Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Szinte mindent netről rendelek meg. :crazy_face:
Ez betudható annak, hogy a legközelebbi nagyváros 35-40 km-re van, ahol be lehetne szerezni mindent (DM, Rossman, bla-bla). Viszont ehhez idő kell, amiben folyton hiányt szenvedek. Amúgy sokkal jobban szeretem ezt a megoldását a vásárlásnak: pizsiben lecsüccsenek a gép elé, szépen nyugodtan nézelődöm. Nincs tolongás, nincs türelmetlen nyakbalihegés, vagy épp nem kell várnom a pénztárosra.
Első helyen abszolút a smink/drogéria áll, utána a ruházat, cipellők, táskák… És minden más.:hugs:
Egyedül az élelmiszert veszem meg személyesen (nincs lehetőség rendelni, pedig nagyon örülnék), minden másra ott a MasterCard. :sunglasses: :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes
1 Likes
2 Likes

Tanulság: mindenkinek úgysem tudsz megfelelni, tök mindegy, kifested-e magad :joy:

5 Likes

Azért szerintem egy visszafogott sminkkel nem lehet mellé lőni. :slightly_smiling_face:

3 Likes
2 Likes
2 Likes

Jókat mondott :slight_smile: én Karl Lagerfeld stílusát bírtam, meg a fekete napszemüvegét. Na meg egy csodaszép macska gazdája is volt.
Nektek van kedvenc divattervezőtök?

1 Likes

Több kedvencem is van. Karl nagy arc volt macskástól, ez tény. :slight_smile:
Néhány Valentino vagy Carolina Herrera ruhát azért elfogadnék.

2 Likes
2 Likes

Nekem tetszettek az Alexander Mcqueen ruhák.

2 Likes

https://qubit.hu/2020/09/11/ket-magyar-kepet-is-bevalasztottak-a-dontobe-a-vilag-legviccesebb-allatfotoinak-versenyenhttps://qubit.hu/2020/09/11/ket-magyar-kepet-is-bevalasztottak-a-dontobe-a-vilag-legviccesebb-allatfotoinak-versenyen

Melyik kép a kedvenced?

Ó, ezt a linket sajnos levették :frowning: pedig szívesen szavaztam volna :slight_smile:

1 Likes

Pedig minden képet megfelelő hivatkozással látott e a Qubit.
Nagyon kifejező és vicces képek.
Megtaláltam újból:

9 Likes

De jó képek!
Nekem azt hiszem, a hintázós a kedvencem. :grinning:

1 Likes

Nagyon jók ezek a képek. Nekem a teknős a kedvencem.

1 Likes

Irtó cuki mind! Egyik ezért, másik azért. Nem tudok választani :slight_smile:

1 Likes

Megértem! Én is így vagyok vele.

1 Likes

Nekem talán azért a hintás, mert abban úgy benne van a családszeretet, gyereknevelés, vidámság. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Köszönöm! Így már meg tudtam nyitni! Irtó cuki képek, igazi jóhétvége-csinálós sorozat :slight_smile: Kb. mindegyik a legjobb :smiley: de nekem is az a majmos hintázós tetszett talán a legjobban.

3 Likes