Az biztos, mert tényleg nagyon szuper lett Makrót használsz amúgy vagy sima módban fotózol?
Nem használok semmi extrát, benyomom a fényképezőt és mehet a menet.
Annyira gyönyörűen kiemeli a szemed színét ez a smink!
Köszönöm szépen Ezeket a színeket én is szeretem magamon, az ennél pirosasabbakat már nem annyira
Én is szeretem a barna spirálokat, de ritkán veszem elő. Valahogy a fekete pillákat jobban kedvelem magamon.
Tegnap:
Pusztán kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy neked mennyi időbe telik egy ilyen smink elkészítése? Megközelítőleg ugyanilyen jellegű és mennyiségű cuccot használok én is, és mostanában azt vettem észre, már kb háromnegyed, de legalábbis egy bő fél órát elvesz a sminkelés. Nem panaszkodom, élvezem a folyamatot és kikapcsol, de néha viszont időszűkében vagyok és valahogy akkor sem tudok gyorsítani csak ha kihagyok lépéseket. Csak én vagyok ilyen szöszmötölős vagy normális ez az idő?
Ha megnyugtat, nem csak te vagy ilyen Nekem is kb 45 perc a reggeli sminkem +arcápolás.
Nekem max 25 perc fér bele reggel. A hetem így néz ki (3 hetente viszem én oviba a kisfiamat) 5:40-kor kelek, beveszem a gyógyszeremet (pajzsmirigy), arcot mosok, fényvédőzök, fogat mosok. 6-ig elkészül a sminkem annyira, hogy már csak a spirál és rúzs kell. 6-kor ébresztem a gyereket, amíg eszik gyorsan spirálozok, rúzsozok, felöltözöm. Aztán jön ő, és 6:25-kor indulunk. Ha nem én viszem akkor sincs több időm mert kicsit később kelek. Ja és a végén fotózok is még indulás előtt
Őszinte elismerésem! Nekem ehhez a mutatványhoz fél ötkor kellene kelni
Nekem ennyi idő, elmegy csak a reggelire és a kávéra és utána jön csak a smink nagyon profi vagy, hogy ilyen szépségeket tudsz ilyen időkerettel kreálni. Én rengeteg időt elpepecselek a bronzosítóm és a szemhéjpúderem eldolgozásával, na meg a szemöldökömről nem is beszélve
Mostanában rákaptam, hogy az arcom egy részét (bronzosítás-pirosítás-highlighterezés) a munkahelyi mosdóban csinálom meg, mert ezek viszonylag egyszerűek és legalább a maszk nem szed le belőlük, amíg beérek. A szemöldök és a szemfestés viszi el nálam az idő (25-30 perc) nagy részét.
Köszönöm @curlsandcurves és @zsazsi1
Ilyenkor csak nagyon egyszerű szemsminket dobok fel. Ma is összesen 3 színt használtam. Szerencsére jó a paletta minősége, könnyen összedolgozhatóak a színek.
Ez lett az eredmény:
Az RCMA púdert hogy varázsolod ki?
Az egyik púderes doboz fedelébe teszek ki belőle keveset. Volt egy Avonos Magix púderes tégelyem, azt szoktam feltölteni vele, de elajándékoztam a húgomnak mikor púderkeresésben volt.
Hogy választod ki, milyen sminket szeretnél aznap készíteni? Ha van lehetőségem arra, hogy ráérősen sminkeljek, akkor nekem a választással telik el az idő fele…
Este kivasalom a másnapi ruhámat és ahhoz igazítom. Este kis kosárban odakészítem a tükör mellé az összes cuccot. Most 1 hét 3 paletta projektet csinálok, szóval nincs olyan nagy választási lehetőségem. Általában már este tudom, hogy milyen színekhez fogok nyúlni.
Tudatosságodat továbbra is csodálom😇 nekem a smink dönti el adott reggelen, mit veszek fel😂
Nekem meg sosem annyira színhangsúlyos a sminkem, hogy ne lehessen bármit felvenni hozzá…
Ma reggel ismét a Rude Cosmetics Reckless palettát használtam, most egy zöld smink készült.
Annyira brutál színek vannak benne, hogy arra szavak nincsenek. A zöldek kivételesen csodásak, szerintem képes lennék újra megvenni a palettát csak a jobb alsó sarokban lévő zöld színért, ha valaha elfogyna.