Ej,de felreneztem a foton a someby fenyvedodet a telefonomon. Elso blikkre inkeylistes doboznak tunt van nekik amugy, de meg uton van felem, ha mar ingyen szallitjak ebben a honapban a CB-rol, megrendeltem
majd jelzek, milyen.
Fényvédőzés nagyon fontos szerintem, a legfontosabb.
Minden más előtt a legfontosabb, csak az is nagy igazság, hogy én még teljesen tökéletes fényvédőt nem találtam. Pláne, hogy én melóba minden nap sminkelek, mégha alap szinten is. Nah és a legtöbb fényvédő nem a sminkre lett kitalálva.
2500 Ftért én is szívesen kipróbáltam volna azt a fényvédőt. Jó bizniszt csináltál vele.
Igen, @Anheszenamon szerintem tesztelte ezt a Bioderma fényvédőt.
Más: Jajj Lányok, én már úgy várom a tavaszt, még ez erősebb UV sugárzást is.
A héten már február, utána, március, az már egészen tavasz.
Nem ismerem a márkát, csak hallottam róla.
Mindenképp számolj be.
A kivancsisag kedveert megneztem van-e meg ilyen fenyvedo, es van, csak doree (arany) arnyalatban.
Ha gondolod, rendelek egyet neked is es valahogyan eljuttatom. Ha nem surgos, akkor szemelyesen valakivel es akkor meg a szallitasert se kellene pluszba fizess.

Vagy ha erdekel mast is, akkor rendlek tobbet. Gondoljatok meg, es szoljatok!
De kedves Tőled, köszönöm szépen a felajánlást, de látod mennyire csurig vagyok fényvédővel, és ez nem az összes tubus az egyes fényvédőkből.
És nagyon tetszik ND új kis Mini palettája és highlighter és pirosító duója. Erre fáj most a szívem, és erre tartalékolnom kell.
De köszi még egyszer, Tündér vagy!:)!
Ezeket mind az arcodra használod?
Én nem tudnék ennyit elhasználni lejárat előtt.
Igaz, hogy én napközben nem megyek már ki, tehát elég reggel lekennem.
Igen, mind az arcomra, és mivel a mellkasom is kenem télen nyáron és nagyon vastagon használom, fogynak rendesen.
Nekem a kék Paula’s Choice is nagyon bevált, 2 tubussal elhasználtam már abból is. Nekem nem csípte a szemkörnyékemet sem. A kémiai fényvédők viszont szokták.
Igen használtam a Bioderma nude touch fényvédőt is. Bevált, szerettem, de az Australian gold most letaszította a trónról. Barátnőmnek nem annyira zsíros a bőre mint az enyém, neki így télen picit szárított a Bioderma is.
Köszönöm szépen!
Ma egyetlen színt használtam a szemhéjamon amit a bronzosítómmal satíroztam el: Pat Mcgrath EYEdols Sextrovert nevű monó
Jó a mono neve
A Lovely highlighter milyen? Nem porol? Kipróbálnám, de attól tartok potyogna mindenfelé.
Egyébként nagyon szép lett megint a smink!
Ez volt az enyém, ugye? Már nem emlékszem a nevére, de az árnyalat ismerős…
Az elmúlt hetekben nem nagyon volt időm/energiám reggelente sminkelni. De néha azért vágyom valamire, úgyhogy ma maradt a tusvonal. Az alapot az Essence Long Lasting bordó színű ceruzájával húztam meg, erre került a Huda palettából két szín, és a belső szemzugba is ebből választottam. A ceruza miatt nem túl szép a tusvonalam, de már ez is valami, legalább meg tudom húzni. Spirál szintén Essence, a You better work! utolsó beszerzés, még tavaly őszről. Imádom, és nem tudom, mi lesz, ha elfogy. Egyik bontott spirálom se tudja ugyanezt a hatást…
Alapozó ma nincs, Nyx Bare with me színezett hidratálót használtam.
Nagyon szép lett. És ez a paletta… Uramisten
Köszönöm
Nagyon szeretem, végtelen és egy lehetőség van benne. Főleg a fényes színekben Nem bántam meg, hogy megvettem
Tényleg csodás, és rengeteg típusú sminkötlet jut eszembe ahogy ránézek. Én is be akartam szerezni, de reálisan nézve nincs rá szükségem.
Aztán lehet egyszer beadom a derekamat.
Tulajdonképpen reálisan nézve nekem sem hiányzott volna. De sajnos ha bekattan egy paletta, akkor azt előbb-vagy utóbb, minden józan érv ellenére úgyis megveszem. Ez ritka rossz dolog, bár azért a legtöbb palettám használatban van.
Teljes mértékben megértelek. Ugyanilyen vagyok én is, és általában ha valami bekattan, hogy kell, akkor az azonnal kell, nem x hét/hónap múlva.
Nagyon szép!
Esetleg majd tartsd meg a spirál keféjét és próbáld ki másik már bontott szempillaspirálod festékébe azt mártani. Ha a kefe olyan jó, akkor lehet, hogy el tudod vele ugyanazt a hatást érni.
Én használtam már így, macerásabb, de egy próbát megér, úgyis kidobnád.
Én is csatlakozom, pont ilyen vagyok :D. De egyébként van olyan mint most, hogy pár hónap szünet, aztán bekattan egy paletta, hogy azonnal kell :D. Szintén nálam is használatban vannak. :).