Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Még régebben egyik este túlóráztam és nagyon megéheztem. A környéken volt egy usa/ mexikó fúziós étterem ahonnan lehetett rendelni is , volt az étlapon egy óriás hamburger… tudjátok az a fajta, amit ha megeszel rádszámolnak és utána nem csak kezet hanem arcot is kell mosni.
Na ez tartotta bennem a lelket este 9 felé, hogy én bizony betolok egy ilyet , meg is rendeltem. Cuki futár fiú kihozta, beszéltünk is pár szót, hogyhogy ilyen későn az irodában stb…
Megettem, tele has, boldogság.
Egy jó negyven perc múlva telefonált ex-vőlegény, hogy úton van értem és mire odaér, ugyan rendeljek már neki egy olyan finom óriáshamburgert. Próbáltam én, hogy de menjél be érte , mert most minek sétáltassuk , nem lett a Barbatrükkből semmi, mert mondta, hogy így 10 óra felé , szintén 12 óra meló után ő már nem sétál sehova, mire odaér mosolyogva várjam a kapuban kezemben a kajával .
Rendeltem hát egy újabb óriás hambit és reménykedtem, hogy nem ugyanaz a futár hozza.
De bizony az a srác hozta, úgy égett a fejem, hogy azt hiszi cirka 1 óra alatt be tudok tolni két ekkora adagot, vigyorgott ezerrel, kérdezte, hogy “ ennyire ízlett?”.
:rofl:

16 Likes

Nyugi,az a mondás is eszébe juthatott a futárnak : " ahogy eszel,úgy szexelsz… " :rofl::rofl::rofl:

4 Likes

Fura sztori nincs, mert kizárólag onnan rendelek, ahol GLS-el szállítanak, és felénk ők nagyon jók. Viszont vicces sztori van. Az egyik futár irtó jó fej, és egyszer míg kiértem a kapuhoz, összehaverkodott a kutyával. Aztán legközelebb a macskával is. Aztán, mivel a környék összes kis kosztosa bejáratos hozzánk, szép lassan mindegyik odaszivárgott. Most már ott tartunk, hogy ha jön a futár, a környék összes macskája, apraja nagyja (cirka 8 macska) és a kutya a kapuhoz gyűlik, mint egy fogadóbizottság és bámulnak, mialatt átveszem a csomagokat​:joy: a futár biztos gondolja, hogy én vagyok az őrült macskás nő :rofl:

18 Likes

De aranyos, kíváncsi népség! :heart_eyes:

1 Likes

Kimondottan negatív sztori nincs, kicsit furák akadnak. Amit lehet GLS-sel rendelek most már vagy foxposttal, automatába. Általában ételrendelésnèl fordul elő, hogy az alkalmi futár nem jól olvasta a cetlit amin a cím van, vagy mivel újabban beépült városrészben lakunk, a gps nem a ház elé hozta, és akkor van az “itt vagyok. Hol? Hát itt, nemtom, egy ház előtt” jellegű telefonbeszélgetés. Egyszer egy futár felcserélte az én rendelésemet egy másikkal, telefonáltam az étterembe, mire mondták hogy csak csomagoljam vissza, visszaküldik a futárt a másik ügyféltől az én kajámmal és cseréljünk…
Olyan is volt, hogy a futár nem hitte el hogy nem én vagyok a címzett, bár sem a név, sem a lépcsőház nem stimmelt.
És volt egy nagyon bánatos postásunk egyszer, akit alig tudtam lerázni mikor hozott valamit, szörnyen utálta a munkáját, vizet kért, kérdezte h egyetemista vagyok-e, azért vagyok otthon délelőtt, miközben a két gyerekem ott szaladgált a nappaliban… majd kérdezte h a földszinten lakó lányról mit tudok, mert neki nagyon tetszik, de csak ritkán kap küldeményt ezért keveset látja :grin: aztán párszor láttuk a srácot a környéken meg a bolt előtt várni ahova az említett lány bement vásárolni, de nem tudta szegény meghódítani, majd hamarosan felmondott a postánál is.

9 Likes

:smiley: A postásos sztori megérne egy novellát.

3 Likes

Atyaég, ez nagyon gáz, hogy kifigyelte a csajt! Tök ijesztő, hogy lehet olyan stalkered, aki tudja a nevedet és a címedet, és ha nem szégelli felbontani a leveleidet, akár többet is…

1 Likes

Nekem is az jutott eszembe, hogy milyen creepy már az a fazon.
Lányok , nagyon kell vigyázni magunkra .

1 Likes

Hát igen, a postásfiú kis szerencsétlennek tűnt, de igazán ránézésre sose tudni, hogy kiben mi lakik valójában… szerencsére ez a lány kapcsolatban élt már akkor, el is költöztek és boldog anyuka lett azóta.

1 Likes

Most kaptam linken ezt a videót, Mahsza Amini témához kapcsolódik (14:30):

1 Likes

Na, ma ezt komolyan megtapasztaltam!

Az Andrássy-n igyekeztem át a zebrán, és a szemem sarkából láttam valakit közeledni. Egy 30as furafejű csávó volt. Rámkiabált, hogy “hé, te kurva!”, majd belémrúgott. Szerencsére csak a lábfejemet találta el, nem fájt, de nagyon para volt. Utána valami hatalmi harcokról makogott nekem, majd miután full megszeppenve mondtam, hogy hagyjon békén, elhúzott az ellenkező irányba. Én meg rettegtem a trolimegállóban, hogy nehogy kövessen… Nem követett.

Èn is pont az Andràssy-n jàrtam elèg hasonlòan 2019-ben. Munkàbòl mentem haza, jött szembe egy làthatóan ittas pasi, ott lògott a kezèben mèg a kannàs bor is. Nem bàmultam, diszkrèten fèlrenèztem. Ehhez kèpest amikor elmentünk egymàs mellett megfordult ès erőből ràvàgott a hàtamra, aztàn ment tovàbb.

Uh, te jó ég! Sajnálom!

Èn is a te “èlmènyedet”. Ki gondolta volna, hogy az Andràssy ilyen veszèlyes környèk tud lenni

1 Likes

IMG_20220929_181307

20 Likes

Cápák és krokodilok úsznak az elárasztott floridai utcákon (msn.com)

Luxus, romlás, feltámadás – ez a Corvin Áruház története | Mandiner

Jaj, mint egy rémálomban! :crocodile::shark::fearful:

A Corvin Áruházban mennyit vásároltam! Nem szerettem gyerekként, de régen nem volt más. A plázák megjelenése előtt csak ez volt vagy a kis butikok, ha ruha, cipő, háztartási felszerelés kellett. Nosztalgikus érzés

1 Likes

Nagyon érdekes cikk:

2 Likes

Az 1926-os plakátok. :slightly_smiling_face:

IMG_20220809_160921

IMG_20220809_160852

11 Likes