Armani: Sí:
Illatoltuk a Müllerben Párommal, egyikünknek sem tetszett annyira.
Lancome Tresor:
(Müller-teszt)
Nem „lankomos” az én kedvesem. Ezt tudomásul kell vennem.
Trussardi My Name:
(Müller-teszt)
Nagyon tetszett a Páromnak. Ezért lemondana a Dior-ról is, de, ha eljön az ideje, azt is fog tőlem kapni. Kicsit „fél” a Dior-tól, de majd megszokja.
Illatoltattam vele a Trussardi Donna-t is, azt túl virágosnak vagy túl gyümölcsösnek találta.
Dior J’adore:
(Müller-teszt)
Mindkettőnknek nagyon tetszett. Ez igazán komoly illat. Finom és nőies, nem „nyomulós”.
Összegzés:
Köszönöm a tippjeiteket, sokat tanultam belőlük. Értékelések alapján nem tudtam volna helyesen választani.
Jó választások szerintem:
-
Bvlgari Omnia Crystalline (jó, ez már megvan)
-
Trussardi My Name (ez szerintem nagyon jó lesz, akár hétköznapi használatra is)
-
Dior J’Adore (ezt még meg kell szokni, de ez lesz a legjobb; nem feltétlenül munkahelyre).
A törekvésem egyébként az, hogy ezektől a „fehérvirágos tisztaságillat kompozícióktól” egy kicsit kifinomultabb és nőiesebb illatok felé „terelgessem” a Páromat. Ez most már úgy néz ki, hogy sikerül is. A Chanel Mademoiselle EDT volt egyébként az „áttörés”. Nekem tiszta pénzkidobásnak tűnt, de a Páromra nagyon jó hatással volt a használata. Talán azt mondhatjuk, hogy „belépő szint” a (komolyabb) parfümök világába.
Köszönöm a tippeket mindenkinek, ha lesz még kérdésem, jelentkezem. Sokat segítettetek.
(A Dior J’Adore-tól már az én szívem is megindul.)