Juj az a paletta álomszép! Nekem is megvan de még nem próbáltam ki, várom a nyarat vele
Ez nagyon durva .
Hogy bírod ki, hogy nem próbálod ki? Én minden új termékemnek azonnal nekiesek
Hű nem tudom Annyira vágytam ezt a palettát, hogy még felavatni se mertem Mondjuk lehet most befogom majd, valami jó kis színes sminket annyira csinálnék vele
Igyekszem kihasználni a lehetőséget, hogy van idő sminkelni. Nem egyszerű, ilyenkor valahogy eltűnik a sok ötlet a fejemből, amit “majd kipróbálok, ha lesz rá időm”. Tegnap nem a régi, hanem az új felfedezésére törekedtem, mert még a februárban vásárolt Zoeva Smoky palettám nem sikerült 100%-ban kiismernem. Továbbra is nagyon praktikusnak tartom, a színek csodásan passzolnak a szememhez, hozzám, igazi hideg alapszínek. A héten megérkezett az ABH Riviera, ami szintén felfedezésre vár.
Most konkrétan arra is jutott időm, hogy a barátom pipere polcát is átnézzem, ennek eredménye, hogy ezeket a krémeket találtam.
Kezdetnek nem rossz egy férfitól pláne
egyébként rejtély, hogy miért kapta ezeket, de valami gyógyszertári helyszín rémlik neki konkrétabb adataim nincsenek. a lényeg, hogy majd jól kipróbálom őket!!