Én szeretni szeretem, de amióta epehólyag nélkül élem az életem azóta a piros bogyósok+ eper is tiltólistás, mert olyan rosszul leszek tőlük, hogy a mentő visz el, szóval idén nem fogom megkóstolni egyiket sem.
Ó, nem is tudtam, hogy azoknak is van ilyen hatása
Tavaly jöttem rá, mikor egy maréknyi málnától borzalmasan rosszul lettem.
Azért van még süti a cukrászdában amit ehetek
Ajánlom a cikket minden emberi lénynek, de főleg azoknak, akik úgy érzik nem jó a testük úgy, ahogy épp van.
https://pszichoforyou.hu/testsemlegesseg/
Szomorú, de így van:
Nemrég szó volt a Batzról a fórumon:
Ez a Batz dolog egyre jobb lesz. Ja, nem.
A Tiszának is lesz Anna Amélie együttműködése:
https://www.tiszacipo.hu/bolt/cipok/tisza-x-anna-amelie/
Nekem tetszik ez a sneaker és a táskákért is odavagyok, valami jeles napra fogok tőle venni magamnak.
Egyrészt tetszik a minta, másrészt ez szerintem a tökéletes példája a jól összerakott kollaborációnak. A cipők a mindkét márkára jellemző jellegzetességeket hordozzák. Elérhető árúak, és kedvet hoznak ahhoz, hogy felfedezze az ember a másik márka egyéb darabjait.
Ahhh Anne Amélitől mindent is szeretnék egyébként
A Tiszát nézegettem már többször is, de még nem találtam meg a szín kombót ami tetszene, kivéve ezek az Anne cipők.
Amúgy régebben mikor másodszor volt divat akkor volt Nike Cortezem és szerettem, pár éve megint visszajött az Air Max után,lehet, hogy jobban járnék egy ilyennel a világ összes színkombinációjában lehet kapni, elnyűhetetlen volt az előző darabom.
Érdekes cikk:
Szerintem egyedül vagyok az országban aki nem érti a Bujtor imádatot. Nekem olyan volt mint egy gagyi magyar Bud Spencer koppincs akinek talán utoljára gyerekkoromban tudtam nevetni a filmjein.
Nem vagy egyedül, ugyanezt éreztem. Sőt, bevallom, a Bud Spencer filmekért se rajongok.
Én sem. Meglepett szurikáta fejjel ültem idehaza, amikor meghalt és nemzeti gyász lett belőle, ha jól tudom már teret vagy utcát is neveztek el róla.
A Bud Spencer filmeket én sem szeretem, a Bujtor filmekkel nem volt bajom, egy jó ideje pedig valami derűs nosztalgiával nézem őket. Értem ezt az Ötvös Csöpi filmekre, mert azért az ő munkássága nemcsak ezekből állt. Sajnos más filmeket, amikben szerepelt már nem adnak a tévében. Pedig volt ő A dunai hajósban, jónéhány gyerekfilmben (mikor még készült itthon ilyen), és máig emlékszem rá, mint Sándor Mátyás (azután kezdtem Verne regényeket olvasni, miután láttam vele a sorozatot).
Na de a cikk nem is róla szól, hanem hogy milyen beleszületni egy ilyen családba.
Én szerettem gyerekként mindkettőt, azóta pedig nosztalgia. Persze, mai szemmel nem jók már a filmek, de nem hiszem hogy egyedül maradok azzal a véleménnyel hogy ez ugyanaz, mint karácsonykor Kevin.
Gyerekként én is sokat kacagtam rajtuk, de ma már el sem tudom képzelni, miért. Mégis nosztalgiával nézem, ha valahol mennek.
Tudtátok, hogy a visszaváltott flakon/üveg díját el lehet adományozni? Pl. menhelynek, van hozzá QR-kód is!
Köszi a tippet! Pont ma regisztráltam és vittem be egy párszáz forintnyi flakont a sparba. Szerintem lementem a QR kódot és mehet nekik inkább.