Pontosan!
De ha hidegekkel kombinalom, akkor mar nem feltetlenul rossz. Neked milyen szinu a szemed?
@Brunettee, mindig jol allnak a sminkjeid. Latszik, hogy tudod mi a neked valo.
Nagyon szuper a BH Cosmetics paletta. 2 használat után be is lopta magát a szívembe.
Nekem kék szemem van. Az ehhez sokszor ajánlott narancsos árnyalatoktól pl a bőröm fura sárgának, én meg betegnek tűnök
Nekem zöld a szemem, a bordó, pink és minden vöröses árnyalattól olyan lesz a szemem, mintha beteg (vagy legalábbis allergiás) lennék…
@dyna Milyen érdekesek ezek a dolgok. Nekem is zöld szemem van. és a leginkább a bordó, pink és akár pirosas árnyalatok erősítik fel a szemem árnyalatát, na meg a zöld bizonyos árnyalatai. Például a mai sminkem is amit fentebb megosztottam, úgy éreztem, hogy kiemelte a szemeimet.
Megnéztem a sminked, szépen kiemeli a szemed, nagyon jól áll
Rajtam ez a színkombó inkább ront…
A szemszínem nagyon hasonló a tiédhez, és nekem is nagyon világos a bőröm, de a tónusa inkább olívás, neked meg inkább rózsaszínesnek tűnik…szóval nem olyan egyértelmű ez.
Köszönöm szépen. Igen, nekem egyértelműen hideg tónusú a bőrőm, lehet ezért működnek jól rajtam. Régen féltem ezeket a színeket használni, mostanában viszont annál inkább élvezem.
Magat a szemszint tenyleg kiemeli a kiegeszito szine, pl. zoldet a pirosas arnyalatok, keket a narancsosak, de a teljes arc osszkepe attol meg siman lehet elonytelen ugyanezen szinektol.
Szerintem inkabb a borunk tonusan mulik, hogy mely szinek mutatnak betegnek.
@Blanky, neked igazan jol all ez a mai rozsaszinu szemsmink is.
@mlnda Igen, valószínűleg a bőrünk tónusa jobban meghatározza, hogy milyen színek állnak jól nekünk.
Bár én elég “lázadó” vagyok, ha éppen olyan színre vágyom, amiről tudom, hogy nem a legjobb választás, akkor is használom. Nálam minden hangulatfüggő ilyen téren. Mondjuk a szemüveg tompít a sminken, szóval ilyenkor jól tud jönni.
Pontosan, két egyforma szemszínû ember teljesen más színtípusba tartozhat, ha az összképet nézzük. Kezdő sminkelőként ha vki próbál támpontot keresni, sok ilyen cikkbe fut bele, ahol leegyszerűsítve csak a szemszínt veszik figyelembe, pedig ennél összetettebb ez.
Köszönöm Néha azért sikerül csúnyán ráfutnom bizonyos színekre, mert úgy vagyok vele, hogy biztos nem voltam elég ügyes előző alkalommal. Aztán beigazolódik, hogy nem, csak rosszul választottam.
A fekete színnel ti hogy vagytok? Ha sokat használok belőle, nálam az is veszélyes, brutálisan öregít, és én attól is betegnek látszom.
Köszönöm! Nekem nagyon bejön. Szépek a színek és sokféle smink elkészíthető vele. Akár teljesen natúr matt is, meg több színes is.
Feketét én csak a felső pillatőbe használok.
Nekem is ott mutat jól. Meg a tusvonal. De az alsó vízvonalon már nem jó.
Nekem fotókon/videókban nagyon tetszik egy jó kis brutál fekete füstös szem, viszont magamon sajnos már nem. Nagyon öregít engem is, így 1-2 alkalommal kipróbáltam, de ez az a smink, amit már teljesen hanyagolok.
Tusvonalként használom a feketét, vagy csak simán a felső és picit az alsó pillatőbe. Illetve a szemüvegem nagyít elég rendesen a nagy dioptria miatt, így az alsó vízvonalon is jól néz ki (szemüveg nélkül viszont szörnyen mutat ott).
Most, hogy a napokban látom a sminkjeidet, amik vele készültek, még inkább várom, hogy itt legyen ez a szépség “is”, a többi BH Cosmetics termékkel együtt.
Jol is teszed! Hasznalj mindent, amire csak vagysz!
Meg nem lattam rajtad csunya sminket.
@Brunettee, feketet nem hasznalok, maximum egy tusvonal formajaban en is.
Nagyon ritkán (csak alkalomra és csak vörös rúzshoz) szoktam feketét használni a felső szemhéjra, de a nagyobbik része akkor a mozgó részen ezüst(ös).
Viszont alulra soha, maximum szürkét. Ott engem is öregít a fekete.
Kedves vagy, de azért nekem is vannak rosszul sikerült sminkjeim bőven. Nem mindig vagyok elégedett az eredménnyel. De egyszerű sminkeket készítek, kb ugyanaz az elkészítési mód mindegyiknél, csak a színek változnak.