Mit használtál ma? II

De szuper! Jól áll ez a rózsás-fuxiás világ!
A hajaddal mit tettél, hogy ilyen hullámos? Nagyon jó!

1 Likes

Nagyon jól áll a színes tusvonal! Hajrá máskor is :slight_smile:

1 Likes

De szuper!!! Nagyon tetszik.
Milyen szép bőröd van…

1 Likes

Húha, nagyon szép lett.

1 Likes

Szerintem nagyon szép, szimmetrikus szemöldököd van, a formája is tök jó. Hasonlót szoktam napi 5 percen keresztül rajzolgatni magamnak.:slight_smile:

2 Likes

@Kokapu és @Brunettee nagyon szép a sminketek! :star_struck:

2 Likes

Alapból van benne egy pici hullám, de az el szokott tűnni a fésüléssel. Viszont egy ideje bekattant, hogy hullámok kellenek. :see_no_evil:
Ezt a Tresemmé habot teszem rá még nedvesen, belegyúrom, aztán hagyom megszáradni.

1 Likes

Mai napom
Kép

Kép

14 Likes

Ahh ez nagyon dögös lett!!!
Kizárt dolog, hogy nem 25 vagy! :star_struck: :heart_eyes:

1 Likes

Nem is tudom, hogy mire mondjam, hogy Hű és Há :blush:. A sminked nagyon szép, kifejezetten üdítő ez a színvilág ebben az időben. A hajad is nagyon jól néz ki. Az inggel való harmónia pedig csak hab a tortán. :sunglasses:

1 Likes

@dunaimano azt hiszem, ezek után sokkal több színt fogok használni. :blush:
@Mse nagyon köszönöm! Azért a bőröm nem tökéletes, az alapozó elfedi a fehér foltjaimat :slight_smile:
@Amadea nos, igen. Akármennyire is elégedetlenkedünk néha, rá kell jönnünk, hogy a genetika néha ad jó dolgokat is :slight_smile:
@blessed köszönöm :blush:

1 Likes

Ma a Juvia’s place Nubian palettával sminkeltem. Első fotón arcmosás után, látszik hogy vannak pigmentfoltjaim, meg homlokráncaim. Igazából smink nélkül is kimegyek bárhova, de olyan elmosottnak érzem magam. :grin: A szemöldökömet akkor is meg kell csináljam, ha más sminket egyáltalán nem teszek fel.
inCollage_20210131_115803620

15 Likes

Ma ezt a szolid szemsminket dobtam fel a vasárnapi főzéshez :sweat_smile:
Kép

Kép

Kép

Kép

11 Likes

Aztaa…Pont ilyen állású szemen van. Bocs, de nem tudom másképp kifejezni. Szemoldokom festéséhez én is ragaszkodom, nagyon kontraszt nélkülinek erzem úgy az arcom, a szemem is szemfestés nélkül.
Figyelni is fogom a fotóidat, hogy lássam, te hogy fested a szemed. A meleg, vagy hideg színeket érzed inkább magadénak?

1 Likes

Te milyennek találod a Maybelline highlightert? Szerintem szép, de inkább visszafogott fényt ad, nekem ez az egyetlen highlighterem ami nem annyira tartós :/. Pedig néha tetszene ez a visszafogott fény.

Ne aggódj, én sem tudnám másképp leírni a szemem. :smiley: Egyrészt nagyon rejtett a szemhéjam, ahogy telnek az évek mind inkább az lett, másrészt lefelé konyuló.
Ami nekem legtöbbet dob a szememen, ha cicásan festem ki, vagy a tusvonal (legyen az ceruza, szemhéjtus, vagy csak simán szemhéjúderrel húzva). Ezzel felfelé ívelőnek tűnik a szemem, ami sokkal jobban néz ki.
Igazából szeretem a meleg és a hideg színeket is. A bőröm egyértelműen hideg tónusú, a szemem zöld (vagy inkább zöldesbarna, picit meleg beütéssel), illetve az eredeti hajszínem meleg tónusú, sok a vörös pigment benne, leginkább nyáron érvényesül (pont emiatt a festett szőke hajam hideg tónusból nagyon könnyen megy át sárgás tónusba).
Szóval nálam nagyon változó épp milyen tónusú szemhéjfestéket használok, nagyjából hangulatfüggő. De a kedvenceim a duókrom rózsaszínek, a lilás árnyalatok, a natúr színek és a zöld bizonyos árnyalatai.

Gyonyoru a borod a smink nelkuli kepen is. :star_struck:
A sminked pedig kifogastalan, mint mindig.

1 Likes

De aranyos vagy, köszönöm szépen! :heart_eyes:

1 Likes

Nekem bekerült a januári kedvencek közé. Pont most írtam róluk egy insta posztot. Neked melyik árnyalat van meg?

1 Likes

Tegnap megkezdtem az 1 hónap 5 paletta projektemet.
Kép

Kép

Kép

17 Likes