Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

1 Likes
2 Likes

https://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/borgyogyaszat/cikkek/a_naptejhasznalat_leggyakoribb_hibai/20190603134035

2 Likes
3 Likes

Az utolsó jópofa. De a többi? Én kitiltanám őket az üzletből, és minimum megtéríttetném az okozott kárt. :angry:

http://egyhelyen.info/2020/05/03/20-foto-ami-bizonyitja-hogy-a-bolti-dolgozok-elete-egy-veget-nem-ero-harc-a-vasarlokkal/

2 Likes

Az a baj, hogy nem állíthatnak minden sorba, minden termék mellé biztonsági őrt és eladót. Esélytelen észrevenni, hogy egy hipermarketben kibontanak egy zacskó chipset, vagy akár meg is eszik az egészet.
De a cipőpróbálókkal visszapakoltatnám a levett árukat és a próbafülkében lévő ruhákat is, legalább egy külön állványra, mint amilyen a C&A-ban van.

3 Likes

Borzalmak borzalma! :exploding_head:

1 Likes

Csak azt nem értem, hogy miért ilyenek az emberek?
Pl. aki a körömlakkokat úgy rakta oda, az tényleg szándékos károkozás.
A gyerekeket is meg lehet arra tanítani, hogy megnézhetnek dolgokat, de ügyeljenek rá, és tegyék vissza. Nem azért, mert az én gyerekeim olyan angyalok lennének, de eszükbe sem jutna, hogy így szétdobálják egy üzletben a játékokat.
Mondjuk nyilván az a felnőtt, aki az élelmiszerboltban ráül a sajtokra, az nagy ívben tesz rá, hogy mit csinál a gyerek a játék osztályon.

4 Likes

Mert nincs következmény és más megcsinálja helyettük. Ha egyetlen egyszer kifizettetnék a károkozást az ilyenekkel, vagy egy napig kellene pakolniuk egy boltban, legközelebb kétszer meggondolnák. Infantilis hozzáállás, sokan ezt nem növik ki.
Egyszer, még régen a barátnőmmel körbepakoltuk magunkat a Deichmannban és odajött a biztonsági őr, hogy “Lányok, ugye visszapakoljátok?” Kicsit megrökönyödtünk, azt hitte, otthagyjuk a dobozokat a sorok közepén?:open_mouth: Természetesen mindent visszaraktunk, volt gyerekszobánk. Alighanem a negatív tapasztalat beszélt belőle.

5 Likes

Pénteki sztori, de a rosszabb fajtából. 65 feletti hölgy a Lidl-ben a nem a számukra kijelölt idősávban - ezért is láthattam - maszk nélkül (!) a kenyereket fogdossa. Nem tudtam szó nélkül hagyni. A maszk is dühített, de a kenyérfogdosása legalább annyira, ez utóbbit jegyeztem meg, hogy nem lehetne zacskóval esetleg hozzányúlni a kenyerekhez? Válasza: de, igaz.
Nem lehet az ehhez hasonló attitűdű emberek mellé sem egyenként felügyelőt állítani, de ki tudja, hogy hányan fogdossák meg a kitett csomagolás nélküli pékárut??? Ezzel nem azt állítom, hogy csak az idősek tesznek ilyet, bárki teszi, undorító.
Egyébként meg nem ez volt az első eset, amit magam is láttam, hogy pont a védendő korosztály egyes érintettje fittyet hányt az előírásokra. Szomorú. Ezért ha tehetem, olyan kis pékségbe megyek inkább, ahol ilyesmi fel sem merülhet. Vagy legalábbis szeretném ezt hinni…

4 Likes
2 Likes

Pontosa ezért egy rohadt nagy baromság ez a bolti idősáv “az idősek védelmében”. Rohadtul senkit nem véd meg semmitől csakis minden korcsoportot értelmetlenül korlátoz. Még 1 db emberrel nem találkoztam, aki erről pozitívan nyilatkozott volna… Erről kéne nemzeti konzultálni :smile:

5 Likes

Ma került fel új videó az önbarnítókról:

Több dolog is eszembe jutott róla:
  1. Milyen jól néz ki az Évi! Nagyon jól áll neki ez az egészségesebb szín, nagyon szuper ez a lightos smink, amit visel és rohadt jó a pólója!
  2. Én is szeretném kipróbálni ezt a St.Tropez-s krémet, imádok mindent, ami görögdinnye illatú, hát még, ha barnít is :slight_smile:
  3. Már megint néztem egy nagyot, ez az önbarnítás is mekkora egy marketing kamugyár! Először is vegyél hámlasztókat, de legalább 2 félét, arcra és testre, aztán vegyél önbarnítót, de mellé fényvédőt is, plusz el ne feledd az önbarnító-eltávolítót, mert aztán anélkül nincs élet! Anyám borogass! Még kész szerencse, hogy elszólta magát, hogy akár vizes törölközővel is szabad magad dörzsölgetni… :smirk:
  4. Tegnap szerettem volna ezt a másik videót is megosztani, de így barnulás témáben most ide is vág:

Számomra hiánypótló volt annyiban, hogy végre láttam egy számot, mennyi idő alatt, mennyi D-vitamin is termelődik?
Én továbbra is napozom - oldalanként 15-20 percet - amikor csak tehetem, és soha nem fényvédőt, hanem szolikrémet kenek magamra hozzá. Nem gondolom túlzásnak, ha 30-40 percet fényvédő nélkül éri a nap a testemet, alapjáraton mindig fényvédőzöm az arcom-dekoltázsom, viszont a hangulatomnak igenis kell a fény, kell a D-vitamin és az immunerősítés is sokkal jobban aggaszt, mint a ráncaim :partying_face:

7 Likes

Állítólag a naptej nem hat a D-vitamin termelődésre.
https://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/borgyogyaszat/cikkek/a_naptej_nem_hat_a_d-vitamin-szintre/20190521111147

4 Likes
5 Likes
1 Likes
1 Likes
2 Likes