Maradj otthon - Fedezd fel a régit

Juj az a paletta álomszép! Nekem is megvan de még nem próbáltam ki, várom a nyarat vele :slight_smile:

1 Likes

Ez nagyon durva :joy::joy::joy:.

Hogy bírod ki, hogy nem próbálod ki? Én minden új termékemnek azonnal nekiesek :sweat_smile:

2 Likes

Hű nem tudom :smiley: Annyira vágytam ezt a palettát, hogy még felavatni se mertem :sweat_smile: Mondjuk lehet most befogom majd, valami jó kis színes sminket annyira csinálnék vele :heart:

3 Likes

Igyekszem kihasználni a lehetőséget, hogy van idő sminkelni. Nem egyszerű, ilyenkor valahogy eltűnik a sok ötlet a fejemből, amit “majd kipróbálok, ha lesz rá időm”. Tegnap nem a régi, hanem az új felfedezésére törekedtem, mert még a februárban vásárolt Zoeva Smoky palettám nem sikerült 100%-ban kiismernem. Továbbra is nagyon praktikusnak tartom, a színek csodásan passzolnak a szememhez, hozzám, igazi hideg alapszínek. A héten megérkezett az ABH Riviera, ami szintén felfedezésre vár.

8 Likes

Most konkrétan arra is jutott időm, hogy a barátom pipere polcát is átnézzem, ennek eredménye, hogy ezeket a krémeket találtam. :upside_down_face:
IMG_4969

6 Likes

Kezdetnek nem rossz :wink: egy férfitól pláne :smiley:

5 Likes

:smiling_face_with_three_hearts: egyébként rejtély, hogy miért kapta ezeket, de valami gyógyszertári helyszín rémlik neki :thinking: konkrétabb adataim nincsenek. :smiley: a lényeg, hogy majd jól kipróbálom őket!!

1 Likes