Nálam is van ilyen, hogy bekattan egy paletta és akkor az KELL. Ha elég időt várok, akkor sokszor elmúlik, de legtöbbször nincs türelmem hozzá és inkább megveszem… Sajnos.
@macooka Na ez az, nem tudom megvárni azt, hogy elmúljon a “kell” érzés
@Szandika124 Nálam is így van, van amikor hónapokig nem veszek semmit (hacsak nem kell egy korrektort stb újravenni, mert elfogyott), és van olyan időszak, mint most amikor minden is kell.
Nálam csak ilyen van, hogy bekattan, aztán már úton is van hozzám.
Bár olyan előfordul, hogy próbálom magam lebeszélni, hogy nem is kellenek ezek a színek, amúgyis megvannak már más palettában, minek nekem még egy paletta, stb…
Na ilyenkor szokták alávaló módon leakciózni őket…
Nekem ilyen volt a Nabla Side by side a megjelenése óta. De megígértem magamnak, hogy ha ezt a hónapot rendesen végig csinálom (vizsgaidőszak, szakdolgozat, munka stb.), akkor megérdemlem. Úgyhogy ma reggel le is adtam a rendelést
Fú de tisztelem az önuralmadat, komolyan. Én erre nem vagyok képes
Biztosan nagyon fogod szeretni a palettát, csodás a minősége és a színei is.
Ez volt az egyetlen motivátorom egész hónapban, úgyhogy pont jól jött, hogy ennyire akarom
@blessed köszönöm! Nekem is eszembe jutott már, csak a legutóbbi elfogyott spirált lendületből kukáztam. De most okosabb leszek
@Blanky nem jó ez így, én tudom. Csak nehéz ezen változtatni
@Kokapu annyira még nem vagyok rutinos, hogy azonnal rendeljek is. Egy-két hétig próbálom magam lebeszélni, ééés utána rendelek csak
@curlsandcurves nagyon megérdemelted akkor azt a szépséget!
Nahát!
Tartsd meg ezt a fénykép-szöget! Profi!
Ma nem akartam sminkelni, de aztán jött egy merész ötletem. Ebből lett a sminkem. A natúr színek a Stone Cold Fox-ból vannak, a tusvonal pedig JS Blue Blood és Revolution Chilled with Cannabis. Még lenne ötletem a tökéletesítésre, de azt majd legközelebb.
(Megjegyzés: egyenes mindkét oldalon a vonal, de én nem tudok fotózni, ezt nézzétek el nekem.)
Szép vagy! És ügyes a smink, nagyon kiemeli a bájodat!
A szemöldöködet megszereted? Szerintem semmi baj nincs vele, sőt! Jól illik az arcodhoz
Nagyon köszönöm!
Igen, talán említettem is, hogy a 10 évvel ezelőtti nem szeretem érzés már a múlté kordában tartom a formát, meg néha a színt. És áldásnak érzem, hogy nem kell megrajzolnom minden nap, csak átfésülni
Nagyon szép vagy, és csodás a tusvonal!
Köszönöm
Natúr színű ceruzára vittem fel a port, nem voltam biztos benne, hogy látszani fog.
Nagyon szép vagy, és ez a szín nagyon jól kiemeli a szemedet!
Ma a körömlakkomhoz és az ingemhez sminkeltem. ABH Amrezy, kivéve a mélyítő fölött, az a Pat Mcgrath karácsonyi palettából a legvilágosabb matt.
Rúzs: Lisa Eldridge Velvet Beauty.
Annyira jól állnak ezek a színek! Nagyon szép vagy
Köszönöm
A színes tusvonal a múltkori sminked után jutott eszembe egyébként. Csak nekem nincs duraline-om itthon, így rögtönöztem
Ez nagyon szuper lett, szép vagy!
Örülök, hogy ihletet adtam.
Bejött a rögtönzés, hiszen mint kiderült ceruzával is szuper lett az eredmény. És le a kalappal, hogy ilyen tökéletes tusvonalat tudtál húzni ceruzával, én mindig nagyon bénázok vele.
Azért be kell vallanom, ha zöld ceruzával rajzoltam volna, akkor bajban lettem volna. De egy vékony ecsettel sikerült így meghúzni