Ezekkel a termékekkel dolgoztam.
Nem biztos, hogy ez a megfelelő topik a kérdésre, de írsz esetleg valahova véleményt a nagy Essence bronzerről? Pont ezen gondolkozom, hogy leüssem-e a zsibin.
Szia! Röviden tömören szerintem ne. Ez egy minimum 2 évvel ezelőtti, de lehet, hogy még régebbi trendkiadás, így a szavatossága már megkérdőjelezhető, főleg ha érzékeny a bőröd. Egyébként nem rossz termék, elég selymes, puha állaga van, egyáltalán nem a száraz termékek közé tartozik. Elég jól pigmentált, de pici csillámok vannak benne, ami nem mindenki kedvence és ez nem csak a felső rétegre van ráfújva. Régen nagyon nagyon imádtam, főleg nyáron, amikor volt már egy kis színem. A minőségével még most sincs semmi probléma, de pont ebben a hónapban rájöttem, hogy már nem az én világom a csillámos bronzosító, így elég valószínű, hogy a hónap végén én is nyugdíjazni fogom. Összeségében ha a csillám nem zavar, akkor szuper drogériás termék isteni textúrával, de mivel nagyon régi kiadás, ezért én őszintén már intenélek tőle. Nagyon jó kis bronzosítók vannak most is a drogériákban, amik ugyanennyit tudnak, ha nem többet.
Köszi szépen, a csillàmmal meggyőztél. Közben valaki más le is ûtötte, úgyhogy mindenképpen megúsztam
Így csütörtök éjjel végre feltöltöm a hétre (kettő) sorsolt termékeket. Az új Essence pirosító valóban sorsolás eredménye, de a bPerfect palettát önhatalmúlag tettem bele. Nem tudom, hogy egyáltalán a többit fogom-e mellette használni…
Következő hét nyertesei
Május fókusz termékei
Következő heti termékek
Erre a hétre és a jövő hétre kisorsolt termékek.
A paletták színválasztéka:
A rúzsoké:
Nem a topikban szokásos kihívás, de szerintem minden sminkkedvelőnek próbatétel, hogy mi az a minimum smink mennyiség, ami “elegendő” egy nyaralásra.
Ha van kedvetek, leírnátok, hogy:
- Hány darab az a minimum, ami nélkülözhetetlen?
- Mi az amit gond nélkül otthonhagytok?
- Mi az amit mindig elvisztek, de végül nem használjátok sosem?
- Miből nem elég egy darabot betenni?
- Ha csak 3 db terméket vihetnél, mik lennének azok?
-
Folyékony highlighter és szájfény nálam amik nem jönnek velem, előbbi csúnyán kopik a melegben, utóbbi pedig zavar a melegben.
-
Voltam már 3 termékkel nyaralni: korrektor, szempillaspirál, szemceruza
- Színezett fényvédő, púder, bronzer, paint pot, szempillaspirál, szemöldökspirál. (6 db)
- Alapozó, primer, tus, pomádé
- Szemhéjpaletta
- Nincs ilyen
- Szempillaspirál, szemöldökspirál, színezett fényvédő
Szemöldökgél, szemhéjtus, szempillaspirál, nyx kontúr trió, amit szemre és arcra is tudok használni (4 db). Ha ezek megvannak, akkor már olyan nagy gondban nem lehetek - Mi az amit gond nélkül otthonhagytok?
Pirosító, főleg nyáron lazán kimaradhat nálam, de ilyen az alapozó is, főleg, ha vízpartra megyünk - Mi az amit mindig elvisztek, de végül nem használjátok sosem?
Amit viszek, azt magamra kenem - Miből nem elég egy darabot betenni?
Talán kis csalás, de az ecseteket mondanám, ezek kellenek ahhoz, hogy elégedett legyen a minimál sminkkel is - Ha csak 3 db terméket vihetnél, mik lennének azok?
