Majd mindenképpen írd meg, remélem tényleg beválik
Mindenképp megírom majd, most úgyis a kihívásban benne van ez a paletta, így fogom még használni a napokban.
Ma az 5 paletta közül a nagy Pat palettát választottam és mindössze 2 színt használtam. A matt piszkos rózsaszínt vittem fel a teljes szemhéjamra, elsatírozva a mélyítő fölè és erre tapogattam fel (csak a mozgó részre) a fényes csillogó színt.
Gyönyörű
Ma 2 palettából sminkeltem. Szeretem ezt az Essence palettát, csak matt árnyalatokat mindig máshonnan kell használjak hozzá. Még jó, hogy a projektben benne van ez a BB paletta is.
Köszönöm szépen!
Napom:
Ma megint a So Jaded palettát használtam, egyszerűen imádom, azt hiszem egyik kedvenc palettám lesz a kollekciómból.
Nagyon élem most ezt a sminket, ez a szín nagyon kiemeli a zöld szememet. Normál esetben nem szoktam szeretni a préselt glittereket, de ebben a palettában még azokat is szeretem.
Állat! (a smink )
A pulcsid mellett pedig nem tudok elmenni, csodás színe van!
Köszönöm szépen!
Fú, de jók ezek a színek együtt! Csodásan áll, csini vagy
Kedves vagy, köszönöm szépen!
1 hónap 5 paletta 6. nap:
@Anheszenamon Nagyon szép lett a sminked, ez egy szuper paletta Hogy bírod amúgy a kihívást?
Én jövő héttől 1 hét / 3 paletta verziót fogom inkább csinálni, nekem az fog leginkább működni, illetve így minden palettám többször sorra fog kerülni.
Épp ma sorsoltam ki a jövő heti nyerteseket, holnap jövök majd velük.
Hát igen gyönyörű. A barna szemhez passzol inkább ez a paletta.
Neked milyen színű szemed van?
Kék,néha zöld.
Állati jó a szemed-sminked-felsőd összhatása!