Mit használtál ma? II

Nagyon szép lett! Én is imádom ezt a palettát :heart:

1 Likes

Hú, de gyönyörű ez a zöld!
És csodásan áll neked!

1 Likes

Szép lett nagyon! :blush:
Néztem azért a paletta képét, hogy ezekből a jelölt lilás színekből hogy jött össze ez a zöld smink :smiley:

3 Likes

@Anheszenamon Köszönöm szépen! :slight_smile: Tényleg egy csoda ez a paletta. :heart:
@Kokapu Nagyon köszönöm! :blush:
@macooka Ezen most jót nevettem, fel sem tűnt :joy: Egyik hét eleji sminkemnél készült a palettáról a fotó, és most csak úgy fogtam és feltöltöttem, nem emlékeztem, hogy be vannak jelölve az akkori színek. Kell még egy kávé úgy érzem :joy: Köszi, hogy szóltál, javítottam :smiley:

3 Likes

Rude szemfestékek általában ennyire jók, vagy csak ez a paletta ilyen kivételes?

Haha, nincs mit, gondoltam, hogy véletlen volt :smiley: Csak tudod, tekerem lefelé, várom a lilás sminket és hmm, zöld! :smiley: :joy:

3 Likes

Úúú, ez a zöld smink nagyon jól áll! :star_struck: Annyira szépen mutat a szemed színével :relaxed:

1 Likes

Nekem több palettám is van tőlük, mindegyikkel elégedett vagyok teljes mértékben. De azt kell mondanom, hogy ez a kedvencem formulában, meg a tesója :

Azt gondolom, hogy ennek a kettőnek valamivel jobb a minősége, mint a többié (legalábbis azok közül, amik a birtokomban vannak)

3 Likes

@macooka Már képes vagyok színeket átvarázsolni. :joy: Nagyon péntek van. :smiley:
@Brunettee Köszönöm szépen! :blush:

2 Likes

Köszi a választ; szétnézek náluk. Az én preferenciám inkább a kevésbé telített, inkább neutrálisabb színek, de mindig felkeltik az érdeklődésemet ha ilyen lelkes vélemények születnek egy-egy palettáról. :slight_smile:

1 Likes

Azon én is elmerengtem :sweat_smile:.

2 Likes

Mai smink
Kép

Kép

12 Likes

Valentin napra készült, rózsaszínes smink. :slightly_smiling_face:
A Sleek palettában van egy rózsaszín, ami egyedi a teljes kollekciómban és nagyon szeretem.
IMG_20210214_115720 IMG_20210214_115802 IMG_20210214_115045 IMG_20210214_115058

16 Likes

Én ma is egy zöldet készítettem ami kísértetiesen hasonlít a tegnapira:
Kép

Kép

Kép

17 Likes

Hát ma nem bírtam magammal, muszáj volt a JS palettát felavatnom. :slight_smile:
Most már értem a hype - ot, nagyon jól pigmentáltak a színek, élmény velük dolgozni. Alig várom, hogy minden színt használjak belőle. :slight_smile: A leghidegebb árnyalatú rúzsomat használtam, kicsit dark hangulatú lett az egész, de a mai hangulatomhoz illik is. :grin:
IMG_20210215_091045 IMG_20210215_091203 IMG_20210215_074618_20210215080410037 IMG_20210215_074613

17 Likes

Ugye, mennyire szuper? Örülök, hogy neked is tetszik.:slight_smile:

1 Likes

Üdv, a klubban! :grinning:

1 Likes

@Amadea Nagyon, örök hálám, hogy valaki bedobta az infót erről az akcióról, másképp tuti nem lett volna palettám tőle mostanában. :slight_smile: De egy percig sem bánom ezt a kiadást, tényleg élmény volt a mai sminkelés. :heart_eyes:
@Kokapu Köszi :smiley: Attól félek a pénztárcám fog még hátrányt szenvedni JS miatt. :smiley:

Az egyik szemed sír, a másik nevet, ugye?:smiley:
Én még folyékony rúzst próbáltam tőle, az tök jó, a régi formulájú szájceruzát és egy highlighter, ez a kettő nem jött be, de szemfestékekben és a folyékony rúzsban ő nekem egy etalon.

1 Likes

Igen :joy::joy:
Bár rám nézve csak a paletták jelentenek veszélyt , másra nem vágyom tőle. Ez a 3 highlighter bőven elég volt tanulságnak. Itt most nagyon vastagon vittem fel szándékosan, de így sem jön át, hogy mennyire tömény glitter. Ha alapozó alá viszem fel highlighterként (csak azokra a részekre ahova tennék normál highlightert is) , utána konkrétan az egész arcom úszik a glitterben. :grin:
IMG_20210215_131445 IMG_20210215_131701 IMG_20210215_131716

5 Likes