Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Megérezted, hogy ez lesz a divat! :crazy_face:
Lányomnak volt mindenféle színben valaha, de azok jó anyagból voltak, sokáig használta, nem törtek szét.

2 Likes

Ő legalább elismeri, hogy kipróbál sok mindent a cél érdekében

Nem mese ez

https://youtu.be/Lr6GVFGP5kU
Mindig érdemes megnézni a sminkjeit.

Igen. Nekem szimpatikus nő, bár nyilván személyesen nem ismerem, de annak tűnik.
Viszont 48 éves, és ha a nem retusált róla készült fotókat (neten találni ilyeneket is) mondjuk @anon27689852 (bocsi @anon27689852, rólad tudom, hogy egy idősek vagytok) fotóihoz nézem, akkor bizony semmivel sem tűnik fiatalabbnak. A bőre sem. Pedig valószínűleg a botoxot nem veti meg, még ha nincs is nagyon túltolva, de nekem valahogy olyan fura az arca. Nem tudom, hogy minek a hatása, hogy a homloka alig mozog, a szemöldöke meg valahogy nagyon fenn van. Valahogy van benne valami művi, míg topiktársunk természetesen szép.
Persze szépészeti beavatkozásokról nem volt szó a videóban, szóval nem mondom, hogy letagadná.

Nekem is szimpatikus, a férjével együtt. A kommentek közötti válaszában szerepel, hogy szívesen beszél akár ezekről a beavatkozásokról is, ha van rá igény, amivel ritkán, de maga is él.

1 Likes

A Feleségek luxuskivitelben reality-ben szerepelt, alapvetően értelmes nő a többi szereplővel összevetve. Neki is vannak beavatkozásai de nincs szétbotoxolva.

1 Likes

Aki a virágot szereti, …

Netes fotó a cikkből:
image

A 8 LEGFONTOSABB HELY AZ OTTHONODBAN, AMIT MINDEN NAP ÉRDEMES RENDBE TENNED

Ha akarjuk, ha nem

Én is abban láttam, nagyon jól szórakoztam azon a műsoron, de azt sem kell azért komolyan venni, mert a nagy része előre megírt, és ez néha nagyon látszott is. Mondjuk én a szereplők helyében tuti nem vállaltam volna el, hogy hülyét csináljak magamból. Ráadásul a legtöbb esetben a luxus is csak magyar szemmel volt luxus (vagy még úgy sem).
Na de mindegy is.

Azért az érdekes volt, hogy ha az idősebbeket megnéztem, akkor bizony hiába a pénz és a beavatkozások, a koránál egyikőjük sem látszott kevesebbnek.
Nyilván a sminkesek és a fodrászok tették a dolgukat, meg az is látszott, hogy foglalkoznak a testükkel, arcukkal, de a korukat nem tagadhatták volna le.

Abban a műsorban is, amit pár napja linkeltem, a nő ment a dekoltázsába aranyszálakat rakatni. Pár évvel korábban az arcát csináltatta meg, és nagy büszkén kérdezte, hogy úgy néz ő ki, mint egy 52 éves? Hát pontosan 52-nek nézett ki, egy nappal sem kevesebbnek…

Szóval elgondolkodtató, hogy ezek a szépészeti beavatkozások tulajdonképpen mire is jók. Persze nyilván lehet csinálni szépen is, nem túlzásba véve. Ha valakit zavar az orra, vagy túl vékonynak tartja az ajkait, akkor miért ne csináltatná meg? Azt is megértem, akit huszonévesen zavar a szemöldökei között lévő mérges ránc, sőt, hogy ne lógjon annyira a szemhéjam, ha merném, és lenne rá egy fölösleges millióm, azt még talán én is megcsináltatnám.
De néha komolyan megrémít, hogy egykor szép nők (pl. Melanie Griffiths, Meg Ryan) mit csináltattak magukból. Mondjuk azt a plasztikai sebészt is megnézném, aki számtalan beavatkozás után még mindig hajlandó szabni a páciensen, ahelyett, hogy pszichológushoz küldené…

