Nagyon csinos vagy, jól állnak a rózsaszínes árnyalatok!
Szereted a spirált?
Igen, nagyon. Sajnos vizes időben (mint ma is van) kenődik, így nem alkalmas biciklizésre, hosszabb sétára. De nagyon szép pillákat csinál, dúsít, hosszabbít, minden egyszerre. Nagy viszonylag a feje, de én szeretem az ilyen spirálokat.
Hogy halad az építkezés? Bírod még a körülményeket?
Amikor lehet, beülök a tárgyalóba egymagamban. Így azért kényelmes, és jól elvagyok egyedül. Múlt héten egy napot lent kellett töltenem a többiekkel, mert a tárgyalóban egyeztetések voltak, na az nem volt a kedvencem. Folyamatos hangzavar, mindig jöttek valamivel… De egyébként egész bírható, szerintem lassan hozzá fogok szokni. Tervezni kell mindent, reggeli öltözet, smink, kaja, vízmennyiség, tea, stb. Ez kifejezetten jó, egy kis tudatosságot csempész a napjaimba. Az építkezés viszont nem áll jobban, mint egy héttel ezelőtt, úgyhogy még egy darabig biztosan fogok jönni.
Mai kellékek:
Kora reggeli fotó, kiegészítéssel: a kis foltot a szemem alól letörörtem. Hajlamos vagyok reggel könnyezni, és hát fotózni ilyenkor nem tudok. Az orromon a púder nem ilyen poros, dehát a fent említett fotózási technikám hiányát láthatjátok.
A szemsmink a The Child palettával készült. A három matt színt mostam össze, és tapogattam rá fényeset.
@Brunettee De jó, nagyon szép lett a sminked és jól állnak Neked ezek a színek!
A szempilláid miatt mindig irigykedem, nagyon brutál szépek!
Nálam ma a Rude Cosmetics Reckless paletta volt használatban, töretlen a szerelmem iránta.
Köszönöm szépen!
Csak kifestve látszanak ilyen jól, majd a hétvégén csinálok smink nélküli fotót is. És sokat dob rajta a spirál is, nem mindegy, mit használok.
Ezek a színek Nagyon szépen kiemeli a szemszínedet szerintem
@Brunettee Köszönöm szépen!
Persze, biztos sokat dob a spirál, de annyira szépen meghosszabbítja a pilláidat , tényleg gyönyörűek. És ehhez az is kell, hogy smink nélkül is szépek legyenek a pilláid. Én szerintem 20 réteg spirállal sem tudnám ezt elérni.
Igazad van, abszolút
Legutóbb az alsó pillasorom tréfált meg. A TO koffeines szérumát kenegettem kétnaponta, mert szereti a bőröm. Hetek múlva nem tudtam eldönteni, hogy mi a fene lett a pilláimmal, hogy olyan hosszúak
@Brunette , de szuper .
Az a hirtelen otletem tamadt ma, hogy felrittyentek egy meleg szinekbol allo sminket. Ugyhogy eloszedtem par olyan termeket, amiket amugy szeretnek, de sehogyse passzolnak a bortonusomhoz onmagukban (foleg az aranybarna highlighterre es a palettaban levo matt pan-ekre gondolok itt).
Elso nekifutasra csak barnakat hasznaltam a szemhejamon. Az eredmeny az lett, hogy halalos betegnek neztem ki. Nem birtam ugyhagyni, belemasztam vegul a lilaval is. Igy mar elviselhetonek latom az eredmenyt.
Mondjuk csinalhattam volna inkabb egy olyan kepet, ahol a szemem jobban latszik. Akkor ti is jobban lathatnatok, hogy mennyire nagy mellenyulas volt ez a mai melegedes. Majd legkozelebb okosabb leszek a kepkesziteskor.
Tehat a tanulsag a kovetkezo: eddig is tavol tartottam magam a meleg tonusoktol, de a mai nap csak megerositett abban, hogy ezt jo lesz ezutan is ugyanigy tenni.
Ezeket hasznaltam:
Ja, es egy barnas szajceruza is felkerult, de az mar tenyleg tulzottan betegge tett. Azonnal le is toroltem.
Kép alapján nem tűnik annyira betegesnek, szerintem kifejezetten szép Mondjuk barna szájjal el nem tudnálak képzelni már, az tény.
Nem epp barna volt, inkabb egy barnas-malyva, de igy is sok volt.
A szemsmink meg szerintem nagyon sokat enyhult miutan belekerult egy jo adag lila is. Elotte mint valami koleras zombi, ugy neztem ki. Komolyan!
Köszönöm
Nekem sem tűnik rossznak rajtad ez az összeállítás.
De az tény, hogy átérzem. Nálam ugyanez a helyzet a nagyon hideg színekkel, és a kékkel…
Én ugyanezt tapasztalom mindig, ha meleg tónusokkal próbálkozom. Mintha fertőző beteg lennék, és emiatt aztàn napok óta bőgnék szóval maradok a hidegebb színeknél