Hehe, ez jó! Lehet, hogy ehhez a fajhoz tartozom én is.
Az én talpam sem szereti a mezítlábazást, a barefoot cipő gondolatára is megfájdul
Ebben a plusz kilóimnak is nagy szerepe lehet.
Hehe, ez jó! Lehet, hogy ehhez a fajhoz tartozom én is.
Az én talpam sem szereti a mezítlábazást, a barefoot cipő gondolatára is megfájdul
Ebben a plusz kilóimnak is nagy szerepe lehet.
Én nagy mezítlábas vagyok, lehet hogy pont célcsoportja a Barefootnak? Gyerekkoromban is kergettek a papuccsal, hogy vegyem már fel, megfázik a lábam.
Otthon is csak télen van rajtam max mamusz, de inkább csak zokni, vagy ha vendég jön, mert tudom, hogy nem mindenkinek tetszik a lábfej látványa. 🫣
Itthon is mindig papucsban járok, mert ha mezítláb vagyok, akkor megfájdul a lábam. Bár a kövön, járólapon nyilván nem ugyanaz, mint a füvön.
A gyerekeknél mondtam anno, hogy az egyiknek Libero, a másiknak Pampers s.gge volt. Konkrétan ha bármi mást adtam rájuk, akkor a hátuk közepéig ment a matéria.
köszönöm 
Imádom

Tudom, mindenki hallotta, látta a hírekben, szájról szájra terjed, de azért ide is teszem a cikket:
kiszáradó Duna
(Régen kedveltem ezt a wmn-t, most kicsit haragszom, hogy sok cikk nem érhető el fizetés nélkül, közben meg is értem. Az ingyenesek meg sokszor olyan semmilyenek, érintőlegesek, hogy már nagyon ritkán nézek fel az oldalra.)
Aranyos, hogy gyerekek is szavaszhattak, nem is akármilyen gyerekek 
Fú, mindhármat szeretném megkóstolni