Szemöldökgél, szempillaspirál, szemhéjtus
- Ha nagyon korlátozva lenne, hogy mit vihetek, akkor 7 db (alapozó, korrektor, púder, szemöldökceruza, szempillaspirál, arcpaletta, nude rúzs)
- Nincs ilyen Normál esetben minden eshetőségre viszek valamit Kivéve, ha repülővel megyünk és csak kézipoggyászt viszünk.
- Nincs ilyen. (talán párszor volt, hogy a piros rúzs)
- Pirosító, rúzs
- Hűha, ez felérne egy kínzással Szemöldökceruza az tuti, anélkül sehova nem megyek. Emellett szempillaspirál és korrektor.
- Púder, szempillaspirál és egy natúr színű szemfesték. Ez a minimum, amivel bárhova elindulok.
- Alapozó vagy bármilyen színezett krém. Nyáron ritkán használom őket, nyaraláskor meg szinte soha.
- Itt két dolog is van: a szemfesték paletták, ha egyet viszek, pont nem arra vágyom. Illetve a rúzsok, azt is viszek, aztán valami könnyedebb ajakkencét használok.
- Szájfényből és ajakbalzsamból.
- Púder és szempillaspirál, illetve ami nem smink, de anélkül sehova, az a fényvédőm.
- es 5. = BB krem/szinezett fenyvedo, korrektor es szinezett ajakbalzsam.
Altalaban egy hatizsakkal megyek desztinaciotol es napoktol/hetektol fuggetlenul, nekem ez a mennyiseg pont megfelel a celnak.
Nagyon jó kérdések!
7 db: púder, pirosító, szempillaspirál, paint pot, tus/ceruza, rúzs, korrektor - Mi az amit gond nélkül otthonhagytok?
alapozó - Mi az amit mindig elvisztek, de végül nem használjátok sosem?
szemhéjpúder paletta - Miből nem elég egy darabot betenni?
ecset - Ha csak 3 db terméket vihetnél, mik lennének azok?
szempillaspirál, tus/ceruza, pirosító
Tetszenek ezek a kérdések, annál is inkább, mert péntektől lesz egy kis kirándulásom, 3 nap, és azon töprengek, miket vigyek magammal? Majd teszek fel képet, hogy végül miket vittem.
Egyébként attól is függ, hogy milyen hosszú a nyaralás időtartamban, és hogy mi a közlekedési eszköz? Autóval képes vagyok a házat felpakolni, de repülős úthoz észnél kell lenni, mert kell másra a hely.
-
Hány darab az a minimum, ami nélkülözhetetlen?
Mivel el vagyok smink nélkül is, így nálam a fényvédőn kívül nincs nélkülözhetetlen.
De ha mégis, akkor ezek lennének: BB krém, púder, szemhéjprimer, egy pici szemhéjpúder paletta, szempillaspirál, pirosító, valami színezett ajakápoló/szájfény, ami kb. mindenhez megy. Ez 7 darab. -
Mi az amit gond nélkül otthonhagytok?
A szemöldök termékek, mivel nem igazán kell vele csinálnom semmit. Általában csak egy színtelen zselével megyek át rajta, úgyhogy ez nem tragédia, ha kimarad. -
Mi az amit mindig elvisztek, de végül nem használjátok sosem?
Ha elviszem, használom is. -
Miből nem elég egy darabot betenni?
Ecset. -
Ha csak 3 db terméket vihetnél, mik lennének azok?
Színezett fényvédő vagy BB krém, szempillaspirál, színezett ajakápoló.
Nekem egyébként most nem a nyaralásos, hanem a kórházi szett lesz aktuális. Azon filózok azóta is, hogy a nélkülözhetetlen (7 db), vagy a 3 db termékes verziót pakoljam.
- Általában nem sminkelek nyaraláson, Portugáliába is csak fényvédőt és parfümöt vittem. Ha valamit mégis viszek, az szempillaspirál.
- Minden mást.
- Mivel a repülőutak miatt muszáj praktikusan pakolni, ritka, hogy olyat cipeljek, amit végül nem használok.
- Fényvédőből, egy arcra, egy testre.
- Fényvédő, szempillaspirál, ajakbalzsam.