Nekem is Barcelona jött ki
New York.
Egyszer elmennék megnézni az tuti, de nem bírnám azt a nyüzsgést hosszú távon, ami ott van. Még a budapesti nyüzsgést sem bírtam
New York…
Pedig tengerpartos-szigetes-jógázós válaszaim voltak
London? WTF?! Hát, ezt nem tudom, hogy adták össze: eszpresszó, pizza, jóga, Bali, vennék egy magányos szigetet, borozom és a humor a pasi legfőbb jellemzője
Amúgy meg egyértelműen a mediterrán helyszínek vonzanak, maximum egy Szingapúrt tudnék hosszútávon bevállalni. Na, mindegy
@umpalumpa: Ha megnyílnak újra a lehetőségek, mindenképpen menj el Barcelonába! Olyan szuper az a hely! Talán most nem is lesz még egy ideig akkora tömegturizmus, mint az elmúlt években, kellemesebben be lehet barangolni. Csodás az építészete, a múzeumok és a konyha! Szuper az a hely!
Nekünk 1-2 éve nagy rátalálás volt Andalúzia is, leesett az állunk, mennyi gyönyörű látnivaló van és milyen eszméletlen olcsóság! Mondjuk konyha terén mi inkább halasak vagyunk, ez a rántás mánia kevésbé jön be, de magyarok körében ez még külön plusz pont is lehet
Köszi az ajánlót! A családban ketten halasak vagyunk a 3-ból.
Mi az a rántás-mánia? Az andalúzok is rántást tesznek sok ételbe?
Barcelona .
Los Angeles
Kb. az utolsó hely, ami érdekel, az az USA…
Párizs
A tavalyi nyaralásunk óta biztosan tudom, hogy soha nem laknék ott!
“Csak gyomra legyen hozzá az embernek.”
Meglepő helyen épült a világ első aranyhotelje - Gazdagisztán (blog.hu)
@umpalumba: Nem egészen, úgy értem, mindent - is - kirántanak
De vannak a rántott sajtos és kolbászkrémes golyókon kívül más isteni tapasok is, például a hideg fokhagymás paradicsomleves (alias salmorejo) vagy a csicseriborsós spenót, vagy mézben sült kolbász kák meg van egy ilyen “whiskey-s sertés sültkrumplival” (a személyes kedvencem), vagy sült paprika. Jókat lehet enni náluk is mellékelek egy kis illusztrációt
Ahaaa, köszi! Szóval sütve. Jó, tápláló kaják, nekem itt végem lenne
Azt nem tudom melyik nép találta fel a bő olajban sütést és bundázást, de a portugálok, akik szomszédaik elvitték Ázsiába is, pl. Japánba. De ezt Neked írom? Te vagy az Ázsia-szakértő
Ja, és a zöld izék azok sült paprikák? Csípősek?
Újabb praktikák
… Miért pont a vodka?
A benzint említették?
Nem, az kimaradt.
Igen, a zöldek sült paprikák, csemege
Minden szuper finom volt! Kipukkadtunk állandóan mi is de annyira finom ételeik vannak.
Egyébként nagyon érdekes volt, Sevillában a Metropol Parasol aljában működik egy piac, hát, hogy ott mennyi féle termék volt, el voltunk ámulva! Olyanokat esznek, hogy csak néztünk… bárányagy… na, azt sehol nem láttuk az étlapon
Juj, az az agy, biztos helyi specialitás és nem merték feltenni az étlapra. Elég veszedelmesen hangzik
Ez cuki
Több, mint érdekes. Én a színésznő helyében éreztem volna kényelmetlenül magam szál egyedül, nem a modellek helyében. Ők legalább többen voltak
Szerintem ez sokkal kevésbé kényelmetlen, mint a Twilightban fapofával szenvedni.