De szuper! Jól áll ez a rózsás-fuxiás világ!
A hajaddal mit tettél, hogy ilyen hullámos? Nagyon jó!
Nagyon jól áll a színes tusvonal! Hajrá máskor is
De szuper!!! Nagyon tetszik.
Milyen szép bőröd van…
Húha, nagyon szép lett.
Szerintem nagyon szép, szimmetrikus szemöldököd van, a formája is tök jó. Hasonlót szoktam napi 5 percen keresztül rajzolgatni magamnak.
Alapból van benne egy pici hullám, de az el szokott tűnni a fésüléssel. Viszont egy ideje bekattant, hogy hullámok kellenek.
Ezt a Tresemmé habot teszem rá még nedvesen, belegyúrom, aztán hagyom megszáradni.
Mai napom
Ahh ez nagyon dögös lett!!!
Kizárt dolog, hogy nem 25 vagy!
Nem is tudom, hogy mire mondjam, hogy Hű és Há . A sminked nagyon szép, kifejezetten üdítő ez a színvilág ebben az időben. A hajad is nagyon jól néz ki. Az inggel való harmónia pedig csak hab a tortán.
@dunaimano azt hiszem, ezek után sokkal több színt fogok használni.
@Mse nagyon köszönöm! Azért a bőröm nem tökéletes, az alapozó elfedi a fehér foltjaimat
@Amadea nos, igen. Akármennyire is elégedetlenkedünk néha, rá kell jönnünk, hogy a genetika néha ad jó dolgokat is
@blessed köszönöm
Ma a Juvia’s place Nubian palettával sminkeltem. Első fotón arcmosás után, látszik hogy vannak pigmentfoltjaim, meg homlokráncaim. Igazából smink nélkül is kimegyek bárhova, de olyan elmosottnak érzem magam. A szemöldökömet akkor is meg kell csináljam, ha más sminket egyáltalán nem teszek fel.
Ma ezt a szolid szemsminket dobtam fel a vasárnapi főzéshez
Aztaa…Pont ilyen állású szemen van. Bocs, de nem tudom másképp kifejezni. Szemoldokom festéséhez én is ragaszkodom, nagyon kontraszt nélkülinek erzem úgy az arcom, a szemem is szemfestés nélkül.
Figyelni is fogom a fotóidat, hogy lássam, te hogy fested a szemed. A meleg, vagy hideg színeket érzed inkább magadénak?
Te milyennek találod a Maybelline highlightert? Szerintem szép, de inkább visszafogott fényt ad, nekem ez az egyetlen highlighterem ami nem annyira tartós :/. Pedig néha tetszene ez a visszafogott fény.
Ne aggódj, én sem tudnám másképp leírni a szemem. Egyrészt nagyon rejtett a szemhéjam, ahogy telnek az évek mind inkább az lett, másrészt lefelé konyuló.
Ami nekem legtöbbet dob a szememen, ha cicásan festem ki, vagy a tusvonal (legyen az ceruza, szemhéjtus, vagy csak simán szemhéjúderrel húzva). Ezzel felfelé ívelőnek tűnik a szemem, ami sokkal jobban néz ki.
Igazából szeretem a meleg és a hideg színeket is. A bőröm egyértelműen hideg tónusú, a szemem zöld (vagy inkább zöldesbarna, picit meleg beütéssel), illetve az eredeti hajszínem meleg tónusú, sok a vörös pigment benne, leginkább nyáron érvényesül (pont emiatt a festett szőke hajam hideg tónusból nagyon könnyen megy át sárgás tónusba).
Szóval nálam nagyon változó épp milyen tónusú szemhéjfestéket használok, nagyjából hangulatfüggő. De a kedvenceim a duókrom rózsaszínek, a lilás árnyalatok, a natúr színek és a zöld bizonyos árnyalatai.
Gyonyoru a borod a smink nelkuli kepen is.
A sminked pedig kifogastalan, mint mindig.
De aranyos vagy, köszönöm szépen!
Nekem bekerült a januári kedvencek közé. Pont most írtam róluk egy insta posztot. Neked melyik árnyalat van meg?
Tegnap megkezdtem az 1 hónap 5 paletta projektemet.