Lányok, tegnap és ma is beugrottam két különböző Rossmannba: kongott az ürességtől!!!
Hol vannak már azok a régi szép napok, amikor tapostuk egymást a sminkes-állványoknál G-napokon! 
Akkor ők is szépen kihátrálnak majd belőle ,mint sokan mások.
Nagyon sajnálom, hatalmas csalódás lehetett 
Sajnos a rendszer nem a vásárlókat védi, 20 ezer Ft alatti összegnél a rendőrség meg sem mozdul, az még “nem lopás”.
Szerintem ezzel simán visszaélnek, főleg egy deon van 1500-2000 Ft bukó esetemben, ennek nem fognak utána menni, meg egy ilyennel én sem rohangálok sehova.
Olyan nagy értéknél mint egy mosógép már feldörzsöltem volna őket az biztos, ilyen esetekből volt több is az elmúlt években, nagy büntiket kaptak a multik.
Sziasztok! Tudja valaki, hogy mi a Lancome-hoz a Glamour kupon most? Köszönöm 
Sajna vasárnap férjem autójában hagytam a kuponfüzetet, most nem tudom megnézni, de van egy kereső a neten, ott azt írja, hogy nincs.
Köszi azért 
Ha egy Brendon kuponkódot kaphatnék a következő napokban, nagyon hálás lennék!
Szia! grizly.hu kuponkódot kérhetek? 
Sziasztok, este tudok küldeni mindent, csak meg kell kaparintanom a kuponfüzetemet. Fel is hívom mindjárt kedvenc férjemet, hogy vegye ki az autójából.
Annyira azért nem, mert ez a mosógép életem egyik nagy szerelme lett (AEG). Nem is fogok más márkát venni, ha esetleg megunja a működést. Leméri a ruhát és szól a drága, ha sok, beállítja magának az időt, gőzöl meg mindent csinál - és soha egyetlen gyapjú pulcsimat sem zsugorítja össze! Biztos vannak már azóta ennél sokkal extrábbak is félmilláért, de ami nekem kell, azt tökéletesen elvégzi.
Ó ez azért jól hangzik.
Ebből a márkából néztem én is szárítógépet, mert kezelhetetlen mennyiségű lett a mosnivaló idehaza , akinek van mindenki dicséri 
Hol vannak az 50%-os kuponok…? 
Elvitte a szisza!
Szerintem egyáltalán nincs 50 %-os, 40 %-os is alig-alig. A Rossmannban. Ha DM-ben vásárolsz 20ezer felett és olyat, amire van pontsokszorozó, akkor esetleg kijön a -50%.
Szívből ajánlom. Elkérik az árát, de megéri.
Hát ez az… ezek a kedvezmények már nem érik el az ingerküszöböt (nálam sem). Féláron még kipróbál az ember ezt-azt, amire amúgy nem lenne szüksége, de 20 százalékos leárazásba glamúr nélkül is bele lehet futni. Amúgy tuti hogy a féláras termékeken is megvolt a tisztes haszon, nem féltem én ezeket… 
Nagyon köszönöm