Ez egy jó cikk, hasznos infókkal, köszi.
Jó pár éve, még a felújítás előtt jártam ott, akkor is gyönyörű volt, most biztosan még csodálatosabb.
Lányok, bemutatom Fumit , Ő a Juvia ‘s márka arca Újabban rászoktam a videóira , nagyon tetszik a stílusa és lehet , hogy hülyén hangzik de az az életöröm ami csak úgy árad belőle az is a csatornája elé tapaszt. Ahogy nevet… jókedvem lesz tőle .
Megnyílt az első budapesti HalfPrice üzlet (msn.com)
Az oldaluk:
HalfPrice
és itt van az üzlet:
https://halfprice.eu/inventory_suppliers/show/24/budapest-voeroesmarty/language:hun
Amennyiben lehetőség van rá az “ ignore” is működik, saját tapasztalat.
Kerülöm a mérgező embereket, nem vagyok hajlandó a saját lelkem terhelni ezekkel. Régebben még belefutottam a csapdába, hogy segíteni próbáltam aztán persze feltűnt, hogy ugyanazt a verklit tekerik minden nap , ülnek a saját posványukban, panaszkodnak és nem mozdulnak. Amikor mondtam valamit profi módon meg volt magyarázva , hogy miért nem. Mindig volt egy “ de”…. legyen az akár egy teljesen ártatlan dolog.
Így arra jutottam, hogy pl. csúsztatott időben megyek reggelizni, ebédelni , mert nem szeretem azzal kezdeni a napomat és a szünetem tölteni, hogy milyen tragédia történt aznap… mert azonnal ráöntik mindenkire. Soha nincs jó napja, soha nincs egy vidám történet…
A kaput az tette be, hogy egyik hétfőn udvariasan megkérdeztem a panaszkodósoktól, kinek hogy telt a hétvége stb. Elmondták a nyomorukat aztán csend.
Mondtam , hogy köszönöm kérdésetek én jól vagyok:rofl: Erre az volt a válasz : “ jaaaaaa még hétfőőő vaaaaaan “ .
Na ilyen emberekre nem vagyok kiváncsi, azóta kerülöm őket.
Jujj nagyon igaz ez, szerencsére hamar felismerhető személyek. Én is így csinálom.
És milyen jól tettem, kb. 5 éve váltottam, a volt főnököm úgy búcsúzott, hogy ilyen munkahelyet úgy sem találok . Utolsó nap addig basztattak, hogy sírva fakadtam. Én, aki soha nem pityeregtem semmiért…
Nem lett igaza. Szuper munkahelyem van most, elégedett vagyok, magasabb a fizetés, jófej kollégák, rendes főnök.
Dehogyis nem lett igaza, csak nem úgy ahogy ő gondolta.
Nagyon örülök, hogy megtaláltad a helyed, jó ilyen történeteket olvasni.
Pont így teszek én is. Azóta sokkal könnyebbek a napjaim.
Hoztam egy kis divatot
Nagyon szeretem a skandináv stílust, számomra ez az élhető minimál.
Sokat kell még várni rá, de megéri
Elkezdődhet a főváros egyik legszebb épületének felújítása - galéria (origo.hu)
https://www.bomoart.hu/doboz_
Szeretném őket ajánlani , gyönyörű dolgaik vannak, innen fogok venni pár dobozt és csomagolópapírt a széthulló könyveknek, csodásan fognak mutatni becsomagolva.
Nekem a tavirózsa minta a kedvencem, annyira angolos, lehetne akár Miss Marple nappalijában is.
Aktuális kvízt hoztam, nekem 10/10 az eredmény , mondjuk ezt még KAZETTÁN hallgattam rongyosra gyerekkoromban.
Detto, csak én bakeliten