Van ennek bármi köze a régi dauer vegyületekhez? Anyu sokat járt daueroltatni régen, és sok problémája volt vesekővel is, nem tudom összefügg-e a kettő
Nem tudom, hogy a dauervíz tartalmazta-e ezt a vegyületet.
Újra elolvastam a cikket és rákerestem, az Impliss-nek van ilyen hatóanyagú hajsimítója.
Azt is írták, hogy mostanában kezdték használni, a formaldehid helyett.
Tulképp mindegy, én nem fogok se daueroltatni, se egyenesíttetni. Csak a kíváncsiság beszél belőlem. A két hatóanyag “thioglycolate” vs “glyoxylic acid” - a glikol az jelent bármi közöset nellékhatások tekintetében? Anyukám pl sokat daueroltatott annak idején ÉS vesekő-problémákkal is küzdött.
Ezt olvasva nagyon jó, hogy ezt a hajegyenesítős dolgot kihagytam.
Ahová régen jártam hajat hosszabbíttatni ott csináltak ilyet, van egy olyan része amit bele kell vasalni a hajba, na az konkrétan csípte a szemünket. Arra gondoltam, hogy ez minden csak nem egészséges. Ajtó- ablak nyitva volt úgy lehetett kibírni a fodrászok utálták is csinálni.
A lányok egyébként dicsérték, ha túlélted a kezelést akkor szög egyenes hajad lehetett vele, ez a régi, ma már betiltott vegyületre vonatkozik, az újra mindenki azt mondja, hogy semmit sem ér.
Úgy tudom, hogy dauer elven működik, van aki csak ellen- dauernek hívja.
Ha valamit tudok erről, akkor az az, hogy ugyanazokat a vegyületekez használták egyenesítéshez meg göndörítéshez. Az első vegyület felbontja a kötéseket, utána vasalnak vagy göndörítenek, a második vegyület az új formában újraalakítja a kötéseket.
Napi színes, szagos (?) rovatunk.
Így van, hallgassanak a nőkre (nem csak ebben a témában)!
Amikor a szerb fegyverkereskedőnek kinéző exem hisztizve helybenfutott amíg kentem a parton…. Mert krém nélkül 5 perc alatt égett szénné….
Kompromisszum lett végül az 50 faktoros hajtógázas spray Australian Goldtól azt nagy kegyesen engedte magàra fújni.
Őt eddig senki sem tudta űberelni a jelenet lejátszódásakor túl volt màr a 4. X - en, frenetikus látvány lehettünk.
“szerb fegyverkereskedő”
Ez tök jó összefoglaló, jó stílusban adja át a legfontosabb infókat.
Az utolsó gondolat (is) nagyon tetszik, még sosem gondoltam így magamra, de ezután többet fogok.
Jómagam sem vagyok oda, hogy megmutassam a nem éppen ideális testemet, de ha már kimegyek a partra, akkor igyekszem elfelejteni ezt és pihenni meg élvezni a ritka pillanatokat. Minden más le van ejtve És ez hosszú meló eredménye.
A pink flamingós nő vagyok, csak bikiniben tolom ahahaha és szintén vonulok.
Ezt már többször megkaptam, csak a nagyközönség nem tudja, hogy a vonulás az amúgy rettenetes testtartásom kompenzálása miatt van, mert alap állapotban olyan vagyok mint egy marha nagy kérdőjel és görnyedek.
Na most nem lehet görnyedni, ezért mindig nagyon kihúzom magam, kitolom a sárgadinnyéket, fejem fel és már megyek issss.
Köszi a cikket, épp nyaralok tényleg van itt aztán mindenféle ember szárazon és vízen, tényleg ne parázzatok .
Puszi mindenkinek a Balatonról!
Érezd jól magad tovább!
Hát, én meg az vagyok, aki próbálja rávenni a fiait, hogy menjünk strandra, de nem akarnak az ebadta kölykei! Pedig klassz fürdőruhát rendeltem idén a Sheinről.🤷
Sokáig nem éreztem magam én sem jól fürdőruhában, mígnem Budapestre felkerülve a Komjádiba jártam úszni tanulni. Az öltözőben pedig olyan nők, akikkel bármikor alkatot cseréltem volna, panaszkodtak, és sorolták, hogy miket nem szeretnek magukon. Érdekes módon, akkor billentem át, és jöttem rá, hogy nagy átlagban a nők sosem lesznek elégedettek önmagukkal.
A másik pedig, hogy én nem nézem meg a strandon, hogy ki, hogyan néz ki, maximum aki tényleg jó alakú, azt elismerően. Tehát abból indulok ki, hogy akkor más sem azzal foglalkozik, hogy én hogyan nézek ki.
Egyrészest hordok, főleg mert a kétrészesben folyton attól félnék, hogy valami félrecsúszik rajtam, vagy lejön a melltartó, stb. Mondjuk nem tudom, egyáltalán lenne-e ekkora bikinifelső?
@Luiselotte imádlak!! Én is vonulok pont ugyanezért. Nálunk eddig évente a fiaim rángattak, de már a legkisebb is 14 és ciki velem menni. De eddig teljesen elvolt velem meg a haverjaival is; először velem ùszott ugrált stb. és amikor megunom, akkor megy a haverokkal hülyéskedni. Én tankinit szeretem vagy rövid nacival vagy fürdőruha alsò részével.
Mindig imádtam fürdeni és pancsolni, sajnos egyre ritkábban jutunk el. Annak ellenére, hogy nagyon sokáig nem ápoltam jó viszonyt az alkatommal, furcsa módon ez a strandon sosem zavart.
Kizárólag bikinit hordok, nem vagyok hajlandó takargatni semmit és a hasamat/vesémet sem kívánom lefagyasztani vizes fürdőruhával azért, hogy valaki szépérzéke és szemmértéke megbéküljön.
Simán vonulok minden strandkendő és taktikai tereptárgy álcája nélkül. Szeretem, hogy mindenemet éri a fény és a víz, önfeledten tudok henteregni a parton és a vízben is. Akinek nem tetszik, nem néz oda.
Furcsa, ruhában több komplexusom van
Sajnos nem szeretem a feketeribizlit.
Viszont a cukormentes torta ígéretesnek tűnik, egyébként is szeretem a szegedi Reök cukrászdát, finomak a mentes sütijeik.