Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Tavaly egy Baby Yoda figurát kaptam karácsonyra. Elkezdtem kirakni, de aztán csak idén fejeztem be. A legjobb elfoglaltság volt, imádtam :blush:

5 Likes

Nekem az IDŐ mellett még nagyon tetszik az:
„Egy évig a »Mi legyen ma az ebéd?« kérdésre csak úgy záporozzanak az ötletek olyan kajákról, amit MINDENKI megeszik.” :blush:
A kislányuk játékaival sokszor együtt játszuk, legózunk, társasozunk, Barbie-t, LOL babát öltöztetünk, és több ezres puzzle-t rakunk ki…a gyerekjáték igényeimet folyamatosan
kiélem…:grin:

7 Likes

A lego oldalán van felnőtt kategória:

4 Likes

Na, tessék :grinning_face_with_smiling_eyes:

Nekem most tényleg egy kis énidő kellene. Meg LEGO. Meg hogy hagyjanak 6-ig aludni a gyerekek. :upside_down_face:

6 Likes

Ugyan nincs gyerekem, de csatlakozom az előttem szólókhoz, november -decemberben napi 10-12 órákat dolgoztam, jelenleg pedig megkoronázzuk az évet egy jó kis leltárral :smiley:
Kopogtató izét nyilván idén sem vettem és ha egy ismerősöm nem hoz nekem fenyőfát akkor idén fám sem lett volna , mert eljutottam arra az állapotra, hogy le…om, nincs időm rá, nem lesz -nem lesz.
Szóval én csak le fogok feküdni egy sültestál mellé aludni, időnként ha felébredek akkor eszem belőle és ezt ismétlem 5 napig :slight_smile:
Felnőtt színezőm az van, de nincs hozzá türelmem.

10 Likes

Nagyon nem irigylem azokat az anyukákat, akiknek két kicsi gyerekük van és nincs segítségük. Jó esetben az apuka éjjel-nappal pénzt keres, anyuka gyerekekkel, háztartással nyomja a több műszakot. Ha olyanok a kicsik, h megmaradnak idegennel és apának elég jó fizuja van, akkor bébiszitter néha.
Egy gyerekkel is meg lehet hülyülni egy idő után, de azt látom barátnőmön, hogy 2 gyerekkel hatványozódik a helyzet.

1 Likes

Tudtuk, hogy a Notino elkezdett Hourglass-t árulni? Most futottam bele. Persze nem tervezek semmit venni, mert ezek az árak bőven a lélektani határomon túl vannak, de azért érdekes.
https://www.notino.hu/hourglass/

3 Likes

Kíváncsi vagyok meddig lesz náluk.
Egy ideig Pat McGrath is volt, kiárulták, azóta se semmi. (Gondolom nem tudtak többet “szerezni”.)
Tényleg brutális árak vannak, semmi akció.

1 Likes

Igen, érdekes társaság. Elég gyakran szoktam tőlük rendelni, eddig egy parfümön és a Guerlain Meteorites kompaktokon kívül minden rendben volt. Utóbbit kétszer is rendeltem tőlük, talán egy év különbséggel, mindkét esetben ősrégi volt és ez a szagán is érződött, nomeg nem adott le anyagot egyáltalán. Visszavették szó nélkül, nem volt gond, de pont most néztem, hogy nagyon jó áron van náluk ismét. Kíváncsi vagyok, mikori gyártás…?
Azt látom, hogy van amit azért érdemes tőlük venni, de vannak olyan áraik, hogy még parfümériában teljes áron is olcsóbban jutok hozzá. Nem tudom, mi a logika az árképzésükben.

Ezt ma valamiért feldobta a YouTube. Érdekesek az idősebb dívák fiatalabb korukban. Lehet, hogy gyerekként láttam ezt már, de nem emlékeztem rá.

2 Likes
2 Likes

Sokkal szimpibb idősebben, mint zsenge topmodell korában :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes
2 Likes

Jaj, ezen a kezdőképen olyan, mint Spéter Erzsébet… Csak a párta hiányzik a fejéről.

2 Likes

Hehe és tényleg : D

1 Likes

Programajánló a mai napra:

3 Likes
2 Likes
1 Likes