Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden kedves KM-es társamnak és valamennyi olvasónak!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok neked is kedves @Fiorentina és minden kedves fórumtársnak is 
Ezzel a klasszikussal kívánok én is nagyon kellemes ünnepet minden Fórumosnak! 
Én nem pont ezt a 35 palettát választottam volna.
Egyetértek. Természetesen nem birtoklom a világ összes palettáját, de pl. az a Maybelline paletta ami benne volt szerintem gyenge. A kedvenc márkám pedig egyáltalán nincs benne. Egyedül a Sweet Peach van meg közülük, azt szeretem.
Eleve feleslegesnek tartom az ilyeb listákat, mivel mindenkinek más tetszik.
Ez a lista valamennyire az én ízlésemet mutatja be. Minimum 9-10 palettával teljesen egyet is értek, és meg is vannak, és szeretem is őket, nagyon is. Még a Maybelline palettával is egyet tudok érteni, én kifejezetten szerettem, és drogériás szinten ez volt az a paletta, amit majdnem el is használtam teljesen. Ebből is látszik, hogy ízlések és pofonok különbözőek, színes a világ.
Azt hiszem ezeket a listákat vásárlói felmérések, értékelések alapján készítik,és állítják össze.
Azt azért hozzátenném, hogy a videóban lévő extrém sminkkel ez sokunkkal előfordulhatna…
Uh, elég durván átváltoztatták néhányukat. Pedig csak némi javítás kellett volna egyik-másik lánynak. Engem főleg a sok, vaskos műszempilla és az ajak szinte bőrszínűre kenése zavar. Akkor is, ha ez nagyon művészi.
Szerencsére a trend változik és a természetesebb, feldolgozhatóbb sminkeke lettek divatosabbak.
Huh, végignéztem a videót és kb 2-3 perc volt hasznos. 17 percből 12 percig a sminkekről beszél, meg arról, hogy sok dupe-ot gyártanak és ez mennyire gáz. Beszélhet erről, csak akkor ne ez legyen a videó címe :))
Engem amúgy nem zavar, ha valamilyen termék hasonlít valamelyik már létező termékre. De nem gondolom, hogy a Revolution csak ebből élne, van jó pár egyedi cuccuk is. A collaboration meg majdnem minden márkára jellemző, ugyanúgy lehet az influencerek általi túlhype-olás probléma egy high end márkánál is, ahogy a “hit and miss” is.
Amúgy még nem próbáltam a Skincare line-t, sok termékükben van alkohol elég előkelő helyen, de vannak ígéretesnek tűnő tonikjaik, szérumjaik, amiket mások nem gyártanak.
Mindent összevetve jobban örültem volna, ha nem 1 perc alatt szalad végig 2 termék INCI-jén, hanem erre hegyezi ki a videót, ha már elvileg ez a címe.
Igen, én is
Nem ismerem egyébként (mármint magát a youtubert), és még nem néztem végig a videót, amikor linkeltem. Utálom, ha szájbarágósan sokszor elmondják ugyanazt, ez azért neki is sikerült…
Jobban érdekelt volna INCI összehasonlítás, ha már ennyire szembe akarta állítani a két brandet. Én nem vettem észre, hogy a Revolution más márkákhoz képest túl lenne hype-olva, szerintem ez általános probléma. De az tény, hogy tipikusan az a márka, ami vagy igen, vagy nem. Skincare vonalat még én sem próbáltam, régebben nézegettem ugyan a termékeket, de itthon talán egy kicsivel a TO fölé is van árazva, plusz az INCI sem tökéletes, így inkább mindig a bevált termékeimet választottam.
Igen, amikor már huszonötödjére mondta el, hogy nem volt pigmentált egy paletta, akkor azt mondtam, hogy “oké, rendben, de ez most nem egy skincare review videó akar lenni?”
Van egy-két nagyon jó skincare youtuber, én például Hyram-et nagyon bírom, mert amikor ő csinál videót 1-1 márkáról,akkor mindig legalább 5-6 termékről beszél hosszú percekig, ahol hosszan elemzi az INCI-t és elmondja mi jó, mi nem és miért. Ezeknek a videóknak több értelmét látom, mint ennek, ahol tisztán látszik, hogy arra megy ki a játék, hogy lehúzhassa a márkát.
Igen, Hyram videóit én is nagyon szeretem, a konkrét példákat pedig még inkább.
Ezek itt jobb összehasonlítások szerintem.