Igen. Amikor baromi szar az életed, de azt hiszed, hogy ez a normális.
Szomorú. Elég sok országban rosszabb a helyzet, mint nálunk és nem fog megváltozni.
Kokapunak szeretettel.
Köszönöm!
Ez a kép a tabletem háttere.
(Ja, hétvégén megnyitott a karácsonyi vásár a Vörösmarty téren… )
Uhh… Hát ennél sokkal nagyobb büntetést is megérdemelne… Vajon mennyi kárt tett az ügyfeleiben? És vajon felmérte egyáltalán, hogy mennyire súlyos, amit csinál?
Ezek tüneményesek Milyen eseményen készültek?
Az első kötet magyar kiadásának 20. évfordulója alkalmából rendezte az Animus kiadó.
Nagyon klassz volt!
De jó Meg nemsokára 3. mozinap. Idén nekem kimarad mert kicsi a baba, de majd tavasszal a 4. -re megyek
Amúgy nagyon durva…20 éve… Emlékszem tényleg általános iskolás voltam, amikor olvasni kezdtem. Most meg 3 gyerekes 35 éves felnőtt vagyok. Szerencsére a 9 éves fiam is imádja A Mikulás a HP Lego Adventi kalendáriumot hozza neki.
Hát, én már húsz éve is felnőtt voltam, 24 éves . És nem is akkor kezdtem el olvasni, mert emlékszem, az Intersparban volt kirakva az első két kötet. A férjem (akkor még barátom) valamit éppen nezegetett, én meg elkezdtem olvasni a Bölcsek köve elejét. Aznap meg is vettem egyszerre a két könyvet.
Amellett, hogy nagyon szeretem magukat a könyveket, sok jó emlékem fűződik egyébként is a történethez. Éjfélkor könyvesboltba menni, a Félvér herceg miatt Fedél nélkült venni, és a legtöbb filmet is éjféli első előadáson néztem meg. Aztán pedig, talán ezért is szeretem annyira Londont, mert már megérkezni is a King’s Crossra szoktunk (Lutonból vonattal megyünk be), stb.
Olyan jó, hogy ilyen emlékezetes pillanatok is kötődnek a HP világához. Szerintem a mostani 30-40 korosztály - akik részesei voltak az egész Harry Potter jelenségnek - bizony sok emléket őriznek velük kapcsolatban. Hatalmas korszak volt az első kötettől az utolsó filmig az egész! Te jó ég, milyen magasztos pillanatnak éltem meg, amikor kiolvastam az utolsó könyvet. Emlékszem, apukám szülinapját ünnepeltük, anyuék a konyhában készítették elő az ünnepi ebéd utómunkálatait, én meg teljes delíriumban olvastam az utolsó oldalakat. Az első könyvet az első szüleim nélküli nyaralás idején olvasgattam, a 4. filmre barátnőm hívott el szerelmi bánatot feledendő (férjemmel, akkor még csak barátom volt, épp külön mentünk kicsi időre valamiért), az 7. filmre apukámat vittem el ajándékba, stb. Szinte minden könyvhöz és filmhez kapcsolódik egy keserűbb vagy édesebb időszak.
De az tuti, hogy az első 2 rész filmje leginkább a karácsonyi hangulatot idézi nekem mert azokat imádtam karácsonykor megnézni A többi kevéssé mesés, azok már tartalmaznak “horrorisztikus” elemeket
Én is akarok HP adventi naptárat
Alza.hu-n rendeltem, szerintem még van
Ilyen mindig van itthon nálam.
Az én módszerem az irritációt még jobban csökkenteni, hogy 3 percig hagyom az arcomon, utána jól leöblítem a képemet majd jöhet a hidratáló, stb…
Na igen ez a lényeg szerintem, hogy mindenki magának tapasztalja ki, mi a legjobban megfelelő a bőrének. Nekem is annyira bejött ez az AHA, hogy nem is tervezek mással kísérletezni:). Én csak két-3 cseppet használok, tényleg nagyon keveset. Lehet át is töltök majd egy TO pipettásba, hogy könnyebben tudjam adagolni. Köszi az ötletet:).
Attól még, hogy egy ruha drága, és nem Ázsiában gyártják, hanem éppenséggel Magyarországon, a munkaerő, aki varrja még mindig nincs megfizetve. Csak a haszon több rajta…
https://index.hu/gazdasag/2019/11/15/meghan_markle_kabat_magyar_gyar_minimalber_berettyoujfalu/
Elég szomorú…
Ahogy @Kokapu cikkét olvastam, tovább szörfölve ezt találtam:
https://index.hu/gazdasag/2019/11/11/csehorszag_drogeria_csomagolas_nelkul_tusfurdo_sampon_fenntarthatosag_kornyezetvedelem_hulladek/
Milyen jó lenne (lesz), úgy értem nálunk is Mo-on!