2 Likes

Ott én mindig azon döbbentem le, hogy Babett 38 éves. Őszintén, szerintem ő többnek nézett ki. Nagyon szép és csinos nő, de valahogy késői negyvenesnek tippeltem és a műsort néző ismerőseim is. Valahogy az összhatás, a szétbotoxolt arc rátett pár évet. Pedig tényleg szép nő, de olyan akire azt mondom hogy szép 45 körüli…erre kiderült hogy 38 volt az első évadban…
Igen, ezek valóban nagyrészt megrendezettek, de 1-2 szereplő simán olyan butácska szerintem a való életben is. Nem csoda hogy Réka kiszállt anno, ő azért nem ez a szint, hogy “gazdag pasihoz mentem”, ő megdolgozott azért ami van. De a nagy részük csak szimplán jól házasodott.

Ja és a Bogi nevű csaj külseje is szerintem koravén összhatást keltett. Semmi fiatalosság nem volt az öltözködésében.

2 Likes

Igen, Réka volt a kivétel, gyorsan ki is szállt. :slightly_smiling_face:
Engem a Dalma rosszindulata és kavarása döbbentett meg mindig, pont a héten olvastam, hogy a következő évadot nem vállalta.
Bogi tényleg nagyon koravén volt, az meg szánalmas, ahogyan próbálta előadni az úrinőt. Kell még hozzá pár év gyakorlás.
Tényleg Tünde volt közöttük az egyedüli normális.

Mondjuk a legviccesebb az volt, ahogyan mindenki próbálta előadni a keményen dolgozó nőt. :grinning:

2 Likes

@ramici ezt írta a drágább alapozóról:
"A sok negatív komment miatt írok egy általános összefoglalót. Parfümériaban dolgozom, segítünk kiválasztani a vásárlóknak a megfelelő terméket. És az a tapasztalat, hogy nem csak hogy a huszon évesek. De a 30-40-50 évesek között is rengeteg olyan ember akad akik rosszul kezelik a bőrüket rossz technikaval sminkelnek.
Ahhoz, hogy valaki mindennap sminket használjon, elengedhetetlen a mindennapos esti arcápolás és a reggeli hidratálás. Legtöbb termék ugy működik a legjobban, ha azonos márkábóp használjuk a többi termékeket az összetevők miatt. Egy ilyen alapozó nem fog jól viselkedni egy drogériás primerrel.
Másik dolog a felvitel. Sokan kézzel esnek neki az arcuknak. És konkrétan dörzsölve kenik szét az alapozót amivel nyilván nem lehet szép hatást elérni.
Sokan mást várnak a terméktől mint ami rá van írva. Panaszkodnak ha valami túl matt, túl fényes. Millió lehetőség van, rá kell szánni az időt vagy egy sminktanácsadó segítségét kérni. Sokan a saját árnyalatukkal sincsenek tisztába. Sárgás, neutrális, rózsaszínes. Egy rózsaszínés bőrön egy sárgás árnyalatú alapozó borzalmasan fog kinezni. Ha már valaki ennyit költ sminkre, figyeljen oda a részletekre.

Ez az alapozó, megfelelő aláhidratalassal, szep eldolgozassal, puderrel használva egesznap ott marad a helyen, es csak a nagyon zsíros borueknek fog atfemyesedni kicsit. Viszont a zsiros bor is kezelheto."

