Kupon napok (Glamour, Joy)

Én is kérhetek? Aboutyou kupon van? Mikor érvényes?
Köszönöm szépen. :kissing_heart:

Perszehogy! :heart_eyes: Íme:

2 Likes

Akinek szüksége van még valamilyen kuponra, írjon nyugodtan.

4 Likes

Köszönöm!

Heavy Tools és/vagy Budmil kupon van esetleg? Köszönöm.

Egyik sincs benne, úgy látom. De ettől még lehet, hogy fognak akciózni külön.

1 Likes

Sziasztok!

Redditen van egy gyűjtőposzt a Rossmannos glamour kuponoknak: Reddit - The heart of the internet

4 Likes

Szia, Libri kupon is van…? :blush:

Szia, igen, Libri is van:

4 Likes

Köszönöm szépen :kissing_heart:

Nekem úgy rémlik, ez a két cég mintha Glamour napok idején eleve akciózna.

12.15-ig érvényes az akciós termékekre is a www.vuch.hu oldalon:
CK3K6R
22% kedvezmény
Vicces, apró betűvel az szerepel a kupon alján, hogy “nem érvényes a Limited és a Laboratory termékekre és más kedvezménykódokkal nem vonható össze”.

1 Likes

Annyira kiábrándító, hogy feltolják az árakat a webshopok Glamour napok előtt.
Múlt héten nézegettem Vichy deo duopackot , gondoltam, hogy na majd megrendelem, hátha lesz rá kedvezmény, de konkrétan drágább lett nem olcsóbb :smiley: Aztán lehet meglepett Pikachu fejjel nézegetni, hogy nem megy a bót’.
Régen rendszeresen rendeltem Vichy webáruházból, de amióta a patikák is beszálltak a versenybe, az olyan jellegű oldalakon sokkal jobb áron találom meg ugyanazt a terméket, nyilván onnan fogom megvenni most is.

Plazaba sosem megyek ezeken a napokon, pár éve egyszer benéztem, dzsihád volt az Árkádban, ki is menekültem:D
Meg évről-évre azt érzem, hogy ami kezdetben volt tényleg jó dealek, 30-40-50 % kedvezmények, azok eltűntek, maradtak a kisebb kedvezmények, de azokat meg amúgy is havi szinten szórják egy alkalommal legalább a webshopok, meg kapom a kuponokat. Ingyenes szállítást is gyakran ki lehet fogni.
Hétvégén DM-be valahol vidéken be fogok menni, mert elfogy a színes rucikhoz használt mosószerem, meg kellenek higi cuccok is, körbe fogok nézni, aztán úgyis befotózom amit vettem.

5 Likes

A lányom diákmunkáskent dolgozott az egyik brand-nél. Tőle tudom hogy Glamour előtt feláraztak kb mindent.

3 Likes

De amúgy ezt nem bünteti a GVH vagy milyen szervhez tartoznak ezek?
Volt már többször botrány, igaz nem egy dezodor hanem 600+ ezres TV miatt black fridaykor, hogy felárazták előtte, majd aztán csökkentették és kb. ugyanott volt a termék, ergo hamisan állították, hogy van rá kedvezmény.

2 Likes

A DM-mel ráérsz, ott egész hónapban járnak a bónusz pontok a kuponnal, ezért nincs tömeg sem ilyenkor.

Hát igen, amikor én először kezdtem glamourozni, még nagyon gyakori volt a 30%, most meg tényleg csak 20%-os kupon van, sok helyen ráadásul csak meghatározott termékekre.
Mostmár újságot sem veszek, teljesen felesleges.
A felárazás meg tényleg a fogyasztók megtévesztése.

5 Likes

Szerintem nincs kapacitásuk mindenkit ellenőrízni

1 Likes

Még 40% sem volt annyira ritka… és ezen felül rossmannban volt egy jolly kupon, ami egy darab bármilyen dekorkozmetikumra volt 40%.
Pár éve glamouroztunk utoljára, amikor még az emagba voltak kuponok, de aztán később láttam, hogy a kínaiban is annyiba kerül alapáron a wc papír, mint akciósan sikerült megvenni.
Spórolós topikban többször feljöttek a saját márkás termékek, mi is átálltunk a mosószer, mosogatógép kapszula, egyéb háztartási szerek terén teljesen.

3 Likes

Én csak zoknit vettem, ahogy elnézem, ezzel ki is merül a Glamour. Az is saját webshop akció, nem is G-nap. :joy:

4 Likes

Konkrétan velünk is megtörtént ez. Én nem leszek szívbajos, kiírom a céget, aztán pampoghatnak ahol akarnak: imádott mosógépemet 3 éve G-kuponnal vettem meg a Media Marktban, ugrabugráltam örömömben, mert azon az árszinten a 20 % tetemes kedvezményt jelentett. Az örömöm kb. 1 hétig tartott, amikor ismét beténferegtem az MM-be, és ott virított ugyanaz a mosógép azon az áron, amiért nekem eladták az állítólagos 20 %-os kedvezménnyel. Remington hajszárítóm detto ugyanez, ugyanennél a cégnél.
De igen: törvényt írták rá, hogy ha bizonyítottan felárazás történik az akciózás idejére, azért komoly bünti jár. De most őszintén: ki az, aki leül a gép elé magánemberként és ír egy árulkodó levelet a GVH-nak, netán még fotókkal is tudja bizonyítani… szerintem akkor is magasról tesznek rá. Soha nem hallottam, hogy bármelyik céget megbüntették volna ezért.

4 Likes