Nagyon köszönöm! Még csak 6 nap telt el de kicsit unom. Nem a paletták miatt, hanem amiatt, hogy a BH Cosmetics Smitten in Switzerland és a CT Starry Eyes to Hypnotise paletta is ott várakozik a fiókban. Még nem is próbáltam ki őket. Én, aki minden újdonságnak azonnal nekiugrik és kipróbál. Meg egy kedves barátnőmtől kaptam egy csomó Mac pigmentet kis tégelyekben kipróbálásra. Bár lehet őket bele fogom csempészni egy-egy sminkbe ahogy az Essence monót.
Nagyon köszönöm! Ezt a mai sminket, összhatást én is nagyon élveztem, meg a férjem is dicsérte, pedig nem szereti a színes szemhéjfestéket.
Hát azt elhiszem, főleg, hogy te elmondásod szerint mindig egyből kipróbálod az új termékeket, így még nehezebb lehet csak nézegetni őket. Nekem az 1 hónap /5 paletta biztos nem menne, inkább nem is kezdek bele. Még az előző vasárnap sorsolt palettákkal is csak 1 hetet bírtam.
De amit jövő héten kezdek az tökéletes lesz.
Csak vár pár új paletta és persze, hogy nem azokat sorsoltam ki.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni majd neked a BH Cosmetics paletta, főleg így, hogy az enyém is úton van.
Nagyon jó ötlet az egy hét 3 paletta. Az nálam is könnyebben kivitelezhetőbb lett volna. De ezt a hónapot már végigviszem így. Úgyis csak 28 napos.
Nagyon kitartó vagy!
Próbàlok az lenni. Meg miután az insta oldalamon is beharangoztam, muszáj tartanom magam
Nekem az jutott eszembe, hogy az ilyen időszakokban, amikor több új paletta érkezik, akkor azt is megcsinalhatjátok, hogy mondjuk az egy hét három palettából egy paletta az újak közül kerül ki és kettő a régiekből.
Nagyon szuper ötlet, alkalmazni fogom jövő héttől. Az a baj, hogy nálam csak ilyen időszakok vannak, hogy új paletták érkeznek
akkor viszont lehet, hogy tényleg ez a te tereped lehet az új palettát is sorsolni vagy pedig ott meghagyod a szabadságot magadnak, és te választod ki
Igen ez lesz! Meg is csináltam és az eredmény: az egy darab kisorsolt régi a Nabla Soul Blooming. Ez azért szuper mert ezt a palettát idén még nem használtam. A két új pedig a BH Cosmetics Smitten is Switzerland és a CT Starry Eyes to Hypnotise.
Ez tényleg jó ötlet
Varázslatosan szép ez a szín a szemeden, nagyon jól áll neked . Nagyon különlegesre csináltad meg :)).
Ma lezárult az előző heti projekt, ismét megpróbálkoztam a Nabla Cutie Nude palettával, természetes szőrű ecsettel használtam. Valóban jobban működött így, végre nem mérgelődtem sminkelés közben.
Menyasszonyi sminkhez tökéletes ez a paletta, mert annyira finom, kifinomult a végeredmény. Vagy olyan nőknek akik nem akarnak erős szemhéjfestéket a hétköznapokon.
Jövő heti paletták:
És a mai napom:
De szép színek!
Ma beálltunk dolgozni, vége a “fél home officenak”. Eddig minden másnap jártunk be, most már full house van, úgyhogy ezt használtam ma.
Jaj de szèpek!
Nálam mostanában csak nagyon minimál sminkre van lehetőség idő és körülmények miatt is:
Pat McGrath szempillaspirál
Colourpop SSS, ha van időm Zoeva Smoky palettával
Catrice szemöldök ceruza
Catrice folyékony rúzs
Jól nézel ki, a rúzs is illik hozzád.