Kupon napok (Glamour, Joy)

Ha valakinek kellene online kupon, írjon, küldöm. :slight_smile:

4 Likes

A 20x-os kupont mondták nekem is múlt héten, mikor átállították a PIN kódom a gépben, mert nyilván nem tudtam. :smiley:
A Notinón fogom megnézni, hogy maszk szettek esetleg le lesznek- e árazva, ha igen , akkor lehet, hogy azt fogok venni, nekem nagyon szépen gyalulják a foltokat a fehérítős Frudiák meg a Missha maszkok.
Csak ezt tervezem, boltba nem megyek, mert ilyenkor dzsihád van mindenhol, én meg nem fogok verekedni egy szemceruzáért .

4 Likes

Azért ez nagyon kemény gyerekek, a kedvenc Missha szérumom ami két éve még 13 ezer ft volt szettben, most mono termékként 21 ezer.
Hát hova a francba mentek el az árak?

6 Likes

Mondjuk én kisvárosban élek, és azt tapasztalom, hogy errefelé egyre haloványabb az érdeklődés a G-napok iránt. Talán a Rossmannban még mindig többen vannak a kelleténél, de ruha-cipő üzletekben nem láttam ősszel sem tömegverekedést. Nem tudom, nektek feltűnt-e, de egyre-másra csökkentik vagy szüntetik meg a kedvezményeket. Emlékszem, a G-napok fénykorában a drogériákban majdnem minden kupon 50 %-os engedményt tartalmazott. Most meg elvétve van 40 %, de inkább csak 20-30 %. Ilyen akciók pedig folyamatosan vannak a Rossmannban, igaz, nem egyszerre, de folyamatosan akcióznak. Viszont az arany VIP tagok 2x 33 %-os kuponját megszüntették, az arany szint elérését 60ezer Ft költéshez kötötték. Helyette vannak kéthetente olyan kuponok, amit még soha nem sikerült felhasználnom. :frowning:

7 Likes

Melyik az a szérum? :grinning:

Missha

Nyilván be is regeltem azonnal ide, van Frudia maszk szett is, innen fogom megvenni őket.

1 Likes

Yesstyle-on még olcsóbb. Ebből még kuponnal lejön 15-20% és levonódik az akciósból is.
Van egy FB csopi, onnan szoktam kódot nézni.
65 eurótól ingyenes szállítás van, de sok idő míg megérkezik.
Mostanában rendelgettem, nagyjából félárra ki lehet hozni az itthonihoz képest.
A Notino árazást meg hagyjuk is, bár néha 1-2 cucc jó áron van, de a többi meg háromszoros. :grinning:

4 Likes

Köszi, ha nem lesz sürgős akkor meg fogom nézni ezt a boltot is, most nem szeretnék heteket várni, legkésőbb jövő héten meg fogom venni valahol, mert elfogynak a maszkjaim és szérumom sincs jelenleg.

1 Likes

Legközelebb, ha rendelek, írok, hogy kell-e?
:kissing_heart:

2 Likes

Igggggen, köszi! :slight_smile:

1 Likes

Hátha valakinek kell…

10 Likes

Nem tudjátok, hogy lesz/van MAC kupon a Glamour napok alatt?

Here you are! :slightly_smiling_face:!

4 Likes

Köszönöm szépen!

1 Likes

3 Likes

CCC kódot írna valaki?

3 Likes

Nagyon köszönöm!:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Esetleg Alza kuponja van vkinek? :blush:

Sziasztok! Emag kupon van idén?:blush: