A NYX finishing powderrel milyen a kapcsolatod? Hogyan használod? Megfelel egy nagyon szolid highlighternek vagy egész arcra használod?
Mai napom:
Pár hete kezdtem el tesztelgetni. Én fixálom egy normál púderrel az alapozót, ezt meg csak a legvégén viszem fel, de nagyon finoman, főképp homlokra, illetve azokra a területekre, ahova bronzosító, pirosító, highlighter került.
Szerintem ez túl szolíd highlighterként (legalábbis nekem), viszont van NYX High Glass highlighterem is, azt nagyon szeretem, szerintem nagyon szolíd eredményt lehet elérni (de ugyanakkor felépíthető erősebbre is).
Köszönöm! Nagyon nincs rá szükségem, de nagyon érik már egy jó kis NYX rendelés
Hasonlóan használom én is. Highlighterként nálam is túl szolid, de szeretem az egész arcomra felvinni, nagyon finoman
Szerintem is így néz ki a legjobban.
Ma egy folyékony TIU szemhéjfestéket használtam a sorsolt paletta mellé.
Mai eszköztár:
Mai nyugis, névnapi készülődés a Cremated palettával. A Farmasi VXF primer lemaradt a képről. Szeretem az ilyen napokat, amikor nem kell sietnem és valóban kiélvezhetem a sminkelést.
Boldog névnapot, édesanyámnak is ma van
Köszönöm szépen! Nálam ez elég érdekes, mert 2 keresztnevem van, gyerekkori ismerősöknek és a családnak Zsuzsi vagyok, de felnőttként elkezdtem a másik keresztnevemet használni, így sok embernek nem Zsuzsi vagyok.
De névnapból ezt ünneplem.
Boldog névnapot!
Boldog névnapot kívánok!
Sok szeretettel egy kis tavaszt küdök:
és bevallom, hogy nekem is van egy Zsuzsim!
@Puszedli83, @Anheszenamon Köszönöm szépen!
@Fiorentina Köszönöm szépen A te Zsuzsidnak is nagyon boldog névnapot kívánok!
Nagyon boldog névnapot, nagyon szép vagy!
Nagyon boldog névnapot!
KAP pigment neve: Hanna’s Peach Garden
Megpróbáltam pirosítóként de rajtam nem látszik
Rajtam pedig biztosan túlzás lenne
Ugye nem túlzóan csillámos a pigment?
De jó, te is használsz Color Tattoot? Én az On the Bronze nagy rajongója vagyok. A többi is ilyen tartós? Biztosan.