Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

6 Likes

Szeretem az ilyen felderítős cikkeket. Érdekes volt :+1:

2 Likes
1 Likes
2 Likes
5 Likes

Ezek miatt érdemes itt lakni :heart_eyes:
Ahol most dolgozom, egy fantasztikus szecessziós villa. Sajnos elég romos. Fájdalom nézni, ahogy lepusztul.

2 Likes
3 Likes
4 Likes

Ó, ezt se tudtam! Milyen jó példa arra, hogy az ember mindenben azt látja meg, amit látni akar…

1 Likes
2 Likes
2 Likes

Ősszel már látogathatjuk is a felújított kastélyt

3 Likes

Nem is tudtam, hogy az a bizonyos sárga a “Habsburg-sárga”. Úgy nőttem fel, hogy sok ilyen épületet láttam és azt hittem én is, h ez az eredeti színük :smiley: Mikor a Keleti p.u. sárgája eltűnt a felújítás során, teljesen fel voltam háborodva, hogy miért lett szürke. Persze nem tudom mi volt ez eredeti színe, de szinte biztos, hogy nem a “Habsburgos”.

Csodaszép lehet belül is ez a kastély is meg ami körülötte van! Szerencse, hogy megint kastély lett belőle :slight_smile:
És nagyon haragszom a meggazdagodni vágyókra, akiknek az ilyen örökségek, mint egy látkép, smafu!

3 Likes

Nagyon szeretem a tatai Öreg tó környékét, kellemes kirándulóhely és a környéken jó éttermek, fagyizók vannak, úgyhogy kiváló családi kiránduláshoz.
Kevésbé ismert, de szintén nagy kedvenc és akár egy napra fel is fűzhető Tata mellé a majki kirándulóhely is, ahol nemcsak a környék szép, itt is van egy Esterházy kastély, de maga a

is unikum, ahová érdemes elmenni. :footprints:

4 Likes
3 Likes

Annyira jók! :grinning:

1 Likes

https://index.hu/kultur/zene/2015/06/16/aquincum_viziorgona_orgona_romai_birodalom/

4 Likes

Ha esetleg a Joy napokat kihagynátok:

3 Likes

Mi pénteken utazunk Tihanyba :slight_smile: Régi vágyam a Levendula fesztivál, Tihanyban sem voltam még.

5 Likes

:joy_cat:

1 Likes