Mit használtál ma? II

Ej,de felreneztem a foton a someby fenyvedodet a telefonomon. Elso blikkre inkeylistes doboznak tunt :upside_down_face: van nekik amugy, de meg uton van felem, ha mar ingyen szallitjak ebben a honapban a CB-rol, megrendeltem :wink: majd jelzek, milyen.

1 Likes

Fényvédőzés nagyon fontos szerintem, a legfontosabb.:slight_smile:
Minden más előtt a legfontosabb, csak az is nagy igazság, hogy én még teljesen tökéletes fényvédőt nem találtam. Pláne, hogy én melóba minden nap sminkelek, mégha alap szinten is. Nah és a legtöbb fényvédő nem a sminkre lett kitalálva.
2500 Ftért én is szívesen kipróbáltam volna azt a fényvédőt.:slight_smile: Jó bizniszt csináltál vele.:slight_smile:Igen, @Anheszenamon szerintem tesztelte ezt a Bioderma fényvédőt.

Más: Jajj Lányok, én már úgy várom a tavaszt, még ez erősebb UV sugárzást is.:slight_smile:
A héten már február, utána, március, az már egészen tavasz.:slight_smile:

3 Likes

Nem ismerem a márkát, csak hallottam róla.
Mindenképp számolj be.:slight_smile:

A kivancsisag kedveert megneztem van-e meg ilyen fenyvedo, es van, csak doree (arany) arnyalatban.

Ha gondolod, rendelek egyet neked is es valahogyan eljuttatom. Ha nem surgos, akkor szemelyesen valakivel es akkor meg a szallitasert se kellene pluszba fizess. :slight_smile:
Vagy ha erdekel mast is, akkor rendlek tobbet. Gondoljatok meg, es szoljatok!
1 Likes

De kedves Tőled, köszönöm szépen a felajánlást, de látod mennyire csurig vagyok fényvédővel, és ez nem az összes tubus az egyes fényvédőkből. :roll_eyes: :woman_facepalming:
És nagyon tetszik ND új kis Mini palettája és highlighter és pirosító duója. Erre fáj most a szívem, és erre tartalékolnom kell. :slight_smile:
De köszi még egyszer, Tündér vagy!:)!
zb_p
zb_p (1)

6 Likes

Ezeket mind az arcodra használod?
Én nem tudnék ennyit elhasználni lejárat előtt. :smiley:

Igaz, hogy én napközben nem megyek már ki, tehát elég reggel lekennem.

1 Likes

Igen, mind az arcomra, és mivel a mellkasom is kenem télen nyáron és nagyon vastagon használom, fogynak rendesen.:slight_smile:

1 Likes

Nekem a kék Paula’s Choice is nagyon bevált, 2 tubussal elhasználtam már abból is. Nekem nem csípte a szemkörnyékemet sem. A kémiai fényvédők viszont szokták.
Igen használtam a Bioderma nude touch fényvédőt is. Bevált, szerettem, de az Australian gold most letaszította a trónról. Barátnőmnek nem annyira zsíros a bőre mint az enyém, neki így télen picit szárított a Bioderma is.

3 Likes

Köszönöm szépen! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ma egyetlen színt használtam a szemhéjamon amit a bronzosítómmal satíroztam el: Pat Mcgrath EYEdols Sextrovert nevű monó

Kép

Kép

10 Likes

Jó a mono neve :smiley:

A Lovely highlighter milyen? Nem porol? Kipróbálnám, de attól tartok potyogna mindenfelé.

Egyébként nagyon szép lett megint a smink! :slight_smile:

Ez volt az enyém, ugye? Már nem emlékszem a nevére, de az árnyalat ismerős…

Az elmúlt hetekben nem nagyon volt időm/energiám reggelente sminkelni. De néha azért vágyom valamire, úgyhogy ma maradt a tusvonal. Az alapot az Essence Long Lasting bordó színű ceruzájával húztam meg, erre került a Huda palettából két szín, és a belső szemzugba is ebből választottam. A ceruza miatt nem túl szép a tusvonalam, de már ez is valami, legalább meg tudom húzni. Spirál szintén Essence, a You better work! utolsó beszerzés, még tavaly őszről. Imádom, és nem tudom, mi lesz, ha elfogy. Egyik bontott spirálom se tudja ugyanezt a hatást…
Alapozó ma nincs, Nyx Bare with me színezett hidratálót használtam.
20210129_082318 20210129_073945

15 Likes

Nagyon szép lett. :blush: És ez a paletta… Uramisten :heart: :heart: :heart:

1 Likes

Köszönöm :relaxed:
Nagyon szeretem, végtelen és egy lehetőség van benne. Főleg a fényes színekben :star_struck: Nem bántam meg, hogy megvettem :slight_smile:

1 Likes

Tényleg csodás, és rengeteg típusú sminkötlet jut eszembe ahogy ránézek. :slight_smile: Én is be akartam szerezni, de reálisan nézve nincs rá szükségem. :slight_smile: Aztán lehet egyszer beadom a derekamat. :slight_smile:

1 Likes

Tulajdonképpen reálisan nézve nekem sem hiányzott volna. De sajnos ha bekattan egy paletta, akkor azt előbb-vagy utóbb, minden józan érv ellenére úgyis megveszem. Ez ritka rossz dolog, bár azért a legtöbb palettám használatban van.

1 Likes

Teljes mértékben megértelek. Ugyanilyen vagyok én is, és általában ha valami bekattan, hogy kell, akkor az azonnal kell, nem x hét/hónap múlva. :see_no_evil:

1 Likes

Nagyon szép! :heart_eyes:

Esetleg majd tartsd meg a spirál keféjét és próbáld ki másik már bontott szempillaspirálod festékébe azt mártani. Ha a kefe olyan jó, akkor lehet, hogy el tudod vele ugyanazt a hatást érni.

Én használtam már így, macerásabb, de egy próbát megér, úgyis kidobnád. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Én is csatlakozom, pont ilyen vagyok :D. De egyébként van olyan mint most, hogy pár hónap szünet, aztán bekattan egy paletta, hogy azonnal kell :D. Szintén nálam is használatban vannak. :).

2 Likes