Ó, szerintem ebben én az élcsoportba tartozom.
Minimalista, glamour lakásban, szellős térben élünk, nincs túlzsúfolva semmi, mert a pici fiam porallergiás, így semmit, de semmit nem halmozhatNÉK fel.
De: imádom a könyveket, és hát az aztán a porfogó, gyerekjátékokból, legoból ipari mennyiség van nálunk, rengeteg cipőm van, abból sosincs elég, szóval sok minden van, amivel ezt a minimalista szemléletet egy mozdulattal áthúzom, de nálunk sok minden van eldugva, gardróbszekrényekben, pont a por miatt. Elöl minimális dolog van, főleg dísztárgy. Ha végigmászna a macska az összes polcon, kevés dolgot kellene kerülgetnie. Minden ajtók mögött.
Általában ha veszek mondjuk egy 5 db-os csipkealsó-csomagot, akkor kb. kidobok párat, amit már nem használok.
Kencék terén megőrülök a felhalmozástól, szerintem ebben kényszeres vagyok. Egy krém, egy fogkefe, egy szájvíz, egy szappan, szóval mindig mindenből, amiből nem használok felváltva többfélét, abból csak egy van itthon.
Sminkek terén… hát, ezt meséltem, hogy minimalizmusban utazom most már én is, ahogy öregszem, egyre inkább. Nem tartom meg, amit nem használok.