Tegnapi építkezésre menős smink. Hát, kaptam a megjegyzéseket… Most kicsit új dolgokkal kísérletezem, és nem számítottam rá, hogy ilyen lesz a végeredmény. Nem mondom, elégedett vagyok, de legközelebb ezt egy bulira szeretném bevetni. Colourpop So Jaded, és Catrice műszempilla főszerepben.
Nem csillámos. Az Ágit és Gabriellát használtam pirosítónak és imádom már most! A Color Tattoot tegnap vettem a Dm-ben. Van egy kék árnyalatom de nem használom, meg volt a Pink Gold (ugye ez a neve?) és egy taupe. De már kiselejteztem őket. Ez a szín nagyon megtetszett, de önmagában rajtam nagyon kevés színe van. Egyébként estig mozdulatlan volt. Az On and on Bronze is kívánságlistás. Az lesz a következő.
A Gabi milyen?
Nagyon csillogó lett, azért szeretnéd inkább alkalomra bevetni?
Mintha közük lenne hozzá, mikor szoknak már le erről az emberek…
Fentről a 2.szín. Csodaszép szerintem. Szép kis fénye van.
Na, igen… A glitter és a műszempilla együtt, ami kicsit sok szerintem hétköznapra. Még az irodába szívesen bemennék így, mert ezelőtt soha senki nem mondott még semmit a sminkemre. De itt az építkezésen smink nélkül is megbámulnak. Jójó, nem sok a nő, ez tény. De nem akarok még több okot adni rá.
Egy megközelíthetetlen börtönbolygón van az építkezés, és 15 éve nem láttak nőt?
De értelek (csak a pasikat nem), rajtam eddig egyszer volt glitter, még én is soknak érzem.
Én tökre megértem @dunaimano -t. A pasik, azok pasik, tök mindegy, hogy hol vannak. A régi munkahelyemen (na persze ekkor még én is huszonéves voltam) engem is csesztettek, akármi volt. Ha éppen ki voltam sminkelve, ha rövid szoknya volt rajtam, ha éjjelre befontam a hajam, és másnap hullámos hajjal mentem, stb… Valamelyik állandóan megjegyzést tett.
Meg persze (most ezt egyáltalán nem rosszindulatból, vagy bármi más okból írom) nyilván egy építkezésen akik dolgoznak, azok nem az “Illemtan haladóknak” tanfolyamról kerülnek ki.
Ők időnként szükségét érzik, hogy kinyilvánítsák, ha jó csajt látnak, márpedig @dunaimano jó csaj. A mostani munkahelyemen (pedig 20 éve még én is jó csaj voltam) a fiúknak eszükbe sem jutna, hogy bármilyen apró megjegyzést tegyenek a kinézetemre. Talán ha egy nap zöld hajjal jelennék meg, akkor esetleg. De valószínűleg még akkor is úgy gondolnák, hogy az én dolgom.
Egyébként nincs ezzel baj, egyikkel sem. Néha az ember lányának akár jól is esik, ha egy építkezésről utána fütyülnek.
Lehet, hogy félreérthető voltam.
Abszolút megértem, hogy @dunaimano soknak érzi a glitteres-műszempillás szemsminket egy építkezésre, a pasikat nem értem. Egy dolog mosolyogni/bókolni, hogy jajdecsinosvagy, de a “csesztetés” meghaladja a felfogóképességem.
Az építőmunkások bárkinek utána fütyülnek 14 és 60 között, szerintem benne van a munkaköri leírásukban. Amúgy ki nem állhatom, de csak annyit szoktam mondani, hogy “Nektek is szép napot, fiúk!”.
A tetszésnyilvánítàs jól esik, a durvaságba hajló verziója viszont bosszantó és kellemetlen tud lenni. Amikor jó sok éve a lakóhelyem közelében folyt építkezés, előfordult h inkább a pàrhuzamos utcán mentem haza, mert már zavart a menetrendszerű füttyögés.
Viszont sok évvel és 2 gyerekkel később, amikor leadtam a terhességek után maradt pár kilót és véletlenül a gyerekek nélkül mentem hazafelé, pàr építőmunkás jóleső nosztalgikus érzéseket okozott
A munkahelyemen a fiúk és idősebb férfiak is kizárólag a 30 alatti női kollégàkra hajlandóak jó nőként tekinteni, függetlenül attól, hogy ki hogy néz ki. Mehetnék akàr neonlila hajjal is munkàba. Nem mintha hiányozna bárki rajongása, csupán csak nem túl kedves felfogás, hogy nem számíthatsz a figyelemre méltó kategóriába bizonyos kor felett.
