Ne haragudj, de ez most ide nagyon be lett erőszakolva. Jobban illet volna akár a havi kedvencek, akár a drogériás kincsek topikba vagy akár a lapozgató cikkgyűjteményesbe, ha már a saját blogodat népszerűsíted. Valószínűleg ez csak az én preferenciám, de nekem egyébként is jobban bejön, ha közvetlenül egymással beszélgetünk és nem blogcikkeken keresztül. Ha valaki rákap a stílusodra és a feldolgozott témáidra, akkor úgyis elmenti majd magának a blogodat. Természetesen ez csak az én zárójeles megjegyzésem volt, ami nem kell, hogy sok vizet zavarjon, csak leírtam.
Köszönöm az észrevételed. El is távolítom innen. Nem havi kedvenc, de a drogériás topik tényleg jó ötlet. Azért teszem be ide, mert blog formájában vezetem. Éppen ezért kezdtem blogolni, mert hosszú hozzászólásaim voltak.
Íme a következő heti sorsolt termékek, ez egy nagyon jó hét lesz úgy érzem. A JP Douce paletta a kedvencem a márkától, tökéletes tavaszi paletta. A W7 Socialie a Huda New Nude paletta hasonmása. A legrégebbi Sleek palettáimat kiszelektáltam, csak 3 maradt meg amik viszonylag újabbak, köztük a most kisorsolt All Night long is.
Ez az egyik törve érkezett PUPA pirosítóm, amit sikerült újrapréselni, hogy használható állapotba varázsoljam (bár nagyon nem szeretek így látni egy terméket sem).
Paletták:
Highlighter:
Pirosító:
Rúzs:
Szájfény:
Továbbra is töretlenül tartom ezt a kihívást, ez az első olyan, amit valóban élvezek és nem érzem a kötöttséget, hiszen sok lehetőségem van mindig az adott hétre.
Az eheti sorsolt termékek nagyon jól sikerültek, örülök, hogy a szülinapi hetemre a JS Conspiracy paletta is szerencsés választott lett. Most minden termék sorsolt, bár van még új paletta amit nem használtam (Huda Mercury Retrograde), de úgy voltam vele, hogy döntsön a szerencse. Nem panaszkodom, nagyon jó összeállítás lett, alig várom, hogy használjam őket.
A heti (bár eddig mindegyik 2 hétre maradt) sorsolás elég jól sikerült, úgy érzem. A rúzsok különösen, szép tavasziak. Nem mintha használnám őket, mert itthon minek, maszk alá minek, máshová meg nem járok…
Egyedül a CT paletta nem sorsolt, azt választottam (ezentúl minden alkalommal fogok egyet választani, mert az utóbbi időben Glambotról érkezett pár, és ezért több olyan van, amit még nem próbáltam). Viszont a Belle-be nem biztos, hogy belemászok, az eddig még érintetlen.
A UD Cherry palettáról mi a véleményed?
Én szeretem nagyon, mondjuk úgy gondolom, a színei is jól állnak. Ha ilyesmi sminket szeretnék, és biztosra akarok menni, akkor ezt használom.
Következő heti termékeim
Mivel most értünk haza sajnos már csak vakus fotót tudtam készíteni róluk. Az Evana és a CP paletta miatt biztos vagyok benne, hogy mindenem meglesz, amire szükségem lehet.
Most realizáltam, hogy nem osztottam még meg veletek az áprilisi fókusz termékeket, úgyhogy most pótlom gyorsan
De szépen fogynak a dolgaid, jó látni az üres panokat
Íme a következő heti sorsolt termékek
Köszönöm már csak a pirosítóimon kéne egy kicsit dolgozzak, de abból a kollekcióm jelentős része az elmúlt néhány hónap szerzeménye, úgyhogy még odébb vannak a látványos nyomok
A következő (két) hétre sorsoltak. Legalábbis úgy döntöttem, hogy amíg ilyen keveset sminkelek, addig 2 hétig maradnak. Ha ez változik, akkor én is átváltok a heti sorsolásra.
Nagyon elégedett vagyok.
3 paletta sorsolt (Amrezy, HP, EL), a Lorac szabadon választott azokból, amik a közelmúltban érkeztek.
A rúzsok színválasztéka:
Hű az a középső rózsás-piros! Ilyet se tud akárki viselni de te igen
Köszi! Igen, az egy gyönyörű szín, de nem biztos, hogy ebben a két hétben sorra fog kerülni. Sajnos nem hiszem, hogy lesz rá alkalom.
Megvannak a következő heti sorsolt termékek, végre sikerült egy új palettát is kisorsolnom (MAC) . Elégedett vagyok, szerintem mindenem meglesz, amire csak szükségem lehet.
Jövök a következő heti sorsolt termékekkel mázlim volt és az egyik új CP palettát is kisorsoltam, méghozzá pont azt, amelyik tökéletes tavaszra.
Mai menyasszonyi probasmink. Harmadjára sikerült olyat alkotni, ami tetszik a leendő arának.
De gyönyörű ez a rúzs (is)!
Ügyes vagy!
Köszönöm!
2 ajakkontúr cerka es 3 rúzs egyvelege. Biztosra mentem.