Makeup Challenges - Smink kihívások

Ezekkel a termékekkel dolgoztam.
IMG_20210425_120238

9 Likes

Nem biztos, hogy ez a megfelelő topik a kérdésre, de írsz esetleg valahova véleményt a nagy Essence bronzerről? Pont ezen gondolkozom, hogy leüssem-e a zsibin.

1 Likes

Szia! Röviden tömören szerintem ne. Ez egy minimum 2 évvel ezelőtti, de lehet, hogy még régebbi trendkiadás, így a szavatossága már megkérdőjelezhető, főleg ha érzékeny a bőröd. Egyébként nem rossz termék, elég selymes, puha állaga van, egyáltalán nem a száraz termékek közé tartozik. Elég jól pigmentált, de pici csillámok vannak benne, ami nem mindenki kedvence és ez nem csak a felső rétegre van ráfújva. Régen nagyon nagyon imádtam, főleg nyáron, amikor volt már egy kis színem. A minőségével még most sincs semmi probléma, de pont ebben a hónapban rájöttem, hogy már nem az én világom a csillámos bronzosító, így elég valószínű, hogy a hónap végén én is nyugdíjazni fogom. Összeségében ha a csillám nem zavar, akkor szuper drogériás termék isteni textúrával, de mivel nagyon régi kiadás, ezért én őszintén már intenélek tőle. Nagyon jó kis bronzosítók vannak most is a drogériákban, amik ugyanennyit tudnak, ha nem többet.

1 Likes

Köszi szépen, a csillàmmal meggyőztél. Közben valaki más le is ûtötte, úgyhogy mindenképpen megúsztam :grinning:

1 Likes

Így csütörtök éjjel végre feltöltöm a hétre (kettő) sorsolt termékeket. Az új Essence pirosító valóban sorsolás eredménye, de a bPerfect palettát önhatalmúlag tettem bele. Nem tudom, hogy egyáltalán a többit fogom-e mellette használni… :slightly_smiling_face:

IMG_20210429_224143

11 Likes

Következő hét nyertesei :slightly_smiling_face:
IMG_20210502_144720 IMG_20210502_144806 IMG_20210502_145807 IMG_20210502_150003 IMG_20210502_151336

8 Likes

Május fókusz termékei :blush:
20210504_071455 20210504_071603

7 Likes

Következő heti termékek :slight_smile:IMG_20210509_155824 IMG_20210509_155950

7 Likes

Erre a hétre és a jövő hétre kisorsolt termékek.

IMG_20210603_102216

A paletták színválasztéka:

IMG_20210603_102448

A rúzsoké:

IMG_20210603_103034

12 Likes

Nem a topikban szokásos kihívás, de szerintem minden sminkkedvelőnek próbatétel, hogy mi az a minimum smink mennyiség, ami “elegendő” egy nyaralásra. :blush:
Ha van kedvetek, leírnátok, hogy:

1. Hány darab az a minimum, ami nélkülözhetetlen?
  2. Mi az amit gond nélkül otthonhagytok?
  3. Mi az amit mindig elvisztek, de végül nem használjátok sosem?
  4. Miből nem elég egy darabot betenni?
  5. Ha csak 3 db terméket vihetnél, mik lennének azok?
9 Likes
  1. Folyékony highlighter és szájfény nálam amik nem jönnek velem, előbbi csúnyán kopik a melegben, utóbbi pedig zavar a melegben.

