Nem is értem… senki nem volt ott, aki mondjuk értelmes elmagyarázta volna neki, hogy oltári baromságra készül?
erről már 2007-ben csináltak egy filmet: Lars barátnője címmel.
Hát, nem tudom… néha látni olyan “szórakoztató dokut”, hogy valaki a kocsijába szerelmes… ennek talán még több köze van az emberséghez, de végül is minden fejben dől el vagy meg
Nézzétek a jó oldalát… ha Jurij esetleg túl sok (értsd ennél is több) szteroidot nyom magába és végképp leáll az agytevékenysége, akkor olyan lesz mint a felesége. Egy üres bábú.
De az is plusz pont a kapcsolatukban, hogy ha családon belüli erőszakra kerül sor, akkor legalább nem egy nőt gyepál el, hanem egy gumidarabot (pardon).
Egyedül azt nem értem, hogy szerzett neki pincérnői állást? Gondolom azért Litvániában is kell hozzá személyi igazolvány, adókártya, meg TAJ szám… vagy csináltatott neki?
egyik másik tényleg erős
Azt hiszem többet nem mérgelődök egy picit félresikerült tusvonalon.
Jó, azt hiszem én is megnyugodtam, hogy nem vagyok ilyen béna :D. Egyébként semmi pénzért nem alapozóznék, ha már ilyen mű arcot csinál :D, márpedig nekem pl a BB-krém is olyan műarcot csinál, hogy rohanok lemosni :D, mintha valami szolireklámba készülnek. Nem nekem valók ezek ennyi, azt meg már meg se említem, mennyire elfog a rosszullét amikor kilós alapozós csajokat látok mindenhol :D. Akkor már inkább a natúr hibás arcbőr :D.
A legjobb, hogy James Charles is ott van a listán Emlékszem az ő MET gálás sminkjére, ahol olyan erős kontúrt csinált, hogy oldalról nézve úgy nézett ki, mintha valami törzsi jelek lennének az arcán, nagyon gáz volt.
Szerintem a BB krémmel lehet amúgy a probléma. Itthon a drogériában két árnyalat kapható, light és medium, ami borzasztó. Ha keresnél egy alapozót, aminél van rendes színválaszték és eltalálod a színt, szerintem nagyon természetes hatást is el lehet érni.
@macooka, az szuper lenne :D, de nekem minimum egy tanácsadó kéne hogy el is találjam az árnyalatot, a másik problémám a homlok ráncok, hiába hidratálok alá :D.
Először érdemes belőni azt, hogy nagyjából fair, light vagy medium vagy-e. Utána érdemes meghatározni a tónust, hideg, meleg vagy neutrális, erre van egy csomó teszt a neten, ami segítségedre lehet. Utána már ha többféle árnyalat is van azon belül, nagyjából mindegy melyiket használod, ha leviszed rendesen a nyakadon is az alapozót, akkor végképp nem lehet gond. Nekem képeid alapján light neutral-nak vagy light warm-nak tűnsz, de persze a képek csalhatnak.
Egy idő után már pikkpakk menni fog, én tudom már, hogy általában a fair rose, fair neutral, fair porcelain árnyalatok jók nekem.
Homlokráncokra egy jó szilikonos primert tudok ajánlani, mint a The Ordinary High-Adherence Silicon Primer vagy az e.l.f. Poreless Putty primer.
Mindent meg lehet oldani, csak a megfelelő eszközök kellenek hozzá!
mennyi sütőtök!
A legviccesebb, hogy a képeken bőven akadnak celebek, akik ugye nem kevés pénzt fizetnek a megjelenésükért…
Személyiségteszt: melyik városban kellene élned? Most kider� (joy.hu)
Róma - OK, hol írjam alá?
Barcelona. Nem értem, vajon miért?
El lehet ott is éldegélni, szerintem!
Biztos jó hely Talán azért jött ki, mert még nem jártam ott
Tokió
New York
Los Angeles. Soha nem jutott volna eszembe.