Nagyon szép lett! Én is imádom ezt a palettát
Hú, de gyönyörű ez a zöld!
És csodásan áll neked!
Szép lett nagyon!
Néztem azért a paletta képét, hogy ezekből a jelölt lilás színekből hogy jött össze ez a zöld smink
@Anheszenamon Köszönöm szépen! Tényleg egy csoda ez a paletta.
@Kokapu Nagyon köszönöm!
@macooka Ezen most jót nevettem, fel sem tűnt Egyik hét eleji sminkemnél készült a palettáról a fotó, és most csak úgy fogtam és feltöltöttem, nem emlékeztem, hogy be vannak jelölve az akkori színek. Kell még egy kávé úgy érzem
Köszi, hogy szóltál, javítottam
Rude szemfestékek általában ennyire jók, vagy csak ez a paletta ilyen kivételes?
Haha, nincs mit, gondoltam, hogy véletlen volt Csak tudod, tekerem lefelé, várom a lilás sminket és hmm, zöld!
Úúú, ez a zöld smink nagyon jól áll! Annyira szépen mutat a szemed színével
Nekem több palettám is van tőlük, mindegyikkel elégedett vagyok teljes mértékben. De azt kell mondanom, hogy ez a kedvencem formulában, meg a tesója :
Azt gondolom, hogy ennek a kettőnek valamivel jobb a minősége, mint a többié (legalábbis azok közül, amik a birtokomban vannak)
@macooka Már képes vagyok színeket átvarázsolni. Nagyon péntek van.
@Brunettee Köszönöm szépen!
Köszi a választ; szétnézek náluk. Az én preferenciám inkább a kevésbé telített, inkább neutrálisabb színek, de mindig felkeltik az érdeklődésemet ha ilyen lelkes vélemények születnek egy-egy palettáról.
Azon én is elmerengtem .
Mai smink
Valentin napra készült, rózsaszínes smink.
A Sleek palettában van egy rózsaszín, ami egyedi a teljes kollekciómban és nagyon szeretem.
Én ma is egy zöldet készítettem ami kísértetiesen hasonlít a tegnapira:
Hát ma nem bírtam magammal, muszáj volt a JS palettát felavatnom.
Most már értem a hype - ot, nagyon jól pigmentáltak a színek, élmény velük dolgozni. Alig várom, hogy minden színt használjak belőle. A leghidegebb árnyalatú rúzsomat használtam, kicsit dark hangulatú lett az egész, de a mai hangulatomhoz illik is.
Ugye, mennyire szuper? Örülök, hogy neked is tetszik.
Üdv, a klubban!
@Amadea Nagyon, örök hálám, hogy valaki bedobta az infót erről az akcióról, másképp tuti nem lett volna palettám tőle mostanában. De egy percig sem bánom ezt a kiadást, tényleg élmény volt a mai sminkelés.
@Kokapu Köszi Attól félek a pénztárcám fog még hátrányt szenvedni JS miatt.
Az egyik szemed sír, a másik nevet, ugye?
Én még folyékony rúzst próbáltam tőle, az tök jó, a régi formulájú szájceruzát és egy highlighter, ez a kettő nem jött be, de szemfestékekben és a folyékony rúzsban ő nekem egy etalon.
Igen
Bár rám nézve csak a paletták jelentenek veszélyt , másra nem vágyom tőle. Ez a 3 highlighter bőven elég volt tanulságnak. Itt most nagyon vastagon vittem fel szándékosan, de így sem jön át, hogy mennyire tömény glitter. Ha alapozó alá viszem fel highlighterként (csak azokra a részekre ahova tennék normál highlightert is) , utána konkrétan az egész arcom úszik a glitterben.