2. Voltam már 3 termékkel nyaralni: korrektor, szempillaspirál, szemceruza

5 Likes
  1. Színezett fényvédő, púder, bronzer, paint pot, szempillaspirál, szemöldökspirál. (6 db)
  2. Alapozó, primer, tus, pomádé
  3. Szemhéjpaletta
  4. Nincs ilyen
  5. Szempillaspirál, szemöldökspirál, színezett fényvédő
4 Likes
    Szemöldökgél, szemhéjtus, szempillaspirál, nyx kontúr trió, amit szemre és arcra is tudok használni (4 db). Ha ezek megvannak, akkor már olyan nagy gondban nem lehetek :smile:
    Pirosító, főleg nyáron lazán kimaradhat nálam, de ilyen az alapozó is, főleg, ha vízpartra megyünk
    Amit viszek, azt magamra kenem :smile:
    Talán kis csalás, de az ecseteket mondanám, ezek kellenek ahhoz, hogy elégedett legyen a minimál sminkkel is
    Szemöldökgél, szempillaspirál, szemhéjtus
7 Likes
  1. Ha nagyon korlátozva lenne, hogy mit vihetek, akkor 7 db (alapozó, korrektor, púder, szemöldökceruza, szempillaspirál, arcpaletta, nude rúzs)
  2. Nincs ilyen :see_no_evil: Normál esetben minden eshetőségre viszek valamit :smiley: Kivéve, ha repülővel megyünk és csak kézipoggyászt viszünk.
  3. Nincs ilyen. (talán párszor volt, hogy a piros rúzs)
  4. Pirosító, rúzs
  5. Hűha, ez felérne egy kínzással :smiley: Szemöldökceruza az tuti, anélkül sehova nem megyek. Emellett szempillaspirál és korrektor.
4 Likes
  1. Púder, szempillaspirál és egy natúr színű szemfesték. Ez a minimum, amivel bárhova elindulok.
  2. Alapozó vagy bármilyen színezett krém. Nyáron ritkán használom őket, nyaraláskor meg szinte soha.
  3. Itt két dolog is van: a szemfesték paletták, ha egyet viszek, pont nem arra vágyom. Illetve a rúzsok, azt is viszek, aztán valami könnyedebb ajakkencét használok.
  4. Szájfényből és ajakbalzsamból.
  5. Púder és szempillaspirál, illetve ami nem smink, de anélkül sehova, az a fényvédőm.
5 Likes
  1. es 5. = BB krem/szinezett fenyvedo, korrektor es szinezett ajakbalzsam.
    Altalaban egy hatizsakkal megyek desztinaciotol es napoktol/hetektol fuggetlenul, nekem ez a mennyiseg pont megfelel a celnak.
5 Likes

Nagyon jó kérdések! :slight_smile:

7 db: púder, pirosító, szempillaspirál, paint pot, tus/ceruza, rúzs, korrektor
    alapozó
    szemhéjpúder paletta
    ecset
    szempillaspirál, tus/ceruza, pirosító
5 Likes

Tetszenek ezek a kérdések, annál is inkább, mert péntektől lesz egy kis kirándulásom, 3 nap, és azon töprengek, miket vigyek magammal? Majd teszek fel képet, hogy végül miket vittem.
Egyébként attól is függ, hogy milyen hosszú a nyaralás időtartamban, és hogy mi a közlekedési eszköz? Autóval képes vagyok a házat felpakolni, de repülős úthoz észnél kell lenni, mert kell másra a hely.

Mivel el vagyok smink nélkül is, így nálam a fényvédőn kívül nincs nélkülözhetetlen.
    De ha mégis, akkor ezek lennének: BB krém, púder, szemhéjprimer, egy pici szemhéjpúder paletta, szempillaspirál, pirosító, valami színezett ajakápoló/szájfény, ami kb. mindenhez megy. Ez 7 darab.

A szemöldök termékek, mivel nem igazán kell vele csinálnom semmit. Általában csak egy színtelen zselével megyek át rajta, úgyhogy ez nem tragédia, ha kimarad.

Ha elviszem, használom is.

Ecset.

Színezett fényvédő vagy BB krém, szempillaspirál, színezett ajakápoló.

7 Likes

Nekem egyébként most nem a nyaralásos, hanem a kórházi szett lesz aktuális. Azon filózok azóta is, hogy a nélkülözhetetlen (7 db), vagy a 3 db termékes verziót pakoljam. :smiley:

1 Likes
  1. Általában nem sminkelek nyaraláson, Portugáliába is csak fényvédőt és parfümöt vittem. Ha valamit mégis viszek, az szempillaspirál.
  2. Minden mást. :smiley:
  3. Mivel a repülőutak miatt muszáj praktikusan pakolni, ritka, hogy olyat cipeljek, amit végül nem használok.
  4. Fényvédőből, egy arcra, egy testre.
  5. Fényvédő, szempillaspirál, ajakbalzsam.
5 Likes