Én örülök, hogy nem kell erős dezodort használnom, mikor itthon vagyok. A hajmosás abszolút igaz és úgy érzem jót tesz a hajamnak.
Nincs ebben semmi kínos.
Én is ritkábban mosok hajat! Hosszútávon szerintem is nagyon jót teszük ezzel neki 
Én egy héten max 1-2 alkalommal használok dezodort. Alig izzadok itthon, max edzésben, de utána le szoktam fürdeni. Időnként megkérdezem a páromat, hogy érzi-e, de azt mondta, semmilyen testszagot nem érez rajtam. Így nyugodt szívvel hanyagolom a használatát a továbbiakban is…
Hajmosás annyi változtt, hogy míg eddig 2 naponta meg kellett mossam, most képes vagyok csak a 3. napon megmosni…
A takarítás megnőtt itthon, de pont a karantén előtt állítottam össze egy heti tervet, így nem kifejezetten ennek tulajdonítom. (Remélem hogy rutinként beáll és a később is tartani fogom.)
Én sem veszek most semmi ilyesmit, de csak azért, mert van itthon vagy 4-5 samponom, balzsamom, dezodorom, deóm, stb. Én mindent ugyanúgy csinálok mint eddig, van egy kialakult rutinom ilyen téren, amit nem szeretek változtatni. 
Az biztos, hogy egy kicsit lazítunk, és nyilván nem állunk glédában reggel 8-ra, mint egyébként.
Én bevallom, hogy a hajmosás mellett a hajfestésnél is lazítok egy kicsit, de holnapra haptákba kell vágnom magam, péntekenként kell bemennem.
A zoom-os megbeszélésekre viszont - és ez komoly - még parfümöt is szoktam magamra fújni, esküszöm, jobb tőle a közérzetem!
Dezodort én sem használok itthon, mert szerencsére nincs is rá szükségem, de munkába nem tudnék elindulni nélküle sem.
Szóval pénteken minden majdnem ugyanúgy van, mint a békeidőben volt, majdnem, mivel csak fényvédőzök, szemet festek, de nincs bronzer, pirosító és rúzs sem. Sajnos.
Jól írta a cikk, hogy ebben az időszakban csökken az önmagunkkal szembeni elvárás, de ebben semmi rossz nincs. Így is túl magasan tartjuk a lécet és erre a társadalmi elvárások is rátesznek. Hiszen ha nem izgulunk annyit, akkor dezodor sem kell az izzadás ellen. Ha nem járunk ki, a hajunk később lesz koszos. Ettől még nem leszünk igénytelenek. Azt hiszem az is normi, ha nem veszünk annyi tisztálkodószert, hiszen sokaknak a spájzban van tartalék és most más a prioritás.
Lüke statisztika 
Ingyen szinező 
Hah, köszi, le is töltöttem

Csóri állat! Ha levágják a gyapját biztos felborul a szokatlan könnyedségtől vagy megfagy, mert nem melegíti majd semmi.

nem lehet hogy megkönnyebbül majd? istentelen súlya lehet ekkora bundának… ez olyan lehet majd neki, mint amikor egy ember leveszi magáról a túltömött túrahátizsákját 
De biztos, hogy jobb lesz neki
Félig viccből írtam, hogy felborul meg fázni fog. Vajon hány kg lehet a szőre? 28-30?
Egészen jól megsaccoltad, itt egy hasonlóan érdekes eset:
Aztaaa! Szegény állat! Látom, hogy kapott kabátot a nyírás után

Női sorsok