Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

2 Likes

Repülni tényleg jó, de olyan fura ez. Ugyanoda menni, ahol voltál? És még sikere is van :smile:

1 Likes

Poénos, mennék. :grinning:

1 Likes

Nesze neked környezetvédelem… :thinking:

3 Likes

van ilyen repcsijárat az antarktika fölé is. ott nem jó leszállni, de azért nem rossz ha elmondhatod hogy voltál a déli sarkon

megjegyzem, annak látom is értelmét, hisz ha már csak elrepülünk valami felett, ahol nem jó leszállni, az a déli-sark legyen (vagy a point nemo, a mt everest, esetleg egy aktív vulkán vagy egy tengeri szemétsziget)

3 Likes

Az Antarktika fölött azért repülnék egy kört :wink: , de Budapestről Budapestre nem látom sok értelmét. Vulkán, vízesés, Everest, tengeri szemétsziget- mekkora ötlet! jöhetnek :slight_smile:

2 Likes

Na igen, arról nem is beszélve… :sweat_smile:

1 Likes
2 Likes

Jól hangzik! Hiszen ez az igazi “kikapcsolódás” :grin:

1 Likes
1 Likes
2 Likes
4 Likes

Királyul néznek ki a “nagyik”! :heart_eyes: Remélem, én is eljutok ide, hogy ennyire vállalom majd magam idősen is.

2 Likes
1 Likes

Egészen más adatokra tippeltem volna :hushed:

Mégpedig? :roll_eyes: Az engem is meglepett, hogy korábban még “durvább” eredmény született. Tendencíájában nem erre tippeltem volna.

2 Likes

Azt képzeltem, hogy sokkal többen vágynak kapcsolatban élni. Mindenki keresi a másik felét. Aztán belegondoltam, hogy sokan elváltak és érthető, hogy nem akarnak újra párt, mert elegük volt. Aztán a “mai fiatalok” közül sokan nem akarnak alkalmazkodni, lekötni magukat. Én is ismerek ilyen figurákat.
Szóval jogos az eredmény :slight_smile:

2 Likes

https://raketa.hu/boxy-automata-bolt

2 Likes

Imádom Robert Welshnek ezt a sorozatát, szerintem sokat lehet belőle tanulni:

Plusz szerintem irtó vicces fazon :smiley:

3 Likes

Jajjj, őt én is nagyon bírom. :smile:

1 Likes