@Amadea pedig ezt írta az olcsóbbról:
“Nem vagyok alapozómániás, ez a darab mégis befészkelte magát a fejembe, alig vártam, hogy elérhető legyen - pontosabban alig vártam, hogy én elérhető legyek és beszambázhassak egy szaküzletbe, mert vakon nem mertem rendelni. A sejtésem beigazolódott, a fantasztikus árnyalatkínálatból a legvilágosabb, a Pale a nekem megfelelő. Vannak annak előnye is, ha az ember lánya hófehér, nem kell sokat görcsölni az árnyalatok felett.
Elsőre jól pofára estem, felpöttyöztem az egész arcomat, ahogy a kis barátságos koreai CC-krémemmel szoktam. Nos, alig bírtam eldolgozni, jóformán rákötött az arcomra, ami egyébként ki volt száradva a hideg miatt (a hidratálás ellenére). Magyarán lenyelt keresztben.
Másodjára már felkészültebb voltam és mocsok módon elkevertem a CC-krémemmel, így nem szívta ki belőlem az életet. Nagyon szép a finishe, bár csak nagyon óvatosan szabad rá púdert használnom (a legjobb az Hourglass Ambient Lightning púder), persze akkor nincs itthon Fix+, amikor kéne. Egy reggel megdöbbentem a munkahelyi mosdóban, ahová éppen telibe tűzött a nap, hogy mennyire szép egyenletesnek tűnik az arcom még az éles fényben is, hála ennek az alapozónak (meg a bőrápolásnak, igen, persze), komolyan, elöntött a hála.
A fedését nem mondanám teljesnek, inkább közepes. Rétegezni nem próbáltam, mert reggelente nincs időm lemosni az alkotmányt, ha félrecsúszik valami, inkább teszek rá korrektort, ld. szem alatti karikák. Arra, amire szántam, hogy egy egyenletes alapot biztosítson a sminknek, teljesen megfelel egy vékony rétegben.
Örülök, hogy megvettem. Nem mondom, a Fenty alapozója jóval kezelhetőbb, de ebben az árkategóriában nagyon jó kis darab, alapos hidratálással vízhiánnyal küszködők (én) is használhatják.”

1 Likes

Ugyanígy láttam én is :slight_smile: Jaj, Bogi olyan messze volt az úrinőségtől, mint ide Nagykáta :joy:

1 Likes

Netes kép a cikkből:
image
https://www.origo.hu/tudomany/20190915-a-teazas-hatekonyan-javithatja-a-szellemi-egeszseget.html?utm_source=hirkereso

Nagyon kedves vagy, hogy beidézted a gyatra véleményem.:slight_smile: Azóta is szeretem ezt az alapozót, bár újabban keverni szoktam (egy koreai, tényleg hidratáló CC krémmel), mert önmagában azért szárít, pontosabban reggel nincs annyi időm, hogy olyan műgonddal dolgozzam el és hidratáljak alá, mint ahogy az én bőrtípusom igényli egy effajta alapozó előtt.

Szerintem az összetevőlista az, ami meghatározza, melyik alapozó melyik primerrel működik jól, Shonagh Scottnak van erről egy videója. Önmagában az, hogy valami drogériás, nem azt jelenti, hogy a burzsoázia iránti undorból ledobja magáról a tízezres alapozót.
Kicsit nevetni szoktam magamban, hogy jaj, az egyszeri ember lánya menjen sminkes szakemberhez, hogy segítsen választani - mintha ez olyan egyszerű lenne. Elég sok alapozóvéleménynél lehet olvasni, hogy a szakember rosszul lőtte be a színt és ott áll a páciens befürödve egy alapozóval, amit nem tud használni. Hogyan lehet eldönteni, kinek ki a jó szakember? Annyi videó van a bőrszínekről, altónusokról, szerintem sokat lehet tanulni ezekről önszorgalomból.
Nekem van, amit kézzel a legkönnyebb eloszlatni, a koreai kutyulmányaimat például, a blender felszedi az orrom környékén, és ecsettel se lesz olyan szép, mint kézzel, pedig mindig blenderhívőnek tartottam magam. Van olyan, amikor a primer nem enged mást, csak a kezes eldolgozást (pl. Holika Holika Blur Cream).
Bocsánat, nem a hölgyet akarom kritizálni (sok dologban igaza van, fontos a megfelelő bőrápolás, az emberek nem jól választanak stb.), csak ara gondoltam, leírom az észrevételeimet.
(Azért ez a helyesírás hagy kívánnivalót maga után…)

3 Likes

Nekem tetszenek a véleményeid :slight_smile: Kellően részletes és a stílusa is. Én sokszor nem tudok elég részletes lenni, bármennyire is szeretnék.

1 Likes

Köszönöm.:smiling_face_with_three_hearts: Mindig eszembe jut, ha hosszabban írok valamiről, hogy ki a fene fogja ezt elolvasni, főleg, ha három update-et biggyesztek az elejére…
Van, amiről nem lehet hosszan írni (vagy csak fáradt az ember), tusfürdő, mezei hialuronsavas toner, ilyesmik. A lelkesültség sokat dob az íráson, megszaporodnak tőle a betűk.

3 Likes