Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

:angel: :angel:
https://www.hegyvidek.hu/aktualis/hirek/elindult-hegyvideki-200319
A Hegyvidéki Segítő Központ időseket segítő munkájában az önkéntesek mellett önkormányzati dolgozók, civil és ifjúsági szervezetek, valamint a csatlakozó politikai szervezetek képviselői vesznek részt.

2 Likes

Egyik kedvenc színészem :slight_smile:
A napok romjai filmet nézd meg tőle, zseniális.

1 Likes

Hát, lehet, hogy mások sok szokásunktól kiborulnak, de nekem ez a cikk meghozta a kedvem egy jó lilahagymás zsíroskenyérhez! Ezer éve nem ettem ilyet… :pig:

4 Likes

Nekem valami túrós kéne és a meggylevesre is csorog a nyálam :sweat_smile: :yum:
Az, hogy minden paprikás ételhez tejföl is kerül, sztem normális, mert az nagyon illik a paprikás ízvilághoz :wink:

2 Likes

Haha :smiley: Finnekkel és észtekkel dolgozom együtt, ők a kenyérmániát nem értik, mindig sokkolja őket, hogy a magyarok MINDENT kenyérrel esznek, lehetőleg sima fehér kenyérrel :smiley:

Pont az elmúlt hetekben főztünk többféle magyaros kaját egy finn gyakornoknak, aki itt volt (a vírusra tekintettel felfüggesztették a gyakornoki ösztöndíját és hazahívták sajnos), neki ízlett minden, azt is hamar magáévá tette, hogy mindenre tejfölt teszünk. Viszont azon jót mulatott, hogy mikor kérdezte, hogy hogy kell csinálni, mindegyik ugyanúgy kezdődött (zsír+hagyma+paprika) :rofl:

5 Likes

Vannak további titkos összetevőink is, mint pl. a bors, az is majdnem mindenbe belekerül.
Igen, az indítás egyszerű és könnyen megjegyezhető!
És a jó házi friss fehér kenyér nagyon is jó tud lenni!!! :yum:

2 Likes

Jöhet akár ebben a sorrendben is! :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Na, ez például egy tagadhatatlan előnye a home office-nak, bármennyire be lehet hagymázni/fokhagymázni :DDD

4 Likes

Amerikaiakkal dolgozom együtt és bár nagyon furcsának találták a gyümölcslevest, de aki megkóstolta imádta. Volt olyan, aki azt mondta, hogy ez volt a legjobb kaja, amit Magyarországon evett.

7 Likes

Egy belga ismerősöm a gulyáslevesért rajongott, még reggelire is azt kérte!

6 Likes

:bellhop_bell: :bellhop_bell:
https://www.origo.hu/kultura/20200320-tobb-mint-400-meset-tesz-elerhetove-a-bookr-kids.html?utm_source=hirkereso

2 Likes

Ez nekem is jó lesz :smiley:

1 Likes
5 Likes

Én is ezt (t)eszem - avagy napi aktuális

1 Likes

:bellhop_bell: :bellhop_bell:

2 Likes
4 Likes

Tehát mondhatjuk, hogy a zöldségek és gyümölcsök majdnem mind jó hatással vannak a bőrünkre és más szerveinkre :slightly_smiling_face:

3 Likes

Én inkább hagyományos formában viszem be a C vitamint, abban jobban hiszek :tropical_drink:

3 Likes

Szerintem az egyensúlyon, sokszínűségen és a mértékletességen van a hangsúly.

3 Likes

Egyetértek, ezért is vagyok majdnem mindenevő! :wink:

2 Likes