Mit használtál ma? II

Ma a barackos CP-vel folytattam:
Kép

Kép

Kép

18 Likes

Ma a CP So Jaded palettát használtam a kisorsolt 5 paletta közül és hát nagy szerelem van alakulóban.
Mindig láttam YouTube csatornákon, hogy dicsérik a CP palettákat, de őszinte leszek, nem gondoltam, hogy ennyire jó minőségűek. A Stone Cold paletta már elindított egy virágzó kapcsolatot, ez a paletta pedig csak fokozza. :slight_smile:
Ez egy nagyon sokoldalú paletta, esélyesnek látom, hogy egyik kedvencem legyen a teljes kollekciómban. Alig várom, hogy további sminkeket készítsek vele. :heart_eyes:
IMG_20210203_081128
IMG_20210202_123928

16 Likes

Gyönyörű! Nagyon örülök, hogy megmutattad, mely színekből készült, talán valamikor én is megpróbálkozom vele.

1 Likes

Tényleg szépséges paletta, sok színű, de nem az a papagáj színes, és jó a fényesek meg mattok aránya.
A Turquise nevű árnyalatot ezer éve vadászom monóban, eddig sikertelenül. Pont ő az elképzelésem. :hugs:

1 Likes

@Kokapu Köszönöm szépen! Mindenképp muti majd meg az eredményt. :slight_smile:
@blessed Teljesen egyetértek, én nem igazán szoktam durván színes sminkeket készíteni, nem állnak jól, de ezekből bármikor szívesen készítenék sminket. :slight_smile: A Turqouise árnyalatot még nem használtam, de valóban csodaszép a panben. :slight_smile:

Tegnap a Juvia pink palettájának legvilágosabb árnyalatát viseltem Jeffree Star Orgy palettájának pezsgősebb színével, nagyon szerettem ezt a színösszeállítást, kár hogy a kép nem valósághű és az Orgy színe alig látszik :).Screenshot_20210203-184001~2

7 Likes

Szereted az Orgyt?

@Anheszenamon, egyes színeit igen, ha őszinte akarok lenni, de még többször kell használnom, meg nem tudom mennyire tartósak a színei. :). Persze vannak benne nagyon béna színek pigmentáltságban, meg össze hasonlítva a legtöbb palettámmal ezt szeretem legkevésbé, de próbálkozom vele, mert a szín árnyalatai nagyon tetszenek.

1 Likes

Ma kivételesen én is sminkeltem egy picit… illetve ezt mondhatjuk kísérletezésnek vagy gyakorlásnak is.
20210203_160103
A technic gothica palettájának világosabb zöld mattja mindenhol, a csillámos zöld a syzygy comet crush palettából a szemhéj közepén, és a rude cosmetics két monója, a trance dance szemzugban és a wave rave alsó-külső pillatőben.
Az elmúlt hónapban égre-földre kerestem a tökéletes olivás-khakis zöld palettát, de a mai sminkem bebizonyította hogy mindenem megvan egy a bőrtónusomhoz illő zöld sminkhez. (Ettől függetlenül valami picike quad-ot be kéne szerezni utazáshoz… xD )
P.S.: a satírozás minőségét nézzétek el nekem. Nemrég elkeztem kísérletezni azzal, hogy csak 2 ecsetet használok a szememre, ezzel van még hova fejlődni :sweat_smile:

Szerk: valamiért a kamerám a szemem színét és a sminkemet is élénkebbnek mutatja ezen a gif-en mint amilyen.

17 Likes

Mai szemsminkhez használtam egy metálos Essence monót is:
Kép

Kép

Kép

15 Likes

Gyönyörű lett a sminked. :slight_smile: Csak nem a 17-es Fairytale az Essence mono? Imádom azt az árnyalatot. :slight_smile:

2 Likes

Annyira jó ez a GIF, és a zöld is nagyon jól áll! Miért próbálkozol a két ecsetre redukálással, ha megkérdezhetem?

De! Tényleg az :blush: alatta bázisként meg a Stormy Pink paint pot a Mactől.

1 Likes

Úgy imádom az ilyen fotóidat! Nagy szép a smink és nagyon jól néznek ki a termékek is :blush:

1 Likes

Köszönöm szépen! :blush:

2 Likes

Nagyon szép lett az összhatás :slight_smile: Ez a mono meg elég meglepően jó minőségű szerintem. :slight_smile:

1 Likes

Alapvetően két nagyon egyszerű oka van. Egyrészt: nem szeretek ecseteket mosni. :sweat_smile:
Másrészt: igyekszem begyakorolni egy olyan smokey eyes technikát, ami a lehető legkevesebb színt és ecsetet használja - akár day-to-night, akár utazási szempontokból. Találtam egy YT-videót, ahol egy színnel és egy vagy két ecsettel csináltak szemsminket, az adta az inspirációt. Persze igyekszem a szemformámra igazítani, illetve a stílusomba beilleszteni…

Szerk: amúgy ez két ecset plusz ujj volt. A rude monók ujjal felvive a legszebbek. És tulajdonképpen a satírozás formájával is kísérletezem, mivel duci rejtett szemhéjon, alacsony szemöldökkel nem egyszerű sminkelni :smiley:

1 Likes

Ma megint a Nabla Cutie Nude palettát használtam. Sajnos még mindig nem sikerült megszeretnem. :unamused: Arra legalább már rájöttem, hogy ez pufi ecsettel nem működik, mint egy átlagos matt, de nagyon macera használni egyelőre. Nem adom fel, de nagyon nem lesz a kedvencem, ebben biztos vagyok. Ha ez lenne az első Nabla palettám, biztos nem vennék többet a márkától.
IMG_20210204_081442 IMG_20210204_081448
nabla-cosmetics_nude_003_palette

15 Likes

Egyszer olvastam, hogy szintetikus ecsettel nem működik annyira jól ez a latex formula. Ha esetleg van termeszetes szőrű ecseted, akkor egy próbát megér mindenképp

1 Likes

Köszi a tippet, ez eszembe sem jutott. :slight_smile: Leginkább szintetikus ecseteim vannak, de lehet találok a régi ecseteim között természetes szőrűt is, mindenképp kipróbálom. :slight_smile:

1 Likes