Igen, ezért is írtam, hogy csak néha esik jól.
Mondjuk én a régi munkahelyemen 4 év alatt megedződtem. De örülök, hogy a mostani munkahelyemen nyugi van ebből a szempontból is.
Hű , szerintem csodálatos
. Le merném fogadni hogy a kőművesek szólogattak be… Sosem értem az ilyen embereknek mi jár a fejében…
.
Húúúú, szerintem gyönyörű vagy, mintha a 20-as évekből léptél volna ki. A szemed… Elfogadnám.
Ó, én már minden Aldi bevásárláshoz nyomom a glittert, kolléganőimmel bőrben járunk, mindenki tolja a csillámot a munkahelyen. Ahogy a főnök mondja, látom, kompenzáltok. Politikusok mellett dolgozom közvetlenül, gondolhatod. Nem érdekel. Mikor, ha nem most? Nincs alkalom. Csak a hétköznapok vannak.
Èn is mùltkor vigyorogva mondtam a pàromnak: megyek bevàsàrolni - kisminkeltem magam. Persze minden nap sminkelek de a szemhèjfestèk sokszor elmarad mert amikor mìnuszok voltak könnyeztem àllandòan.
Köszönöm csajok
Egyébként egyetértek mindenkivel, most kell ragyogni, és néha jól tud esni a figyelem.
Ma sétáltunk, muszáj volt egy kis karanténsmink. Én így hívom, amikor csak a szememre kerül valami.
Kipróbáltam ezt a Lorac Pro palettát, a szemem sarkába a fekete, hosszú Lorac Pro-ból tettem, mert ebben nincs sötét szín. Nagyon elégedett vagyok vele, ezek a világos színek is szépen látszanak.
Elfelejtettem lefotózni, úgyhogy ez most lámpa fényénél készült, vagyis kb semmi sem látszódik a színekből.
Hát szó, ami szó, maszk nélkül elég hülyén néz ki a csak szemfestett fejem.
Én is sminkelek minden nap, igaz nem vad sminket, de sajnos nincs kivel megosztani ezt a hobbimat, a többiek semmit sem használnak, max a körmüket csinàltatják meg, azt is pasztell színekkel, nekem meg kék, zöld, piros, fekete lakkjaim vannak. Egy kolléganőm van, aki ugyan nem sminkel, de a bőràpolás èrdekli, vele szoktunk termékekről, hatóanyagokról beszélgetni. A többiek maximum egy avonos krémet felkennek este.
Egyikük kapott egy drága parfümöt a párjától, ki volt akadva, hogy minek az, meg hova használja (anyagilag megengedhetik maguknak, nem amiatt) hát én simán használok mindent amikor jólesik, mert mire tartogassam?
Szerintem így is nagyon szép vagy! Egyébként meg felesleges a pirosító, mert úgyis a maszk belső felén landol…
Nálunk úgy áll a dolog, hogy a körömlakkozásból csak én maradok ki, azt nem használok, de van két smink-, bőrápolás- és ruhamániás kolléganőm, ebből az egyik egy 180 cm magas, derékig érő hajú gyönyörűség, aki nagyon jó barátnőm is.
A harmadik nő az, aki nonstop értetlenkedik, minek venni ruhát, ékszert, sminket most, totál lepukkanva jár dolgozni, irigykedik, de lepereg rólunk.
Már említettem, hogy amikor apukám meghalt, kinyitottam a szekrényét, és ránéztem a sosem hordott öltönyeire, zakóira, bőrcipőire, bőrkabátjaira, gyönyörű óráira, mind külföldről, amire azt mondta, hogy “MAJD hordom őket, kislányom”, és nem volt “majd”, akkor megfogadtam, hogy én nem fogok semmit tartogatni szebb napokra.
Lehet, hogy a kisfiam örökölt valamit tőlem, mert egyszer vettünk neki alkalomra egy zakót, és utána mindig abban akart menni oviba. Mint az apukája, mikor dolgozni megy.
A gyerekek jól csinálják, örülnek a mának, az én lányaim is a fodros ruhákban akarnak játszani itthon meg a szép harisnyàban, és belegondoltam, hogy mondjuk mire az oviban lesz a karàcsonyi ünnep, addigra úgyis kinövi, szóval miért ne vegye fel akkor most?
Én a nagyim szekrényében találtam sosem hordott szép ruhàkat, volt amit még akkor kapott amikor férjhez ment, és hatvan évig őrizte csak. Meg anyu is a szép étkészletet, összevissza vegyes tányérokat használtunk mindig.