Szeretem az ilyen felderítős cikkeket. Érdekes volt 
Ezek miatt érdemes itt lakni 
Ahol most dolgozom, egy fantasztikus szecessziós villa. Sajnos elég romos. Fájdalom nézni, ahogy lepusztul.
Ó, ezt se tudtam! Milyen jó példa arra, hogy az ember mindenben azt látja meg, amit látni akar…
Ősszel már látogathatjuk is a felújított kastélyt
Nem is tudtam, hogy az a bizonyos sárga a “Habsburg-sárga”. Úgy nőttem fel, hogy sok ilyen épületet láttam és azt hittem én is, h ez az eredeti színük
Mikor a Keleti p.u. sárgája eltűnt a felújítás során, teljesen fel voltam háborodva, hogy miért lett szürke. Persze nem tudom mi volt ez eredeti színe, de szinte biztos, hogy nem a “Habsburgos”.
Csodaszép lehet belül is ez a kastély is meg ami körülötte van! Szerencse, hogy megint kastély lett belőle 
És nagyon haragszom a meggazdagodni vágyókra, akiknek az ilyen örökségek, mint egy látkép, smafu!
Nagyon szeretem a tatai Öreg tó környékét, kellemes kirándulóhely és a környéken jó éttermek, fagyizók vannak, úgyhogy kiváló családi kiránduláshoz.
Kevésbé ismert, de szintén nagy kedvenc és akár egy napra fel is fűzhető Tata mellé a majki kirándulóhely is, ahol nemcsak a környék szép, itt is van egy Esterházy kastély, de maga a
is unikum, ahová érdemes elmenni. 
Annyira jók! 
Ha esetleg a Joy napokat kihagynátok:
Mi pénteken utazunk Tihanyba
Régi vágyam a Levendula fesztivál, Tihanyban sem voltam még.