értelme van, a drága szérumokat hígítani. :flushed:

3 Likes

Csajok, ezt a problémát (utánafütyülés) az idő megoldja. Eltelik pár év(tized) és már csak a rigó fütyül utánunk. :smirk:

6 Likes

Nem😅 az alapozókra gondoltam főleg. A márkákat is meg a finisheket. Könnyedebbet a magas fedéssel, drogériásat a drágább kategóriával stb… meg a palettákat is ha nem tudom egy színből megoldani a sminket. Meg a túl világos rúzsok alá szoktam tenni sötétebbet (vagy sötétebb szájceruzával kitöltöm az egész ajkamat és arra a világos rúzs) ilyesmikre gondoltam.

4 Likes

Az alapozókat és a rúzsokat én is kevergetem. Eskü a kedvenc ecsetem a rúzsecset… :smiley:

1 Likes