Mit használtál ma? II

Pontosan!
De ha hidegekkel kombinalom, akkor mar nem feltetlenul rossz. Neked milyen szinu a szemed?
@Brunettee, mindig jol allnak a sminkjeid. Latszik, hogy tudod mi a neked valo. :slight_smile:

2 Likes

Nagyon szuper a BH Cosmetics paletta. 2 használat után be is lopta magát a szívembe.
Kép

Kép

Kép

10 Likes

Nekem kék szemem van. Az ehhez sokszor ajánlott narancsos árnyalatoktól pl a bőröm fura sárgának, én meg betegnek tűnök

Nekem zöld a szemem, a bordó, pink és minden vöröses árnyalattól olyan lesz a szemem, mintha beteg (vagy legalábbis allergiás) lennék… :flushed:

3 Likes

@dyna Milyen érdekesek ezek a dolgok. Nekem is zöld szemem van. és a leginkább a bordó, pink és akár pirosas árnyalatok erősítik fel a szemem árnyalatát, na meg a zöld bizonyos árnyalatai. Például a mai sminkem is amit fentebb megosztottam, úgy éreztem, hogy kiemelte a szemeimet. :slight_smile:

1 Likes

Megnéztem a sminked, szépen kiemeli a szemed, nagyon jól áll :star_struck:
Rajtam ez a színkombó inkább ront… :laughing:
A szemszínem nagyon hasonló a tiédhez, és nekem is nagyon világos a bőröm, de a tónusa inkább olívás, neked meg inkább rózsaszínesnek tűnik…szóval nem olyan egyértelmű ez.

1 Likes

Köszönöm szépen. :slight_smile: Igen, nekem egyértelműen hideg tónusú a bőrőm, lehet ezért működnek jól rajtam. Régen féltem ezeket a színeket használni, mostanában viszont annál inkább élvezem.

Magat a szemszint tenyleg kiemeli a kiegeszito szine, pl. zoldet a pirosas arnyalatok, keket a narancsosak, de a teljes arc osszkepe attol meg siman lehet elonytelen ugyanezen szinektol.
Szerintem inkabb a borunk tonusan mulik, hogy mely szinek mutatnak betegnek.
@Blanky, neked igazan jol all ez a mai rozsaszinu szemsmink is. :slight_smile:

3 Likes

@mlnda Igen, valószínűleg a bőrünk tónusa jobban meghatározza, hogy milyen színek állnak jól nekünk. :slight_smile:

Bár én elég “lázadó” vagyok, ha éppen olyan színre vágyom, amiről tudom, hogy nem a legjobb választás, akkor is használom. Nálam minden hangulatfüggő ilyen téren. :grin: Mondjuk a szemüveg tompít a sminken, szóval ilyenkor jól tud jönni. :grin:

2 Likes

@Anheszenamon Nagyon szép lett a mai sminked is, örülök, hogy jókat írsz a palettáról. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Pontosan, két egyforma szemszínû ember teljesen más színtípusba tartozhat, ha az összképet nézzük. Kezdő sminkelőként ha vki próbál támpontot keresni, sok ilyen cikkbe fut bele, ahol leegyszerűsítve csak a szemszínt veszik figyelembe, pedig ennél összetettebb ez.

1 Likes

Köszönöm :slight_smile: Néha azért sikerül csúnyán ráfutnom bizonyos színekre, mert úgy vagyok vele, hogy biztos nem voltam elég ügyes előző alkalommal. Aztán beigazolódik, hogy nem, csak rosszul választottam.
A fekete színnel ti hogy vagytok? Ha sokat használok belőle, nálam az is veszélyes, brutálisan öregít, és én attól is betegnek látszom.

1 Likes

Köszönöm! Nekem nagyon bejön. Szépek a színek és sokféle smink elkészíthető vele. Akár teljesen natúr matt is, meg több színes is.

1 Likes

Feketét én csak a felső pillatőbe használok.

1 Likes

Nekem is ott mutat jól. Meg a tusvonal. De az alsó vízvonalon már nem jó.

1 Likes

Nekem fotókon/videókban nagyon tetszik egy jó kis brutál fekete füstös szem, viszont magamon sajnos már nem. Nagyon öregít engem is, így 1-2 alkalommal kipróbáltam, de ez az a smink, amit már teljesen hanyagolok. :expressionless:
Tusvonalként használom a feketét, vagy csak simán a felső és picit az alsó pillatőbe. Illetve a szemüvegem nagyít elég rendesen a nagy dioptria miatt, így az alsó vízvonalon is jól néz ki (szemüveg nélkül viszont szörnyen mutat ott).

1 Likes

Most, hogy a napokban látom a sminkjeidet, amik vele készültek, még inkább várom, hogy itt legyen ez a szépség “is”, a többi BH Cosmetics termékkel együtt. :slight_smile:

1 Likes

Jol is teszed! Hasznalj mindent, amire csak vagysz!
Meg nem lattam rajtad csunya sminket. :smiley:
@Brunettee, feketet nem hasznalok, maximum egy tusvonal formajaban en is.

2 Likes

Nagyon ritkán (csak alkalomra és csak vörös rúzshoz) szoktam feketét használni a felső szemhéjra, de a nagyobbik része akkor a mozgó részen ezüst(ös).
Viszont alulra soha, maximum szürkét. Ott engem is öregít a fekete.

1 Likes

Kedves vagy, de azért nekem is vannak rosszul sikerült sminkjeim bőven. :slight_smile: Nem mindig vagyok elégedett az eredménnyel. De egyszerű sminkeket készítek, kb ugyanaz az elkészítési mód mindegyiknél, csak a színek változnak. :slight_smile:

1 Likes