Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Végre, és remélhetőleg szélesebb körben is elrendelik

https://www.origo.hu/nagyvilag/20200402-kutya-es-macskahus-tilts-sencsen.html?utm_source=hirkereso

3 Likes

Jaj, az a kép a macskáról! :scream_cat: :sob:

Vietnámban láttunk hasonló szállítmányt, szerencsétlen sorsú kutyákkal. :rage:

Na ez tényleg érdekes felvetés

mint ahogyan ez is:

4 Likes

:two_hearts: :butterfly:

2 Likes

Három sminkmentes hét után kijelenthetem, hogy nálam ez nem így történt, semmivel sem lett szebb az arcom, sőt, amikor a herpesz miatt minimalizáltam az arcápolókat, akkor kimondottan csúnyább (rugalmatlanabb, szárazabb, mitesszeresebb) lett.

2 Likes

Nekem sem változott sokat a bőröm. Mindössze amikor többet tudtam aludni nem volt annyira karikás a szemem és fáradt az arcom. Ha jó összetevős kencékkel operálunk, akkor elvileg nem okoz bajt a smink, sztem.

4 Likes

Szerintem ez városi legenda, hogy a sminkelés rosszat tesz a bőrrel. Ha jó minőségű termékeket használ az ember, meg mellette a smink lemosására, a bőr ápolására is figyel, akkor miért okozna problémát?

7 Likes

:face_with_raised_eyebrow:

:thinking: Anyám! Kíváncsi leszek, itthon is majd mikor anyakönyveznék :slight_smile: Korona és Kovid…?

A szüleiknek elgurult… vagy nem szerelemgyerekek.

1 Likes

Már elnézést, de hogy lehet egy ORVOS ekkora IDIÓTA??? Mondjuk annyi elég volt, hogy szcientológus- agymosás- a járványok ellen nem is kellene védőoltással védekezni. Persze, ráolvasással védekezne torokgyík, himlő esetleg szamárköhögés ellen? Pneumcoccus és merevgörcs ellen meg gondolom egy kis pálinkás borogatás is megteszi Adja a jó isten ,hogy ilyen doki kezei közé soha ne kerüljek, inkább egy sámánt keresek fel vagy én orvosolom magam (én a helyében letagadnám, hogy orvos ,habár lehet ő is a Lehel piacon vette mint mások a diplomáit? ) :scream: :exploding_head: :face_with_symbols_over_mouth: . https://444.hu/2020/03/23/dr-lenkei-belefekudhetek-egy-kad-koronavirusba-akkor-sem-lesz-semmi-bajom?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

Nem is értem, miért nem egyből ebola vagy HIV lett a nevük:: ??? Lehet, hogy nekik megtiszteltetés egy vírusról elnevezni a kölköket, de rengeteg ember halt már meg benne, beleértve orvosokat nővéreket,ebből még biztosan sok hátrányuk lesz a szülők hülyesége miatt. Mondjuk azt sem értem, amelyik hivatal ezt engedélyezi? Csak fogom a fejem, hová lett a világ, komolyan?

3 Likes

Amíg vannak a világon a homeopátiában hívő orvosok, addig én már nem csodálkozom semmin…
Sajnos a gyerekorvosom pont ilyen volt, nem csoda, hogy sokszor hetekig beteg voltam, mert a bogyói szart se értek.

2 Likes

Ráadásul nem csak, hogy hülyeségeket beszél, de már a felhasznált adatok is helytelenek voltak. Aznap már nem 50 betegnél tartottunk, amikor a videó készült.

:warning: :warning:
https://index.hu/belfold/2020/04/04/vizsgalat_69_fertotlenitobol_ketto_teljesen_hatastalan/

Ebből a cikkből megnyitható a “bevizsgált kézfertőtlenítők” listája:

Milyen szerencse, hogy a virucid hatást is ellenőrízték.
Ja, nem.

Végül is, most egy vírus garázdálkodik, minek is térne ki rá a vizsgálat…

4 Likes

Tudtad? :woman_cook:

Jaj, ott a balea is, itt felvàsàroltàk az okos tojàs lakòk az összeset, mintha arany lenne, erre most làtom, hogy nem is virucid :see_no_evil::see_no_evil:sőt, tènyleg @Kokapu, ahogy ìrod,egyik fertőtlenìtö sem virucid. Elvileg a legtöbb drogèriàs cucc nem az. :skull:

2 Likes

Hát, a BradoLife elvileg virucid, csak ezt a hatását nem vizsgálták. Mert minek is? :woman_shrugging:
IMG_20200404_124327

Screenshot_20200404_124553

Egyébként igen, sok kézfertőtlenítő nem virucid, és nem is ígéri, amikor mi vettük, akkor is alaposan meg kellett nézni.
Csak az a fura, hogy itt egy vírus okozta világjárvány, erre a kézfertőtlenítők antibakteriális hatását ellenőrzik…

2 Likes