Mit használtál ma? II

A NYX finishing powderrel milyen a kapcsolatod? Hogyan használod? Megfelel egy nagyon szolid highlighternek vagy egész arcra használod?

2 Likes

Mai napom:
Kép

Kép

17 Likes

Pár hete kezdtem el tesztelgetni. Én fixálom egy normál púderrel az alapozót, ezt meg csak a legvégén viszem fel, de nagyon finoman, főképp homlokra, illetve azokra a területekre, ahova bronzosító, pirosító, highlighter került.
Szerintem ez túl szolíd highlighterként (legalábbis nekem), viszont van NYX High Glass highlighterem is, azt nagyon szeretem, szerintem nagyon szolíd eredményt lehet elérni (de ugyanakkor felépíthető erősebbre is).

2 Likes

Köszönöm! Nagyon nincs rá szükségem, de nagyon érik már egy jó kis NYX rendelés :sweat_smile:

3 Likes

Hasonlóan használom én is. Highlighterként nálam is túl szolid, de szeretem az egész arcomra felvinni, nagyon finoman :slight_smile:

2 Likes

Szerintem is így néz ki a legjobban. :slight_smile:

Ma egy folyékony TIU szemhéjfestéket használtam a sorsolt paletta mellé. :slight_smile:IMG_20210218_135454
IMG_20210218_075839 IMG_20210218_075900

15 Likes

Mai eszköztár:
Kép

17 Likes

Mai nyugis, névnapi készülődés a Cremated palettával. :blush: A Farmasi VXF primer lemaradt a képről. Szeretem az ilyen napokat, amikor nem kell sietnem és valóban kiélvezhetem a sminkelést. :slightly_smiling_face:
IMG_20210219_110118 IMG_20210219_105715
IMG_20210219_105632_20210219114652412

18 Likes

Boldog névnapot, édesanyámnak is ma van :blush:

1 Likes

Köszönöm szépen! :blush: Nálam ez elég érdekes, mert 2 keresztnevem van, gyerekkori ismerősöknek és a családnak Zsuzsi vagyok, de felnőttként elkezdtem a másik keresztnevemet használni, így sok embernek nem Zsuzsi vagyok. :smiley: De névnapból ezt ünneplem. :slight_smile:

1 Likes

Boldog névnapot! :slightly_smiling_face::bouquet:

1 Likes

Boldog névnapot kívánok! :bouquet:

1 Likes

Sok szeretettel egy kis tavaszt küdök:
image
és bevallom, hogy nekem is van egy Zsuzsim!

2 Likes

@Puszedli83, @Anheszenamon Köszönöm szépen! :slight_smile:
@Fiorentina Köszönöm szépen :slight_smile:A te Zsuzsidnak is nagyon boldog névnapot kívánok! :heart:

2 Likes

Nagyon boldog névnapot, nagyon szép vagy! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nagyon boldog névnapot! :bouquet:

1 Likes

@koalace, @Kokapu
Köszönöm szépen! :slight_smile:

1 Likes

KAP pigment neve: Hanna’s Peach Garden
Megpróbáltam pirosítóként de rajtam nem látszik

Kép

Kép

9 Likes

Rajtam pedig biztosan túlzás lenne :smiley:

Ugye nem túlzóan csillámos a pigment?
De jó, te is használsz Color Tattoot? Én az On the Bronze nagy rajongója vagyok. A többi is ilyen tartós? Biztosan.

1 Likes