Meg a Naked 3 is minden csak nem jó… Legalábbis nekem hatalmas csalódás volt, hamar túl is adtam rajta.
Sok videóját láttam már neki, de végül kikövettem, mert sok a duma… és szegény évek óta csak az extrém aknés bőrével küzd, amit sajnos nem tud legyőzni, valahogy mindig újabb és újabb rohamokat kap a bőre
Mondjuk ma már megél ebből, ez is valami, de tényleg borzasztó lehet egy ilyen állapottal együtt létezni, bármit csinálsz, nem találod a megoldást. Sajnálom őt.
Vajon miért nincsen itt ma senki? 
https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/04/10/a_szarvasok_mar_parndorfi_outletben_vannak/
Ez nem olyan vidám:
https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/04/14/ha_jon_az_este_ott_maradnak_a_sotetben_a_gyerekekkel/
Szinte el sem tudjuk képzeni, hogy így is élnek emberek. Szomorú. A gyerekek pedig semmiről sem tehetnek.
Köszönjük a megosztást!
Most, hogy ilyen sz.r a helyzet, sokat gondolok az ilyen családokra. Nekik máskor is nehéz, de ez most kegyetlen időszak. Az hagyján, hogy sötétben vannak este, de nincs más sem, ami elektromossággal megy, pl. bojler, mikró, tűzhely, neadjisten számítógép. Ezek biztos nincsenek egy ilyen házban.
Itt-ott lehet segíteni szervezeteken, alapítványokon keresztül. Pár fitying is jól jön.
Leo magángépe nem hiszem, hogy segíti a változást, de legalább fontos dologra hívta fel a figyelmet.
A válság miatt tisztábbak a vizek és a levegő, de a problémát nem oldja meg 1-2 hónap alatt.
Ezt se fogom megérteni, hogy ilyen nyílt parkokat/botanikus kerteket miért kell ész nélkül bezárni, ahelyett, hogy korlátoznák a bent tartózkodók számát/szigorítanák a beléptetést. 
Nem vagyok gazdasági szaki, de úgy sejtem nem éri meg jóval kevesebb ember miatt üzelemteteni, ezért bezárják, mert az olcsóbb.
*üzemeltetni
Igen, sajnos biztos volt, aki az íróasztala mögül hatékonyan kiszámolta, mi éri meg jobban
de nagy kár a sok szép virágért (is)!
Na ezt sem tudtam az ibolyáról!
Milyen cím 
Hatásvadász, mintha ez lenne a lényeg… De ma reggel készen állok a harmatos ibolya begyűjtésére!
Juj! 
Ha egyet értesz:
Én aláírtam.
Én is! Köszi a megosztást!
Én most ültettem, pár év és megnő.