Ma a barackos CP-vel folytattam:
Ma a CP So Jaded palettát használtam a kisorsolt 5 paletta közül és hát nagy szerelem van alakulóban.
Mindig láttam YouTube csatornákon, hogy dicsérik a CP palettákat, de őszinte leszek, nem gondoltam, hogy ennyire jó minőségűek. A Stone Cold paletta már elindított egy virágzó kapcsolatot, ez a paletta pedig csak fokozza.
Ez egy nagyon sokoldalú paletta, esélyesnek látom, hogy egyik kedvencem legyen a teljes kollekciómban. Alig várom, hogy további sminkeket készítsek vele.
Gyönyörű! Nagyon örülök, hogy megmutattad, mely színekből készült, talán valamikor én is megpróbálkozom vele.
Tényleg szépséges paletta, sok színű, de nem az a papagáj színes, és jó a fényesek meg mattok aránya.
A Turquise nevű árnyalatot ezer éve vadászom monóban, eddig sikertelenül. Pont ő az elképzelésem.
@Kokapu Köszönöm szépen! Mindenképp muti majd meg az eredményt.
@blessed Teljesen egyetértek, én nem igazán szoktam durván színes sminkeket készíteni, nem állnak jól, de ezekből bármikor szívesen készítenék sminket. A Turqouise árnyalatot még nem használtam, de valóban csodaszép a panben.
Tegnap a Juvia pink palettájának legvilágosabb árnyalatát viseltem Jeffree Star Orgy palettájának pezsgősebb színével, nagyon szerettem ezt a színösszeállítást, kár hogy a kép nem valósághű és az Orgy színe alig látszik :).
Szereted az Orgyt?
@Anheszenamon, egyes színeit igen, ha őszinte akarok lenni, de még többször kell használnom, meg nem tudom mennyire tartósak a színei. :). Persze vannak benne nagyon béna színek pigmentáltságban, meg össze hasonlítva a legtöbb palettámmal ezt szeretem legkevésbé, de próbálkozom vele, mert a szín árnyalatai nagyon tetszenek.
Ma kivételesen én is sminkeltem egy picit… illetve ezt mondhatjuk kísérletezésnek vagy gyakorlásnak is.
A technic gothica palettájának világosabb zöld mattja mindenhol, a csillámos zöld a syzygy comet crush palettából a szemhéj közepén, és a rude cosmetics két monója, a trance dance szemzugban és a wave rave alsó-külső pillatőben.
Az elmúlt hónapban égre-földre kerestem a tökéletes olivás-khakis zöld palettát, de a mai sminkem bebizonyította hogy mindenem megvan egy a bőrtónusomhoz illő zöld sminkhez. (Ettől függetlenül valami picike quad-ot be kéne szerezni utazáshoz… xD )
P.S.: a satírozás minőségét nézzétek el nekem. Nemrég elkeztem kísérletezni azzal, hogy csak 2 ecsetet használok a szememre, ezzel van még hova fejlődni
Szerk: valamiért a kamerám a szemem színét és a sminkemet is élénkebbnek mutatja ezen a gif-en mint amilyen.
Mai szemsminkhez használtam egy metálos Essence monót is:
Gyönyörű lett a sminked. Csak nem a 17-es Fairytale az Essence mono? Imádom azt az árnyalatot.
Annyira jó ez a GIF, és a zöld is nagyon jól áll! Miért próbálkozol a két ecsetre redukálással, ha megkérdezhetem?
De! Tényleg az alatta bázisként meg a Stormy Pink paint pot a Mactől.
Úgy imádom az ilyen fotóidat! Nagy szép a smink és nagyon jól néznek ki a termékek is
Köszönöm szépen!
Nagyon szép lett az összhatás Ez a mono meg elég meglepően jó minőségű szerintem.
Alapvetően két nagyon egyszerű oka van. Egyrészt: nem szeretek ecseteket mosni.
Másrészt: igyekszem begyakorolni egy olyan smokey eyes technikát, ami a lehető legkevesebb színt és ecsetet használja - akár day-to-night, akár utazási szempontokból. Találtam egy YT-videót, ahol egy színnel és egy vagy két ecsettel csináltak szemsminket, az adta az inspirációt. Persze igyekszem a szemformámra igazítani, illetve a stílusomba beilleszteni…
Szerk: amúgy ez két ecset plusz ujj volt. A rude monók ujjal felvive a legszebbek. És tulajdonképpen a satírozás formájával is kísérletezem, mivel duci rejtett szemhéjon, alacsony szemöldökkel nem egyszerű sminkelni
Ma megint a Nabla Cutie Nude palettát használtam. Sajnos még mindig nem sikerült megszeretnem. Arra legalább már rájöttem, hogy ez pufi ecsettel nem működik, mint egy átlagos matt, de nagyon macera használni egyelőre. Nem adom fel, de nagyon nem lesz a kedvencem, ebben biztos vagyok. Ha ez lenne az első Nabla palettám, biztos nem vennék többet a márkától.
Egyszer olvastam, hogy szintetikus ecsettel nem működik annyira jól ez a latex formula. Ha esetleg van termeszetes szőrű ecseted, akkor egy próbát megér mindenképp
Köszi a tippet, ez eszembe sem jutott. Leginkább szintetikus ecseteim vannak, de lehet találok a régi ecseteim között természetes szőrűt is, mindenképp kipróbálom.