Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Hát igen, én is meg voltam döbbenve, hogy szakmai konferencia ebédszünetben megrohanták a büféasztalt, mint a sáskák… Szem van aki még ridikülbe is pakolt. És itt egyetemet végzett közép és felsővezetőkről beszélünk. Azt is furcsállottam, h egyik-másik vezető poziban lévő kollégának úgy sikerült prezentálnia magát ezeken a konferenciákon, mintha nem lenne igénye normálisan felöltözni és legalább hajat mosni. Érdekes volt. :thinking: :flushed:

1 Likes
1 Likes

Hangosan röhögtem… :smiley:

3 Likes

Baromi jó :rofl:

1 Likes

:joy::joy:.
Nálunk szerencsére nem ez a helyzet, a párom jó tippeket ad sokszor, hogy mit vegyek fel :D.
Fura de még ruhát vásárolni is imádunk együtt, rengeteg szuper cuccot szereztem már be az ajánlásával, remek izlése van :relieved::smiling_face_with_three_hearts::blush:
Ezeknek nagyon örülök, mondjuk ha nem tudok dönteni egy cipőboltban, és már 3/4 órája vagyunk ott, akkor egyre fogy a türelme :joy::joy:.

2 Likes
2 Likes
3 Likes

“Egyfajta összegzésként: a luxus tehát nem lehet mindenkié egy „kis spórolás” után. Az egyfajta kizáró ok.”
https://divany.hu/offline/2016/12/18/mi_is_a_luxus/

Netes kép a cikkből
image

2 Likes

Igazán fontos teszt 2020-ra. :smiley:

2 Likes

Szegény … Zac Efron…, ha tudná, hogy kit dobott neki a gép… :rofl:

7 Likes

Nekem Henry Cavill jött ki, pedig nem igazán csípem a fickót. De biztosan a megnézett 3 rész Vaják tehet róla. :joy:

6 Likes

Nekem is ő jött ki :joy::joy::joy:. Nemrég a Nagyfater elszabadul filmet láttam vele, ne hagyjátok ki :D.

1 Likes

Nekem tetszett az a sorozat :upside_down_face::blush:

1 Likes

Meg kell küzdenünk érte… nekem is. :rofl:

3 Likes

Amúgy fura, hogy csak ez a 3 pasi közül lehet választani.

Nekem is Zacc jött ki…istenem, elásnám 6 láb mélyen.

5 Likes

Na akkor most vallja be gyorsan: ki nyerte meg Thort?
:joy:

3 Likes

Én :grin: :joy::ok_hand:

5 Likes

Nekem is… ássuk együtt azt a 6 láb mélységű lukat :laughing: :see_no_evil:

4 Likes

Mázlista! :smiley:
Azért a Hemsworth fiúkat rendesen kihúzták a génlottón! :smiley:

7 Likes